Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie pod uwagę ile kasy stracili 500 boosta = 1 miejsce parkingowe ^^

Dlatego sądzę, że będzie cofka :P . Po za tym to trochę głupie, że teraz większość będzie mieć takie same /dobre auta.

Opublikowano

NIe będzie cofki .. Oni z tym nic nie zrobią , gwarantuje wam to . I nie próbujcie zrozumieć czemu nic nie zrobiom bo to jest EA , a ich się nie da zrozumieć .

Opublikowano

W ogóle po co było dawać prezenty? Z jakiej to okazji?
P.S. Troszkę nie do tematu, ale od dilera zniknęły: BMW M3 Sport Evolution, Nissan (ten za 1.700.000) a pojawiła się Evora i jeszcze coś pewnie... Taka tam niezapowiedziana rotacja.

EDIT: Jeszcze BMW M3 GTR E46 na częściach ultra.

Opublikowano

Też mnie kusiło, by wziąść molocha, ale powstrzymałem się. Czy żałuje - zobaczymy w ciągu najbliższych dni.

@topic U mnie też już tego nie ma, więc wycofali to. Po ilu godzinach -.-

Opublikowano

Dobra... Z prezentów usunęli te autka, ale co z tymi co ludzie pokupowali? Przecież to nie ma sensu jak ktoś ma pierdyliard samochodów!

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...