Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem włączam lol i załadowuje skrypty z góry po czym w penym momęcie gra mi się wyłącza i pisze "Got bugsplat sscript Uknow at function OnDrawEnd" :/

Miałem tak na początku, ale wyłączyłem opcje "Extra Awareness" i zaczęło działać normalnie. Miałem też podobne problemy gdy jednocześnie używałem lol plus i bola (gra się wyłączała)

Skrypt nie umie wykonać na szybko combo QWEQ, zamiast tego mamy gorszą wg. mnie wersję QEWQ, poza tym lata w kółko i przerywa combo na QR/QE, nawet po tym jak zmieniłem zasięgi Ryza w skrypcie na te nowe, z nim dalej jest coś nie tak, ogólnie łatwiej mi się gra bez tego i szybsze combo robię ja od tego skryptu, o wiele bardziej polecam SBTW Ryze.

Masz racje z tym przerywaniem QR.. czasem odpali ulti a wróg ucieka, ale moim zdaniem człowiek nie może zastąpić tego bota. Może faktycznie sam wykonałbyś te combo szybciej, ale w tłumie w TF trzeba jeszcze wybrać odpowiedni target- a bot działa wyśmienicie... sam zmienia targety jeśli inny przeciwnik ma low hp itd. Poza tym ciągle ratuje mi tyłek na midzie - gdy wrogi jungler wychyli się tylko z krzaków by mnie gankować to od razu stoi w klatce z połową hp :P Od kąt go używam na jakieś 15 gier rankingowych przegrałem 2.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

dobra a teraz na serio jak zmienić aby maksowało QEW a nie QWE -,- "tosz to szok"

a te zacinanie np. jak kogoś gonisz i sie zacina zalezy od smartcasta na "W" ale jak wyłączysz smartcasta nie bd mógł farmić

76886589258054029595.jpg

Opublikowano

dobra a teraz na serio jak zmienić aby maksowało QEW a nie QWE -,- "tosz to szok"

a te zacinanie np. jak kogoś gonisz i sie zacina zalezy od smartcasta na "W" ale jak wyłączysz smartcasta nie bd mógł farmić

Zakomentuj automatyczne rozwijanie umiejętności.

Opublikowano

Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest ten antiskillshot a dokładniej jak on działa?+ Mam problem bo kierowanie na mnie kamery to Spacja to też combo ciężko się na tym gra. Jak wy macie?

Opublikowano

Niby to wszystko ciekawie wygląda,tylko jeżeli wbije się tą wysoką dywizje,to przeciez nie bedzie się grać dalej ryze , tylko po prostu innymi champami , bedzie tego wymagała sytuacja ;) I co wtedy? Same reporty i przegrywane mecze z powodu feedu itp ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...