Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TS, Strona będzie jutro ile razy mam to jescze pisać.

Client się uploaduje też ostatni raz to pisze ...

poproszę o kontakt zrobię wam hosting dedykowany mam łącze 1 gb ^^ tylko link podepniecie ^^

wg88.png

Opublikowano

Reinor - jeden z lepszych mediumów na których grałem, co za tym idzie tutaj na pewno też wejdę, jedynie co mi nie pasuje to 6-7 bon, ale jakoś to przeżyję.

Takie pytanie do was bo już nie pamiętam, zapewne było zadawane parokrotnie, ale wolę spytać: królestwo białe/czarne to są jakie królestwa "podstawowe" (shinsoo czy jinno), wiem że chunjo nie było co jest dobrym pomysłem bo u żółtków zawsze mało osób grało :).

Czekam na clienta i liczę, że wszystko wyjdzie bez opóźnień,

GL.

Opublikowano

TS, Strona będzie jutro ile razy mam to jescze pisać.

Client się uploaduje też ostatni raz to pisze ...

a można wiedzieć o której już będzie klient mniej więcej ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

siedza bo musza :) jakbys mial dostac kilka tys za kilka dni to tez bys poswiecil te 2/3 noce :) caly 360 ... masakra ...

server na 4/5 dni maksymalnie chlopacy zbieraja na wakacje z tego co wiem a szkoda ze fajny server musi trafic do takiej administracjii ... no ale coz to jest wlasnie Polska

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Nic nie muszą a chyba nie wierzysz że jakikolwiek server był robiony z pasji bez chęci zarobku? Server nie padnie i mogę się z Tobą założyć że będzie stał długo. No cóż to jest właśnie Polska - piszesz o czymś o czym nie masz pietras pojęcia do tego oceniasz server i administracje zanim jeszce wystartował. Liczy się teraz i tu a nie to co było kiedyś tam.

Opublikowano

siedza bo musza :) jakbys mial dostac kilka tys za kilka dni to tez bys poswiecil te 2/3 noce :) caly 360 ... masakra ...

server na 4/5 dni maksymalnie chlopacy zbieraja na wakacje z tego co wiem a szkoda ze fajny server musi trafic do takiej administracjii ... no ale coz to jest wlasnie Polska

Czasami jak czytam to poprostu nie dowierzam, jakich ludzi mamy na tym świecie xD.

Całe szczęście jesteś jednym z tych 111, którzy nie zagrają :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Czasami jak czytam to poprostu nie dowierzam, jakich ludzi mamy na tym świecie xD.

Całe szczęście jesteś jednym z tych 111, którzy nie zagrają :)

Lepiej mieć 100 czy tam 200 mniej graczy, niż żeby potem narzekali jaki to jest Team. Najlepiej pisać głupoty jak pietras.. i oceniać "książkę po okładce".

@Dziś będzie TS?

Pasjonat
Opublikowano

pobrałem clienta potem trzeba jakąś łatke przed startem do niego pobierać czy nie?

Kiedy TS

Rejestracje planujecie 20-30min przed startem czy wcześniej?

Opublikowano

pobrałem clienta potem trzeba jakąś łatke przed startem do niego pobierać czy nie?

Kiedy TS

Rejestracje planujecie 20-30min przed startem czy wcześniej?

Bez łatki.

lk480_av1.png

Opublikowano

Najpierw zróbcie stronkę , bo ważniejsza , ts3 może być nawet po starcie , obejdzie się . Stronka najważniejsza ;)

giphy.gif ­

Opublikowano

Wiadomo już kiedy dokładny start ?

Wiem, że dziś ale o której ?

I może ktoś podać link do klienta?

Opublikowano

Radzilbym Wam zrobic start troszke wczesniej, bo niektorzy moga narzekac. Nie kazdy moze zarwac nocke, aby sie dorobic. ;) Proponowalbym o 18, na pewno byscie sie wyrobili z wszystkim. ;) P.S Jaka klasa polecacie tutaj grac ;)? A skad 6-7 bon? dobra, znalazlem

Opublikowano

Szczerze to ja podziękuje za grę jeżeli 360 jest adminem.
To samo co z Tuo***

Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić.

Kontakt na TS3 z nim był zerowy, siedziałem kilka godzin na TS i czekałem, aż zechce ze mną porozmawiać przez chwilę, bo miałem problem.

Kolejna sprawa. jeżeli na serwerze coś padało chociażby logowanie to trzeba było czekać po kilka godzin, żeby szanowni admini to naprawili (czyt.360).

Ludzi się z niego śmiali na TS, że z rekolekcji idzie, bo bodajże w tamtym okresie czasu właśnie serwer powstał i po starcie padał prawie cały czas.

Były ogromne lagi, najpierw zmieniali maszyne, później coś tam innego, ale i tak nie umieli tego naprawić i skończyło to się tak jak raczej wszyscy wiedzą przez Proboszcza.

Opublikowano

Szczerze to ja podziękuje za grę jeżeli 360 jest adminem.

To samo co z Tuo***

Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić.

Kontakt na TS3 z nim był zerowy, siedziałem kilka godzin na TS i czekałem, aż zechce ze mną porozmawiać przez chwilę, bo miałem problem.

Kolejna sprawa. jeżeli na serwerze coś padało chociażby logowanie to trzeba było czekać po kilka godzin, żeby szanowni admini to naprawili (czyt.360).

Ludzi się z niego śmiali na TS, że z rekolekcji idzie, bo bodajże w tamtym okresie czasu właśnie serwer powstał i po starcie padał prawie cały czas.

Były ogromne lagi, najpierw zmieniali maszyne, później coś tam innego, ale i tak nie umieli tego naprawić i skończyło to się tak jak raczej wszyscy wiedzą przez Proboszcza.

PaPa...

Radzilbym Wam zrobic start troszke wczesniej, bo niektorzy moga narzekac. Nie kazdy moze zarwac nocke, aby sie dorobic. ;) Proponowalbym o 18, na pewno byscie sie wyrobili z wszystkim. ;) P.S Jaka klasa polecacie tutaj grac ;)? A skad 6-7 bon?

Nie każdy siedzi 24h/7 w prezentacji i czeka. Nie którzy przed 20:00 załatwią to co mają załatwić i wrócą o 20:00. Ty chcesz o 18:00, a inni jak wrócą 2h po starcie i zobaczą, że serwer wystartował a oni o tym nie wiedzieli to dopiero się wku*wią. Od początku było ustalone, że 8 Lipca o 20:00. I raczej nikt tego nie będzie zmieniać specjalnie dla ciebie. Nie możesz zerwać nocki? To zagraj w dzień.

Klasą możesz sobie grać jaką chcesz. A 6/7 u NPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...