Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

After a recent update yesterday evening a bug arose that allowed players to claim an unlimited number of Porsche Caymans and Dodge Chargers. As this is a bug we implore you not not abuse it for your own sake as this will fall under bug abuse which is covered by or TOS (Terms of Service) Agreement (Section 11. Rules of Conduct) and you will be risking a permanent ban on your account.

banować będą :D na oficjalnym fb nfsa info

ja kupiłem 100x porsche teraz usuwam

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego nie dziękowałem.Teraz permy polecą.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Hehe, mówiłem że będą banować :P

Jeśli ktoś wziął te wozy tylko po jednym, to nie ma się czego obawiać.

Jeśli kupowaliście je wielokrotnie to jest szansa, że dostaniecie bana.

Opublikowano

Pff, nie mogą nas zbanować za takie coś, to że jest info na jakimś tam forum czy facebooku to nie znaczy, ze każdy tam wchodzi i czyta.

Powinni umieścić komunikat w grze... Będą z tym niezłe problemy i kłótnie

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale to przecież nie nasza wina że się zbugowało, to ich wina :P, dzięki bogu ja wziąłem 1 raz, ale kusiło oj kusiło :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Uczeń
Opublikowano

Świetnie teraz już nie wezmę nawet tych 3 :( serwery powyłączali skurwysyny

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Ale się bany posypią, lol!

Ja Wziąłem chyba z 10... posprzedawałem, zostawiłem tylko te 3. Ale i tak w logach to mają ile kupiłem ;_;

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ale się bany posypią, lol!

Ja Wziąłem chyba z 10... posprzedawałem, zostawiłem tylko te 3. Ale i tak w logach to mają ile kupiłem ;_;

Sprzedaż aut nic Ci nie da , bo nabiłeś sobie przy tym sloty i IGC ;) Z resztą większość osób po sprzedaje te auta i zostawi po jednym ;P

Opublikowano

Ze to zawsze mnie wszystko omija ;_;

Ciekawe, bany sie posypia jak nic, przejza logi i bd rzez ;c

Ale patrzcie na.ich strone.

APEX: SERWERY DZIAŁAJĄ POPRAWNIE

W chwili obecnej mamy problemy

techniczne. Dziękujemy za

cierpliwość.

CHICANE: SERWERY DZIAŁAJĄ

POPRAWNIE

W chwili obecnej mamy problemy

techniczne. Dziękujemy za

cierpliwość.

BEKA

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ze to zawsze mnie wszystko omija ;_;

Ciekawe, bany sie posypia jak nic, przejza logi i bd rzez ;c

Ale patrzcie na.ich strone.

BEKA

zobaczymy, zobaczymy .. Za bocenie diamentow do tej pory nie dostałem bana ;) A przy tym się uzywało cheatów .. Teraz jest z ich winy więc tym bardziej nie powinni banować, a jeśli bedą banować to z 30% graczy worlda.

Opublikowano

A mi się wydaje, że jeśli nie będą banowali to cofkę zrobią... Bo nawet jak pousuwają ludziom te auta to zostaną sloty, i IGC za sprzedane furki.

Ja jak mówiłem kupiłem około 10 i posprzedawałem ;) Mam darmowe sloty, i trochę IGC. Oby nie było bana :O

//edit: na 100% tego nie zostawią jak jest teraz... patrze sobie to ludzie maja po pierdyliard aut... taka gra nie będzie miała sensu.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Pomocnik
Opublikowano

A mi się wydaje, że jeśli nie będą banowali to cofkę zrobią... Bo nawet jak pousuwają ludziom te auta to zostaną sloty, i IGC za sprzedane furki.

Ja jak mówiłem kupiłem około 10 i posprzedawałem ;) Mam darmowe sloty, i trochę IGC. Oby nie było bana :O

//edit: na 100% tego nie zostawią jak jest teraz... patrze sobie to ludzie maja po pierdyliard aut... taka gra nie będzie miała sensu.

To niech zrobią uczciwe F2P

Opublikowano

Dzięki :D Ale jest tak jak w komentarzach jeśli pojdą bany to dostanie je co najmniej 50% społeczności NFS World i gra upadnie więc chyba zastanowią się 2 razy zanim zaczną banować ;]

Opublikowano

Dzięki :D Ale jest tak jak w komentarzach jeśli pojdą bany to dostanie je co najmniej 50% społeczności NFS World i gra upadnie więc chyba zastanowią się 2 razy zanim zaczną banować ;]

No właśnie, co teraz mają z tym zrobić? Jak będą banować to połowe graczy co najmniej w pizdu pójdzie.... Trudna sprawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...