Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome Sny!

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mialem swiadomy sen

teleportlem sie do wojska i sobie strzelalem pozniej wszystko sie burzylo

i lecialem w dol po krzakach

ale niestety stary wszedl do pokoju mnie obudzic xD

(najlepsze jest to ze widzialem siebie od tylu jak chlopka CJ w GTA sa xD) lub metin2

Ja właśnie widziałem tak jak na codzień :D Śniło mi się, że walczyłem w jakiejś bitwie (średniowiecze), podczas oblężenia zamku wbiegłem do niego po ścianie xD Niestety ale ktoś rozpłatał mi głowę mieczem... Co najlepsze opuściłem ciało w formie ducha i z góry widziałem swoje ciało z wbitym w głowę mieczem :D i koniec, Obudziełem się za potrzebą ;)

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

mi sie snilo cos ze Walczylem z Amerykanskimi Marines (uuuaaahhhh) ale sen swiadomy to nie byl.. macie jakies sposoby by uniknac rzeczy w.w przeze mnie ?

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja dopiero spróbuje w wakacje, bo nie mam czasu na takie rzeczy ^^

Może być ciekawe ; )

Gz jak nie masz czasu na sen

+

Opublikowano

haha dobre dobre z tym niemam czasu.

Ja naprzyklad niepamietam co mi sie dzis snilo pamietam tylko ze patrzalem na swoje spodnie byly cale potargane bo z kumplami jezdzilismy z jebnej gory oblodzonej na dupie i spodnie byly cale potargane i myslalem ze mnie stara zbije a nastepnie wstalem lub niemoge przypomniec sobie co bylo dalej ale do wpisow cos takiego wystarcza .

najgorsze jest plywanie bo masz uczucie chodzbys latal nad woda tak robil nad nim zabki jak kamien i zapierdzielal jak strzala ledwo odbijesz sie od poczatku a jestes na koncu

na dodatek obraz jest niewyrazny i gowno wiesz co sie dzieje xD

usunieta by Mike

Opublikowano

Ja kiedyś miałem coś takiego, jak chodziłem jeszcze do klasy chyba 1 podstawówki (dawno dawno):

Śnił mi się sen, że wchodzę na stół (to było u mnie w domu) siadam po turecku i zaczynam się unosić.

Następnego dna to samo, tylko, że tym razem miałem już nad sobą kontrolę, ale widziałem siebie tak jakby z widoku 3-ciej osoby w GTA (tak samo jak za pierwszym razem).

Za jakiś czas znów to powtórzyłem, ale gdy próbowałem "wejść w widok 1-wszej osoby" budziłem się.

To przyszło samo bez treningów.

Po kilku latach miałem dwa dziwne sny"

1. Maryja podaje mi rękę, a ja się budzę - osobliwe :P

2. Spadam z zajebiście wysokiego budynku, w trakcie lotu się budzę i patrzę, że nie jestem na łóżku tylko na podłodze - czyżby istniał jakiś związek pomiędzy tym co się z nami dzieje w realu, a w śnie?

Te 2 sny nie były świadome.

Spróbuję dzisiaj jak nie zapomnę ^^

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja dzisiaj zacznę, bo mi się ferie zaczynają ^_^

z tym notowaniem będzie ciężko, ale i tak dużo pamiętam(często mi się śnią sny z bzykaniem, więc jak takiego nie zapamiętać)

myślę, że u mnie będzie łatwo, bo średnio raz na dwa miesiące zdarza mi się świadomy sen. Niestety źle się kończy ;/ (latam sobie, aż tu nagle samolot we mnie wlatuje i spadam ;/ Zawsze tak jest ;/)

BTW

całkiem fajne te sposoby są ^^

Opublikowano

TO DZIAŁA!!!!!!!!!!!

dzisiaj miałem taki sen (fajnie sie derektora walilo po ryju :D)

no normalnie czad tylko nie wiem czemu jak sie obudziłem to siedzialem na ulicy ze złamanym palcem

Opublikowano

Powiem tak ... Ten facet mógł jeszcze dopisać wtykanie palców w oczy wiem że to dziwnie brzmi ale gdy mam np koszmar to zawsze wtykam palce w oczy jak najgłębiej żeby poczuć ból ale mi to dziala na oczach ^^ I tylko raz w moim życiu w jednym śnie to nie zadziałało ale kiedy wyrwałem sobie oczy to obudziłem się ^^Hardcore!

31582.png

6405.jpg

Opublikowano

Ok nie będę kłamał ja mam też świadome sny i w każdym z nich latam w pieluszce [^^] Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale zawsze gdy mam sen w którym mogę wszystko robić zawsze jak np. chcę polatać to moje ubranie znika i pojawia się pieluszka [^^]

Pozdrawiam

Nie wierzę w Boga, on nie Istnieje i Kropka!

obrazsb.png

Opublikowano

ja raz miałem świadomy sen ale to przypadkowo jakoś i to niedawno kiedyś to przeglądałem ćwiczyłem troche ale potem dałem spokój ale teraz chce znowu spróbować co robicie żeby zrobić świadomy sen jak wchodzicie w sen;p jakiem macie techniki??

Opublikowano

a ja tak z 2 lata temu mialem cos takiego ze bylem jakby super (o.O) i raz latalem bilem sie z potworem co mi dom chcial zburzyc ale jak wyladowalem i chcialem leciec znowu to nie moglem chyba ze na mala chwile

ogolnie fajne uczucie kontrolowac to co sie robi xD

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

hmmm mi nie wychodzi np dzisiaj zaczołem sobie odliczać 1-śnię 2-śnię 3-śnię itd a potem wchłonoł mnie zwykły sen;/ którego i tak nie zapamiętałem możecie napisać co robicie zanim wejdziecie do LD??

Opublikowano

czytałem o tych muzyczkach itp mogą one powodować zaburzenia jakieś tam najbezpieczniej jest to wywołać jakąś techniką no właśnie tylko jaką

Opublikowano

dobra odświeże troche temat :D i zadam pytanie kto z was miał OOBE ja nie moge mieć LD więc zabiore sie za OOBE może sie uda jest bardziej ekscytujące

Opublikowano

a więc te świadome sny to nic innego jak wyjście z ciała był o tym kiedyś wywiad z jakoś babko na polsacie

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Super topic ;] przeczytałem cały i bardzo mi się spodobał . Od dziś sprobóje i może za tydzień coś wykombinuję ;pp

Podklejcie to ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

nie wyjście z ciała nazywa sie OOBE czyli wchodzisz w świat astralny jesteś jakby duchem xD a świadomy sen to nic innego jak wytwór twojej wyobraźni w której myślisz o różnych przyjemnościach itp myślisz to i to sie dzieje ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...