Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak wezmę tylko po 2 sztuki to też mam wysoką szansę na bana ??

Myślę że tak, ponieważ praktycznie tylko 1x możesz wziąć.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, dalej mam dylemat, brać, czy nie brać. Ależ kusi... Ale z drugiej strony jak strace wszystko na co pracowałem przez ostatnie 2 lata, to nie chce tych samochodów, ale jak wezmę jeden to nie powinno nic się stać... No dobra to mi przypomina Biblijną historię Adama i Ewy xD

@down dobrze gadasz :G

Opublikowano

czyli jak se nakupuje aut potem je sprzedam i zostawie po jednym to nie powinni mi dawać bana, a miejsca w garażu se zostawie :D

Opublikowano

Hahah po 1,5h udało mi się na apexa wbić, normalnie szał.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

ja zrobiłem 150 aut przed tym jak napisali na fb ze będą banować

Ich to nie będzie obchodziło i tak będzie ban :/

Opublikowano

Uwaga Wszyscy Gracze Apex-Eu serwer działa !, ale chyba dalej są lagi ponieważ coś długo się wczytuje, jeżeli dalej wam pisze "dziękujemy za cierpliwość" po prostu się zalogujcie, jeżeli wam naklejek nie widać wyłączcie NFSW i włączcie jeszcze raz, a co do aut to chyba zbanowali kilkanaście kont ponieważ już piszą na FB polskim.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Gorzej dla tych co mieli sporo pokupowanych aut za boosty ;d. Niestety l. Jbc odwołać się też nie ma jak bo w regulaminie wyraźnie jest napisane: Za bug using blokada stała konta.

fs_pc.png

Opublikowano

Kto nie ryzykuje ten ku*wa mać :D

@Mark097

Pobierz Mouse Recorder Pro i nagraj skrypt ;>

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Ale widzicie,pisze że "GROZI" a nie że to "JEST" karane, więc myślę że jak nie nawalicie 150 autek to nic nie zrobią.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jakby zbanowali tyle ludzi to by był śmiech i NFSW by upadł, nie zrobią tego.

Opublikowano

Mówię wam, nie nawalajcie 150 aut bo dostaniecie szybciej bana zróbcie sobie jakieś 20-40 aut i starczy, to jest szansa że nie dostaniecie tego bana, ale jak wbijecie te 150 aut to zobaczą że coś jest nie tak i dostaniecie bana.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...