Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam nadzieje ze server postoi troche bo juz naprawde niema zadnego priva pozadnego!!!

Pytanko: Samo media jak pobiore i wkleje do folderu silka vsro bedzie dzialac bez problemu??

Opublikowano

Ja ostatnio pobrałem media i miałem problem bo nie chciał mi się update zrobić, lepiej zrobisz jak ściągniesz całego clienta, no chyba, że ja coś źle zrobiłem przy tym media.

Opublikowano

najpierw zakladacie gildie na velesti a potem zmieniacie servy jak rekawiczki zdecydujcie sie a nie bawcie jak dzieci

Ja nie jestem z nimi w guild,i nie gralem na Valestia ale co ci kur... do tego kto gdzie gra i na ilu serverach.

Ogarnij się.

Opublikowano

Server is online.

Captcha is removed with update working, also we hope there is no more

freeze, but if there are still some freezes ingame, just report it and

we will fix.

About server offline: We fixed few more exploits but we are still

waiting the Anti-ddos upgrade, that mean the server is still NOT stable.

We are all waiting the reply from the antiddos company.

Thank you for waiting

SERVER ON =) wbijać i gramy

Opublikowano

Czyli server w dalszym ciągu nie jest stabilny, czekają na upgrade Anty DDoS, więc możemy się niedługo spodziewać kolejnych ataków.
No ale mimo wszystko wchodzę i gram ^^

Opublikowano

Jak ktoś ruszy ten server to tylko zapodajcie IP tutaj tego delikwenta :)

Ja z znajomymi również dołanczamy do serwera, system odrobinę inny i zapowiada się dobrze, a co będzie dalej to się okaże.

29979.gif
Opublikowano

ogólnie server jest fajny ... ale chyba zrezygnuje. I nie chcę żeby tu był ktoś zły na mnie.. po prostu oczekiwałem że będzie to wyglądało trochę inaczej.
GMa guildi oddam komuś aktywnemu :) beze mnie sobie poradzicie :) sorki jeszcze raz że tak wyszło , ale szukam czegoś innego

Opublikowano

ogólnie server jest fajny ... ale chyba zrezygnuje. I nie chcę żeby tu był ktoś zły na mnie.. po prostu oczekiwałem że będzie to wyglądało trochę inaczej.

GMa guildi oddam komuś aktywnemu :) beze mnie sobie poradzicie :) sorki jeszcze raz że tak wyszło , ale szukam czegoś innego

Az szkoda mojego czasu expmienia cb.! ty wolisz raty zapewne x1000 ja tam mam dobre dropy suny moon itd :)

btw jak dla mnie serwer narazie jeden z tych lepszych na ktorych gralem.

Opublikowano

exp jest wporządku , aczkolwiek mógł by być mniejszy trochę. Przyexpiłeś mnie tylko do 35 lvla więc myślę że te 5 min cię nie zbawiiło.. Jeszcze raz chciałem przeprosić wszystkich którzy liczyli na mnie. Nie jestem aż tak ważny , beze mnie też guildia może istnieć , dam komuś ogarniętemu Mastera i będzie git.

Opublikowano

exp jest wporządku , aczkolwiek mógł by być mniejszy trochę. Przyexpiłeś mnie tylko do 35 lvla więc myślę że te 5 min cię nie zbawiiło.. Jeszcze raz chciałem przeprosić wszystkich którzy liczyli na mnie. Nie jestem aż tak ważny , beze mnie też guildia może istnieć , dam komuś ogarniętemu Mastera i będzie git.

To ześ pojechał ,graj tu a nie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...