Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świadome Sny!

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta ja przez nie przełaże jak duch...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gulu Gulu

Co to ma być ??

Ja wczoraj mówiłem że ide spać i będe pamiętać sny itp. i zapamiętałem niewiem czemu ale 2 a po raz pierwszy to robiłem.

Jak się uda świadomy sen powiem wam co robiłem :P

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Kurcze tak teraz pomyślałem bo mamy same plusiki i jest git super ekstra ale czy mogą być jakieś efekty uboczne?? Że jakiś okropny sen będzie, nie wrócimy ze snu albo jakieś takie ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Dobra ja tak na prawdę to nic z tego nie rozumiem.. no bo niby jak mam spojrzeć na zegarek kiedy jestem niewiadomo gdzie i sam nie wiem co robie tak jak bym oglądał

film tylko moimi oczami, a to co przeczytałem to kompletnie nic

Opublikowano

ta ja dzis mialem fajny sen , bylem w kiosku ktory byl w pokoju mojego kolegi (lol biggrin.gif) i na pulkach staly jakies buteleczki czy pieczątki z napisemxxx xD i bylo napisane ze na kazdej znajduje sie jakas z 3 najpopularniejszych scen lol biggrin.gif tak myslalem zeby nie spojrzec ale bylo za duzo ludzi to se dalem siana ;d

Hahahah xD

Ja w moich za kazdym razem mialem z kolega dziewczyny.

Oby dwie byly blizniaczkami, tylko mialy inny kolor wlosow.

Ostatni sen byl najlepszy bo bylem krolem, mialem zamek, tylko nie pamietalem ktora to moja dziewczyna tongue.gif

Opublikowano

dobra powiedzcie mi jakimi technikami wchodzicie w sny albo opiszcie jak chociaż bo jak ja chciałem wejść w sen i zaczołem skupiać sie na oddechu to zasnołem dopiero o 2 w nocy ale miałem sen tylko że nie świadomy obraz taki jak bym grał w jakieś mmo xDDD może sie ktoś wypowiedzieć najlepiej powiedzcie co robicie dokładnie jak chcecie wejść w sen

Opublikowano

a chciałem sie dowiedzieć jeszcze jakich technik używacie żeby zapamiętać?? tzn żeby wejść w sen

Opublikowano

ja mam nieraz takie sny ze np. w snie mam jakies dziwne wydarzenia to mi sie w swiecie rzeczywistym powtarzaja i zawsze je odnajduje w swoim mozgu i pamietam ten sen :D

bardzo duzo mialem snow kontrolowanych ale nieraz mam koszmary i chce biec ale nie moge, lub chodze sobie po dworzu.. sruuu w dol i nogi mi sie wtedy trzesa, tak normalnie w swiecie rzeczywistym i sie budze:)

Opublikowano

To jest zajebiste i naprawde dziala !!!

nigdy tej tresci nie czytalem ale bylem tym strasznie zainteresowany takim snem z uswiadomieniem ze jestem w nim i robie co chce

Zaczelo sie tym ze-

poszedlem spac i ze bylem maly mialem koszmary jeden i ten sam wkurwialem sie bardzo bo wiedzialem co sie stanie ale coz, polegal on na tym ze

wstawalem w nocy szedlem na dol po schodach do lazienki i przed drzwiami nie bylo swiatla bylo ciemno jak w dupie wyskaiwala jakas babajaga xD nie widzialem jej cos mi robila i po 2 sek sie budziłem to bylo okropne bo mialem to praiwe co noc i nie panowalem nad tym!!!

wiec wkurwilwm sie i postanowilem cos z tym zrobic moze to brzmiec smiesznie ale dobra w snie zeszlem na dol ze swiadomoscia i zaczolem ta babajage napierdlac piesciami i mowilem "wydupiaj suko" machalaem rekami i ja pralem z calej pety

moze to byc dziwne ale po tej operacji ani razu mi sie ten koszmar nie przysnil ani zaden inny zaden !! a minelo ladnych pare lat

Teraz gdy juz panuje nad snem dosyc

moj problem jest maly tak sie tym ekscytuje ze sie budze xD

od przeczytania tego staram sie wlasnie nie budzic najczesniec co teraz robie to rozpierdalam sklepy i je okradam do 0 xD jem co chce niewiem jak to napisac czy cos czuje ale jest jakas namiastka ze cos czuje

minusy sa takie ---

Slyszysz jak stary wchodzi w najlepszym momecie do pokoju Cie obudzic i powiedzec "imie" DO SZKOLY WSTAWAJ !!!

(po snie sex xD jest plama xDDD)

Budzik CIe za chuja nie obudzi !! w moim przypadku ustawiam sobie ulubiona muze potem slysze ja w takim snie i sobie tancze i sie bawie xD

w tem sposób niepotrafie wstac na zaplanowana godzine

Pozdro Bakura.

usunieta by Mike

Opublikowano
A jak zasypiacie nie macie czasem takiego naglego uczucia ze do czego wpadacie(np.dolka)

Widzę, że nie jestem sam. Dość często mi się zdarza, że leżę sobie w łóżku przed snem i nagle WZIUUUU, łóżko się przesuwa tak, że jest prostopadłe z podłogą, a ja spadam(i to naprawdę z potężną szybkością. I wtedy nagle refleksja, że to mi się zdawało. Szczerze mówiąc takie rzeczy dzieją się chyba tylko jak leżysz na wznak.

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

ja jakos nie moge wywolac u siebie swiadomego snu..

gdy sie klade przez moja glowe przebiegaja rozne mysli/obrazy... a gdy chce myslec o czyms konkretnym to odrazu mysle o czyms innym..... zdarzylo mi sie ze snie o osobie o ktorej myslalem lub zadziwila mnie za dnia ale nie byl to nigdy sen swiadomy

Jesli wam udalo sie wejsc w sen swiadomy

powiedzcie mi jak to zrobliliscie ? ja jakos sie mecze i mecze

no i nie moge :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Nie jestem pewien ,ale dziś chyba miałem świadomy sen ^ ^

Niestety był o tym że próbowałem zasnąć ,a moje zmęczenie było takie wielkie(w śnie) że do kibla zrobić siku nie poszłem ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A ja mialem swiadomy sen

teleportlem sie do wojska i sobie strzelalem pozniej wszystko sie burzylo

i lecialem w dol po krzakach

ale niestety stary wszedl do pokoju mnie obudzic xD

(najlepsze jest to ze widzialem siebie od tylu jak chlopka CJ w GTA sa xD) lub metin2

usunieta by Mike

Opublikowano

Trenujesz, czy 'sam przyszedł' ?

W sumie trochę trenuję ,ale zapominam robić wpisy i TR ^ ^

Próbuję zapamiętać pierw sny sam ,ale jak pod koniec tygodnia nic nie wyjdzie będę robił wpisy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...