Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dalej na tym serverze będę grał, przynajmniej do końca tygodnia będę go sprawdzał i jeżeli naprawią te częste OFFLINE to zostanę na dłużej, mam tylko taką nadzieję, że Speed nas nie opuści i zostanie, bo zajebiście się sprawdza w roli Mastera Gidli i nie pisze tego aby się mu podlizać, tylko mówię jak jest ' Kolonko :D

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem zamiar grać ale zniechęciło mnie zmiana czasu bless spell na serwerze a odliczanie w cliencie jest stare przez co się mbot zawiesza ...

Opublikowano

Miałem zamiar grać ale zniechęciło mnie zmiana czasu bless spell na serwerze a odliczanie w cliencie jest stare przez co się mbot zawiesza ...

hm? Ja jakoś nie mam z tym problemu. A bot zawiesza sie przez to jak duzo masz ustawione na zbieranie itemow przedmiotow, ale właśnie nad tym pracuja.

Opublikowano

szkoda chyba nerwow na kolejny taki server ... mial byc otawrty nowe media , patch i gowno dalej nie dziala

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Działa wkońcu ten server? :p wydaje sie spoko, chciałem wczoraj pograc, ściągnałem samo media, ale crashowało mnie, wiec dzis juz mam calego clienta + za 10 minut bede mial te nowe media :p

Opublikowano

Ee wiecie może o co chodzi z tym błędem przy starcie silka?

Mam najnowsze media pk2 oraz update ten nowy

Cannot complete patching because Replacer.exe file is demaged.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuje na nim zagrać. Mam nadzieje, że mnie nie zawiedzie i będzie można na nim pograć w spokoju przez dłuższy czas.

Venspng_xwxpqhq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...