Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe samochody

wujekbotek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle przegrać ;_; A kupiłbym se z 5 superaut + może jakąś elitke i z 2 policyjne a tak dupa :(

Darmowe tylko są Porsche Cayman S w dwóch wersjach i Dodge Charger :) Reszta po staremu.

Opublikowano

Tyle przegrać ;_; A kupiłbym se z 5 superaut + może jakąś elitke i z 2 policyjne a tak dupa :(

Są tylko 3 modele.. Jakby tak się dało,, że wszystkie, to bym miał wszystkie samochody po 10 sztuk :D

Ehh sprzedałem ten samochód z osiągnięcia bo się zagapiłem. No ale nic i tak trochę zyskałem xD

Współczuje.. Ja tylko robie, żeby mieć te autko ;d
PAŻAŁSTA

Pomocnik
Opublikowano

Są tylko 3 modele.. Jakby tak się dało,, że wszystkie, to bym miał wszystkie samochody po 10 sztuk :D

Współczuje.. Ja tylko robie, żeby mieć te autko ;d

A mi to tam...To tylko gra,mam 150 miejsc ponad i te 3 samochody,jak nie dostanę bana to walić ten samochód

Opublikowano

Darmowe tylko są Porsche Cayman S w dwóch wersjach i Dodge Charger :) Reszta po staremu.

Zawsze cos ale na apexie nie moge wejsc to se na chcine pospamuje

Opublikowano

Kurde kusi mnie żeby napić te 150 aut ale isteniej prawdopodobieństwo że mogą banować tylko tych którzy nabili te 150 aut i maja Koenigsegg lub 100+ wiec wole nie ryzykować :D

Opublikowano

Na chciane super idzie ;)

Prawda Chicane działa ale to dlatego że tam gra o wiele wiele mniej graczy niż na Apex :)

@up. Wg. mnie za 150 aut ban będzie na 100 %. Radzę przemyśleć przed kupowaniem.

Opublikowano

Prawda Chicane działa ale to dlatego że tam gra o wiele wiele mniej graczy niż na Apex :)

Na chicane też się fajnie gra ;)

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Ciekawe kiedy włączą serwery, i czy dalej będziemy mieć te auta z prezentów, jestem bardzo ciekawy :D, i czy jakaś kara będzie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

ja zrobilem osiagniecie na 150 samochodów,teraz je sprzedaje chociaż przed tym miałem już full kasy zostawie sobie po 1 egzemplarzu i tyle :P

Ale to nic Ci nie da, że je sprzedasz. Oni mają wszystko zapisane w logach gry. ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Komuś się nudzi ręczne kupowanie ? xD polecam pobrać Mouse Recorder Pro i nagrać skrypt :D

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

2 auta B klasy i jeden C wiec aż takie dobre nie są ale na nich bym se nabił miejsca w garażu i zostawił po 1 sztuce ale za chuja nie idzie sie zalogować żadnym sposobem jedynie na chicane

Opublikowano

apex siadł , ciekaw jestem jaka będzie przyszłość worda skoro po każdej "łatce" są rzeczy które znów trzeba "łatać" więc kiedy się to skończy , ja niestety sie spóźniłem na buga z prezentami ale nie żałuję , sam nieuczciwie expie na FLPR bocie więc i tak i tak na brak kasy narzekać nie będę ;D

Opublikowano

No ale sie zastanawiam dla czego mają banowac graczy którzy wykorzystują błąd który zamiast naprawić od razu ( czyli wyłączyć serwery) to daja info z opóźnieniem dobre 4 godziny od momentu jak zrobiło się o tym głośno i nadal nic z tym nie działają.....

Przez ich głupotę gracze będą tracić konta......

Opublikowano

Ja wam radzę wykorzystać ten bug tylko na nabicie IGC.

Jak kupicie auto to od razu je sprzedajcie , bo wtedy nie będzie wam doliczać aut do osiągnięcia :D

Szansa na bana chyba będzie mniejsza choć nie jestem pewien bo zostają miejsca w garażu :D

@pb14. Wyjadą Ci z regulaminem że mają tam podpunkt o błędach w grze i nic im nie zrobisz. Oni wiedzą że prawie nikt nie czyta regulaminu ale i tak pobanują. Takie jest już EA.

@edit. Udało się wbić na Apex :D

Opublikowano

Kusi, kusi jak CHOLERA,ale nie radze brać więcej jak 2 sztuki. Jeśli mnie zbanują - wytłumaczę się, powiem im, że myślałem że to te zaległe prezenty od Rusków.

@up szansa mała, ale zawsze istnieje, w razie bana odwołanie masz wyżej. A najlepiej będzie wziąć tylko JEDEN z samochodów, wtedy to nie będzie podejrzane :G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...