Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome Sny!

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. Po dwóch dniach ćwiczenia udało mi się zapamiętać po jednym śnie dziennie (trochę krótkie, urywkowe no ale jednak coś jest), więc nie jest tragicznie. Jeszcze trochę potrenuję i będzie git;D. A co do świadomych snów sam jeszcze nie wiem czy będę to próbował po postach pewnych osób ale się zobaczy jeszcze :P

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma żadnych skutków ubocznych, jeśli nie jesteś pewien czy spisz czy nie to jest najlepszy test, oprócz tego z zegarkiem. Zamykasz gębę i nos i próbujesz oddychać, jeśli z zatkanym nosem normalnie oddychasz - śpisz, jeśli nie to nie xD, trzeci test - patrzysz na ręce w snach są zazwyczaj jakieś dziwne, nienormalna ilość palców, dziwny kolor itp itd

Mariuszw13.png
Opublikowano

Nie ma żadnych skutków ubocznych, jeśli nie jesteś pewien czy spisz czy nie to jest najlepszy test, oprócz tego z zegarkiem. Zamykasz gębę i nos i próbujesz oddychać, jeśli z zatkanym nosem normalnie oddychasz - śpisz, jeśli nie to nie xD, trzeci test - patrzysz na ręce w snach są zazwyczaj jakieś dziwne, nienormalna ilość palców, dziwny kolor itp itd

Zatykasz nos jeśli śpisz to oddychasz a jeśli nie to co? masz pecha? śmierć xD?

Opublikowano

No wiadomo, że jeśli nie przeleci powietrze to normalnie odtykasz nos :D Ten test to kwestia kilku sekund, zatykasz sprawdzasz i git

Mariuszw13.png
Opublikowano

No wiadomo, że jeśli nie przeleci powietrze to normalnie odtykasz nos :D Ten test to kwestia kilku sekund, zatykasz sprawdzasz i git

Wiem, wiem żartuje tylko;d

Dziś następna nocka może trochę wiecej zapamiętam ;D

Opublikowano

Tak, fajnie by było xD Ja mam nieraz takie przy**bane sny, sni mi sie coś i to sie później realiuzje o.O aż mnie gesia przechodzi Pzdr.

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

Opublikowano

Na psyche ci nie siądzie, bo to tylko sny, do tego trzeba tylko trochę czasu, cierpliwości i długiego snu i wtedy się udaje. A podczas dnia nie można zapominać o testach rzeczywistości. Ja się w to bawiłem przez pewien czas i raz mi się prawie udało, ale teraz mi brakuje czasu na to, za mało spania, żeby zapamiętywać sny :P

Mariuszw13.png
Opublikowano

Tak to działa , ale na to potrzebujesz tyle pracy i treningów że ja pierdole

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

nie chce was straszyć ale to jest jak narkotyki:)) 99% ludzi po tym brało to jest tak relaistyczne adrenalina i użależnienie od niej :)a ci co pierdolą o tych testach to sie czytać nauczycie =.= poczytajcie troche inne zrodla Np Forum kościoła :))dodatkowo kiedys byl o tym program na koniec zabawy z snami uczestnik dostał schiza więc dziękuje:)

Opublikowano

Ja lubie takie coś ;) Miałem nie jeden taki sen bez tych wszystkich technik ale rzadko mi się zdarzały więc rozkminie to :)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Up. Ja tez tak sprobuje ;d

A tak przy okazji przed snem bede zapelnial pluco ;] prawdo podobnie bedzie mi bardziej poszerzał moją wyobraźnie ;)

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Spróbuję na pewno ;P pamiętam jak kiedyś miałem te -> "kolorowe kropki" o.O

Ale nie wiedziałem co to i poszedłem spać xD

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Ja dzisiaj miałem chyba OBE :O

Niewiele z tego pamiętam, ale pamiętam wielkie przerażenie :O

Polecam przeczytać dużo poradników z internetu, jest tam na prawdę wiele cennych informacji.

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Kurde codziennie pamietam swój sen tylko ciężka mi zapanować nad nim .. (czasami sie udaje ale żadko) nie zostaje mi nic innego jak cwiczenie.;P

banned [*]

Opublikowano

Nie każdy może to pojąć, polecam zająć się tym dopiero na początku wakacji gdy będziecie mieli masę czasu bo nie ma sensu się spieszyć.

Niektórzy potrzebują niemalże roku by to pojąć, ale chyba nie wątpicie, że sądząc po możliwościach jakie ten świadomy sen daje, się nie opłaca ;P?

@Shox

Masz FIFE 10 na PS3 może ?

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja jak jestem w snie to czuje sie jak obserwator ;/

nic nie moge zrobić tylko patrzec jak wpierrrdalam zajepasztet xdd

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...