Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada , chętnie zagram i pozdrawiam , ogólnie kiedy będzie dostępna strona i forum ?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada , chętnie zagram i pozdrawiam , ogólnie kiedy będzie dostępna strona i forum ?

Forum jest masz link na FanPage tutaj ci nie dam ponieważ to wbrew regulaminowi.

Opublikowano

WsU powiedz mi czy będą w 6/7 te potwory ? Bo jedni mówią, że będą drudzy, że nie ..

Kto ci powiedział typie że będą? czytaj prezke, to będziesz wiedział czy są czy nie jprd.

After Life.

Opublikowano

Kto ci powiedział typie że będą? czytaj prezke, to będziesz wiedział czy są czy nie jprd.

We wcześniejszych stronach sie pytałem to koleś mi powiedział, że będą.
Opublikowano

możesz mi naskoczyć mam takiego bs teraz że już lepszego nie bd ^^ wykrywaj szukaj powodzenia

dodanie 200 kk zmianka 50kk ale yangi łatwo lecą tylko musisz wiedzieć gdzie znam miejsca gdzie leci za spota wiele wiele ^^ powiem tylko tak reinor 1h = ok 40 brył 500kk

Z tego co pamietam to z monetka z isa na " 4 " mi leciało po 750kk/900kk za spota ... każdy kto wiedział jaki miałem nick na reinorze wie że srałem bryłkami gdyby nie to że kiedyś mi system zcrasowal i stawiałem od nowa to pewnie bym miał tego ssa z bryłeczkami sławnego po którym każdy twierdził że gm mi je daje ..

I zastanawiam mnie ten Bs jaki macie , zrobił wam go Tomek ? bo pamietam na Almanti miałem takiego co sam otwierał skrzynie .. nie dało się nic robić na kompie przez ten czas bo musiałeś mieć auto clickera odpalonego , ale smigał :) ?

Opublikowano

możesz mi naskoczyć mam takiego bs teraz że już lepszego nie bd ^^ wykrywaj szukaj powodzenia

dodanie 200 kk zmianka 50kk ale yangi łatwo lecą tylko musisz wiedzieć gdzie znam miejsca gdzie leci za spota wiele wiele ^^ powiem tylko tak reinor 1h = ok 40 brył 500kk

Ty kurde myślisz, że wszystko będzie jak na Reinorze? Myślisz, że nikt nie zna sposobów na zarobek? Powodzenia z tym twoim 1h = 40 brył

Udzielasz się jak byś znał ten serw jak GA.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Ty kurde myślisz, że wszystko będzie jak na Reinorze? Myślisz, że nikt nie zna sposobów na zarobek? Powodzenia z tym twoim 1h = 40 brył

Udzielasz się jak byś znał ten serw jak GA.

Szczerze to zdaję mi się że ten GA nawet nie wie co jest na tym serwie : c , 100 % że w misjach jeszcze napisy będą Reinor.pl xD

Opublikowano

Kiedy client?

jak tak mówicie to zagram kiedy start tego serwera bo mi się już podoba :)

8 lipca

Opublikowano

Zwoje SM to jest genialna rzecz, np. jako nagroda za nie wiem.. 1/2/3 miejsce (oczywiście mniejsze miejsce = mniej SM) w jakimś turnieju. Na 100% umili to grę ludziom nie pakującym w IS (patrz - ja ;x). Pamiętam na Gladorze zwoje SM można było wydropić ze skrzyń które leciały z mobków (np. Hematy na Ravii), tylko że miały bardzo mały % szansy(0 i coś po przecinku). Mała szansa ale mimo wszystko to wyreguluje rynek Zwojów SM... bo jak Zwoje SM będą tylko w IS to będą na sklepach za 100kkkkk bo przecież prawdziwy hajs wydany... żeby nie było takiej akcji że za jeden Zwój SM mamy 3 trute +9 na max bonach :X

Odpisze ktoś z "wyżej" położonych serwera? Wiem że Zwoje SM tylko w IS załamie rynek... już widzę ceny Zwojów=.= Będzie "Oddam konto woj,shaman.sura,ninja max lvl wszyscy wszystko na P razem z full eq +9 za 1x Zwój Sm" ;x

Opublikowano

ja bym proponował zrobić tak żeby ten bengal był jak koń a nie pieczęć bo się buguje przez to nno

i nie można normalnie wejsc i zejsc szybko lepiej zeby byl jako kon i chodzil wokol nas

79b.gif

Opublikowano

Szczerze to zdaję mi się że ten GA nawet nie wie co jest na tym serwie : c , 100 % że w misjach jeszcze napisy będą Reinor.pl xD

W jakim ty świecie żyjesz człowieku? Jak znajdziesz daje ci medal z kartofla.

Co do bonusu na potwory wszystko jest napisane w prezentacji.

Co do zarobku 40b w 1h, może na reinorze tak miałeś tutaj tak nie będziesz miał.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Co do zarobku 40b w 1h, może na reinorze tak miałeś tutaj tak nie będziesz miał.

Panie adminie kiedy client ? xD

Opublikowano

Właśnie w jakim ty żyjesz? Jeszcze wchodzisz w prezentację Astiuma i piszesz Bry ? No normalnie idiota.

astiumsign.png

Opublikowano

na reinor było 210 + 80 + 20 + 15 = 325 na moby i było git tu będzie max 20+15+20 = 55

ale tak ok 150 by się przydało i exp i bossy bo małe gildie (ekipy) nie poradzą sobie bo my np wyskoczymy na generała to w 5 osób i nikt nie dostanie ^^ a na smoka pełnym pt ^^

wg88.png

Pasjonat
Opublikowano

Szkoda, że dziś startu nie ma bo w Niedziele wszystkim się w domu nudzi, a w Poniedziałek pewnie każdy gdzieś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...