Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w tym poradniku pokażę Wam jak w przeciągu tygodnia wylevelować smurfa 30 poziom bez żadnego wysiłku.

Czego będziecie potrzebowali?

- Bot Of Legends (poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/835377-tut-bot-of-legends/)

- Viktor's Leveling Evolution (download:

http://www.mediafire.com/download/8x8io8uenihfoof/Bot.rar

)

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/d30dee1a56e7aba07d9c418c43005216219b31b9e6cf81536b7d32954e139809/analysis/

- Skrypty na Sorakę (same podążają za osobą z dolnej linii, leczą, zdobywają asysty, stawiają wardy)

- 2 boosty XP na 3 dni (jeden można kupić za RP z 3 lvla na drugi trzeba wydać te kilka złotych SMS)

- Dodatkowo możecie skonfigurować wirtualną maszynę i na niej odpalać tego bota, ponieważ podczas korzystania z niego nie można używać komputera.

- Odpalonego komputera 24/7 przez 6-7 dni.

INSTRUKCJA OBSŁUGI

1. Pobierz Bot Of Legends oraz Viktor's Leveling Evolution.

2. W paczce znajdują się skrypty na Sorakę, wrzuć je do podfolderu Scripts w folderze z BoLem.

r8b.png

3. Uruchom BoLa i zaznacz te skrypty ptaszkiem hłe_hłe.

mdhy.png

4. Wejdź w folder z botem Viktor's leveling evolution, a następnie w folder z rozdzielczością której używasz.

5. Uruchom plik Config i zmień BuyBoost=1 na BuyBoost=0. Zapisz.

6. Uruchom plik: Activate me first 32 lub 64 bit, a następnie Activate me second 32 lub 64 bit. (zależy jaki masz system 32 lub 64 bitowy jak by ktoś nie wiedział xD).

7. Przejdź do LoLa i naciśnij F1, bot automatycznie kliknie PLAY i zacznie rozgrywać gry CO OP vs AI.

8. Po wbiciu około 6 poziomu kup 3 dniowego boosta na XP.

* aby wyłączyć bota należy nacisnąć F2 oraz F3 *, po zakończeniu gry bot będzie rozgrywał następnie i następne i jeszcze następne aż do wyłączenia go.

Efekty:

2lly721.png

Jeżeli macie jakieś problemy to proszę rozwiązywać je w głównym temacie z tym programem na oficjalnym forum Bot Of Legends w dziale Tools. Pozdrawiam i życzę udanego tworzenia smurfów!

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a tak ok. ile bedzie trwało wbicie 5 a ile 10lvl? bo mi tam 30nie potrzebne, a reffki zawsze dobra rzecz ;D

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Mam problem xD.Z

Zrobiłem all co napisałeś, ale gdy są wybierane postacie, nie wybiera mi Soraki, czemu ?

No i jeszcze nie stawia wardów, ale to mały klopot. xD

ziom, a masz sorake xD?

ew. może nie odpaliles jako admin

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Nie ma za to banów, i jak ktoś ma trochę więcej kasy polecam zainwestować w płatne boty, są dużo lepsze od tej soraki moim zdnaiem.

Opublikowano

@up a znasz jakiś płatny bot dla aatroksa ? bo właśnie chce jakiś płatny bot bo mam 10lvl i chce nabic wiekszy ;=

ps jak zrobić smurfa ?

Chcesz robić smurfa = normalnie rejestrujesz nowe konto na stronie z rejestracją.

@topic

Pomysł dobry, działający. Newbie po przeczytaniu tego tuta nie powinien mieć problemów z użytkowaniem bota. Dobry i przejrzysty poradnik.

Opublikowano

Okej,... wlaczylem bota tylko jak ma dołączyć do meczu to nie dołącza i nie wiem czemu.

Wiecie może gdzie można kupić płatne cheaty albo pod aatroksa/hecarima ?

Opublikowano

Mam teraz 21lv na west, ile mniej więcej zajęłoby mi wbicie 30lv na tym bocie ?

I czy na 100% nie ma za to bana ? Czy tylko za Bol'a na rankedach dostaje się bana?

Opublikowano

Mam teraz 21lv na west, ile mniej więcej zajęłoby mi wbicie 30lv na tym bocie ?

I czy na 100% nie ma za to bana ? Czy tylko za Bol'a na rankedach dostaje się bana?

Za BoLa się wcale bana nie dostaje.

21 lvl - 30 lvl to około 3 dni z XP boostem.

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak ja mówisz, odpaliłem jak Administrator, przechodzę w zakładkę LoL'a naciskam F1 i nic się nie dzieję.

Opublikowano

Dobry pomysł sam zacznę próbować tym sposobem ale to dopiero jutro ;) Jeśli to naprawdę działa to może pomyślę nawet o robieniu reffów.

A i jeszcze czy na pewno nie ma za tego bota Perm Bana?

Opublikowano

Mam problem wszystko zrobiłem (chyba) tak jak ty ale gdy włączam lola i klikam F1 to nic się nie dzieje jedynie myszka mi omyka na wybrane miejsce pomóżcie proszę.

Mam tak samo, próbowałem uruchomić jako administrator i bez rezultatów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...