Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie: jak mam 76 miejsc i sprzedałem te samochody i teraz mam 13 to czy w osiągnięciu dalej mam 76 czy 13 i musze lecieć od nowa??

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie: jak mam 76 miejsc i sprzedałem te samochody i teraz mam 13 to czy w osiągnięciu dalej mam 76 czy 13 i musze lecieć od nowa??

Zostaje 76 w osiągnięciu.

Czy tylko ja nie mogę się teraz zalogować ? :D

Opublikowano

Zostaje 76 w osiągnięciu.

Czy tylko ja nie mogę się teraz zalogować ? :D

Co CI pisze? Bo ja ciagle gram ;p

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Mnie też wywaliło własnie. Myśle że to przez te problemy z serwerami i że tyle ludzi się loguje bo ja już normalnie wchodze.

Opublikowano

No i pewnie pobanują wszystkich co pokupili tyle samochodzików ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

A najgorsze jest to że teraz nie idzie wbić do gry...

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Ja teraz nie polecam wbijać do gry ponieważ takie lagi że wg nie można wejść do kryjówki a jak już się da to gdzieś 5-15 minut trzeba czekać na załadowanie, co do banów wątpię czy pobanują ponieważ będzie to na ich niekorzyść bo stracą masę, masę graczy, a co do cofki to możliwe ale nie wiem czy takie coś zrobią.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Opłaca sie dopijać do 150 aut czy lepiej dać sobie spokój?? Tak jak mowiłem mam 76 miejsc i 13 aut bo reszte sprzedałem :P

Opublikowano

Ja wam proponuje nie brać 150 aut ponieważ jest większe szanse na zdobycie bana bo szybciej zobaczą, a jak ktoś wziął 15-20 czy tam 30 to mogą nic nie zrobić.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Może mi ktoś kupiić pare aut ? ^.^

@UP jak ?

Prosze, nie powtarzaj jednego pytania kilka razy...

Niby jak ktoś ma ci kupić? Podasz login i hasło? Mogę jedynie życzyć powodzenia, bo jak tak zrobisz to konta raczej już nie będziesz miał.

A co dalej ogólnie... nie radzę kupować 150 aut... czy ile tam chcecie, najlepiej wziąć tak 5-10, żeby nie było tak dużego ryzyka na bana ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Pomocnik
Opublikowano

ja zrobilem osiagniecie na 150 samochodów,teraz je sprzedaje chociaż przed tym miałem już full kasy zostawie sobie po 1 egzemplarzu i tyle :P

Opublikowano

ja zrobilem osiagniecie na 150 samochodów,teraz je sprzedaje chociaż przed tym miałem już full kasy zostawie sobie po 1 egzemplarzu i tyle :P

Robie tak samo ;) Myślę, że nie dostanie się bana.. 126 samochodów xD

A to działa na Chicane Eu?

Tak

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Prosze, nie powtarzaj jednego pytania kilka razy...

Niby jak ktoś ma ci kupić? Podasz login i hasło? Mogę jedynie życzyć powodzenia, bo jak tak zrobisz to konta raczej już nie będziesz miał.

A co dalej ogólnie... nie radzę kupować 150 aut... czy ile tam chcecie, najlepiej wziąć tak 5-10, żeby nie było tak dużego ryzyka na bana ;)

Dokładnie. Bana mogą dać nawet jak info jest tylko na fb a nie w grze. Przed zagraniem należy czytać regulamin w którym jasno jest napisane że wykorzystywanie błędów w grze jest zabronione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...