Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak on się negatywnie wypowiada w prawie każdej prezce, nie wiem czy on nie ma znajomych, czy po prostu jest zakompleksionym dzieciakiem, który zazdrości że ktoś potrafi postawić serwer a on nie.

Nie musze nic stawiać i zazdrościć nie mam czego, bo nie chce mieć swojego serwera, za dużo roboty...

W każdej prezce ? Np gdzie jeszcze ? Jedynie gdzie pisałem negatywnie, to : Triador, Tanirus - faktycznie, prawie w każdej...

Gówno wiesz i gówno piszesz ;]

Edit: 1.3kkk to dużo? Chyba nie byłeś na mapie 90 i jeszcze nigdy nie robiłeś katakumb :) 1kkk to jeden dobrze przysiedziany dzień :)

Aha ? Widać cieloczku, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie robiłem katakumb, bo mam za mały poziom do tego i jak pisałem - zarobek jest na bossach i katakumbach, ale samodzielnie gówno zarobisz.

--------------

Jak macie pisać tak śmieszne posty i podawać tak żałosne argumenty to dziękuje, nie ma sensu Wam odpisywać i podbijać prezentacji, bo z tego co zauważyłem, to prezka ląduje czasami na dole ; )

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha ? Widać cieloczku, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nie robiłem katakumb, bo mam za mały poziom do tego i jak pisałem - zarobek jest na bossach i katakumbach, ale samodzielnie gówno zarobisz.

Do 90 zarabiałem na DT lub dropiłem na metinach bodziakiem 35lvl.

Nie da się zarobić? Dziwne że jakoś na 82 już kupiłem sobie trute i stalke +9, pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

Do 90 zarabiałem na DT, lub dropiłem na metinach bodziakiem 35lvl.

Nie da się zarobić? Dziwne że jakoś na 82 już kupiłem sobie trute i stalke +9, pozdrawiam.

Pogratulować... Nauczysz mnie tak dobrze grać w metina ?

Jestem pełen podziwu...

Opublikowano

Pogratulować... Nauczysz mnie tak dobrze grać w metina ?

Jestem pełen podziwu...

Dobra, poudawałeś kozaka, trochę pohejtowałeś, a teraz stań przed lustrem i wróć do twojej brutalnej rzeczywistości.

sygnatura.png

Opublikowano

Dobra, poudawałeś kozaka, trochę pohejtowałeś, a teraz stań przed lustrem i wróć do twojej brutalnej rzeczywistości.

Nie musze stawać, bo stoje codziennie. Zapewne Ty nie, dlatego mi to polecasz.

Kończe spam w tym temacie, bo jak pisałem bez wypowiedzi ten temat ląduje czasami na dole.

Pisz dalej swoje wypociny.

Opublikowano

Masz dowód noobie mixermixie

pocwicz zanim cos napiszesz cioto

http://iv.pl/images/14916375760982911242.png

1,3kkk czysto zarobione + truta wlasno ręcznie dropiona. Trzeba umiec pomyslec zeby zarobic ;)

Nie wierzysz ?? pokaze w brylkach napisz mi w grze m1 ch1 spotkamy sie na rynku synku ;)

@Zoko125 dobrze napisal, 1kkk to jeden dzien dobrze przemyslanego zarobku ;) z fartem nawet 2 ;*

zobaczymy czy teraz ten smiec mixermixie cos napisze xDD

Budowniczy
Opublikowano

Witajcie nasi gracze!

Po prawie dwutygodniowej przerwie Lourta czas wrócić do pracy. Od razu przejdźmy do konkretów.

Od początku serwera nie było większej aktualizacji, dlatego postanowiliśmy przestawić Wam plany na najbliższy Update.

NOWOŚCI PEWNE:

- Badacz Shilon (Nowy NPC questowy)

- Nowy zwierzak - Bao Bao

- Arena PvP u Muzyka wraz z misjami

- Nowy rodzaj Eventów Zuo na specjalnych mapach

- Nowe i poprawione tła logowania

- Nowe emotikony

- Po wystawieniu kolejnego identycznego przedmiotu w sklepie cena jest już przypisana

- Każdy zwierzak będzie dawał inny bonus

- Możliwość zmiany zwierzaka

NOWOŚCI MOŻLIWE:

- Wojny królestw z przyjaznymi potworami, które bronią królestwa

- Nowa mapa wojenna

- System monarchów

////////////////

Czekamy jeszcze na Wasze propozycje. Czas realizacji tych nowości jest przewidziany do 14dni
////////////////

Dodatkowo ja, wraz z technikiem tworzymy nowy panel gracza na stronie z nowymi możliwościami! :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jako, że bardzo mało osób czyta forum Triadora

kopiuj/wklej

Fajnie, że dodaliście fryzurki, tylko dlaczego do kupienia wyłącznie w is?
Przeciętny gracz, który chciałby kupić ową fryzurkę za kasę w grze, musiałby kupić kupon sm x2 (20kk sztuka)
Fryzury w is są z atrybutami, niech tak zostanie, ale dodajcie też te zwyczajne do kupienia u npc (to jest priv na miłość boską i w żaden sposób fryzura bez atrybutów u npc nie ułatwi expienia/zarabiania itp. za to umili wizualnie ;D )

jenova1.jpg
Opublikowano

Serwer fajny , polecam na nim grę no ale :)

Sprzedam mentala 86lv z całym eq pvp/dt/exp pw.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Serwer na prawdę był dobry przed ostatnimi aktualizacjami. Dlatego też wynoszę się z owego serwera :)

@Offtop:

Jeśli ktoś chcę kupić yang to gg 30xxxx na prawdę atrakcyjna cena :)

xxxx

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Serwer bardzo fajny

Dopasowany exp i drop

duzo ludzi

bardzo malo bleodw i bugow

pomocny team

minusem jest to ze mam lagi na DT nie wiem czemu chociaz moi znajomi ich nie maja a ja kompa mam ok

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Serwera nie polecam, nie dzieje sie tam nic ciekawego.

Graczy jest już końcówka '' sporo '' , coraz więcej odchodzi i widać to szczególnie w m1.

Zmiany dropu, cofanie i przywracanie małży... Słabe eventy... Prawie żaden członek team'u nie odpisuje na PW ( wiem, że nie mają takiego obowiązku, ale to wpływa na - serwera ).

Mało tego były przekręty, jak ktoś nie widział, to ss'y są na wcześniejszych stronach... I założe sie, że nie wszystko zostało usunięte, sporo rzeczy poszło w obieg.

Na mniejszym poziomie nie ma jak zarobić, za zielarza dostaje sie sam syf, szkoda czasu w ogóle to robić.

A i jeszcze te '' nowości '' jak nowe tło logowania... Same poprawy kosmetyczne, nic konkretnego tam nie wprowadzili. Lagi na DT, a oni takie bzdury wprowadzają...

Na koniec - administracja bez Lourta to dzieci w lesie, nie potrafią nic zrobić, tylko rozdawać itemy i skile.

Tyle ode mnie, miłej gry.

Opublikowano

Serwera nie polecam, nie dzieje sie tam nic ciekawego.

Graczy jest już końcówka '' sporo '' , coraz więcej odchodzi i widać to szczególnie w m1.

Zmiany dropu, cofanie i przywracanie małży... Słabe eventy... Prawie żaden członek team'u nie odpisuje na PW ( wiem, że nie mają takiego obowiązku, ale to wpływa na - serwera ).

Mało tego były przekręty, jak ktoś nie widział, to ss'y są na wcześniejszych stronach... I założe sie, że nie wszystko zostało usunięte, sporo rzeczy poszło w obieg.

Na mniejszym poziomie nie ma jak zarobić, za zielarza dostaje sie sam syf, szkoda czasu w ogóle to robić.

A i jeszcze te '' nowości '' jak nowe tło logowania... Same poprawy kosmetyczne, nic konkretnego tam nie wprowadzili. Lagi na DT, a oni takie bzdury wprowadzają...

Na koniec - administracja bez Lourta to dzieci w lesie, nie potrafią nic zrobić, tylko rozdawać itemy i skile.

Tyle ode mnie, miłej gry.

Widac ze nie grasz tu od poczatku , fakt faktem liczba graczy z tych 1800 na poczatku spadla teraz gdzies do kolo 1200 w weekendy 1300 Ale nadal jest mnósotwo graczy i zapewne wiecej jak na rav czy balm

Przestan pierdzielic ze przekrety na serwerze, była jedna GMka ktora okazała sie ,,dzifkom,, bo pokazywała cyce na lewo i prawo i miała gm tylko z prawami zrzucania moobow i dawanai skilii na EVEnt i dala 2 osobom po 1 skilu i zrzucila z 15 riperów, Po czym gdy headadmini prawdzili logi zabrano jej prawa, zbanowanao a graczy kotroym zrzucila ripki i dała po skilu pobanowano, (chodzi tu o gracy mavexa i kota kotrzy na kazdym serweir robia syf banda dzieci i niedorobów, potem przyszli do adminow triaodra i powiedzieli ze jak ich nie odbanuja to wrzuca to na MPC no a admini zachwali sie fachowo , przedstawili sprawe i nie odbanowlai ich REACKA BYŁA SZYBKA, wiec taki team trzbea chwalic bo nie ma tu rozdawania itkow i przekreów jak gdzies indziej na innych serweo gdzie jest pełno navi , właman padajacych chaneli itd, NA TRIADORZE MOZECIE SPOKOJNIE GRAC BEZ PROBLEMU ZE BEDZIE COFKA I ZNIKNEI WAM EQ CZY TM PODOBNE

NAPRAWDE TAKICH SERWEROW JEST BARDZO MAŁO JAK TRIADOR I SZCZERZE SERWER POLECAM JESLI CHODZI I O DOBRE ZABEZPIECZENIA BO NIE ZNIKNIE WAM NIC, ORAZ ORGANIZACJE TEAMU.

TERAZ WPORWADZAJA NOWE WIEKSZE AKTUALIZAJCE KTORE SA OPSIANE A TY NAWET NIE WIESZ TYLPKO HEJTUJESZ :) JAK BYS SIE INTERESOWAL SERWEREM WIEDIZĄŁ BYS ZE SA EVENTY CO WEEKEND I ZE TERAZ JEST SZYKOWANY GRUBSZY UPDATE

JESZCZE RAZ POLECAM SERWER

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Widac ze nie grasz tu od poczatku , fakt faktem liczba graczy z tych 1800 na poczatku spadla teraz gdzies do kolo 1200 w weekendy 1300 Ale nadal jest mnósotwo graczy i zapewne wiecej jak na rav czy balm

Przestan pierdzielic ze przekrety na serwerze, była jedna GMka ktora okazała sie ,,dzifkom,, bo pokazywała cyce na lewo i prawo i miała gm tylko z prawami zrzucania moobow i dawanai skilii na EVEnt i dala 2 osobom po 1 skilu i zrzucila z 15 riperów, Po czym gdy headadmini prawdzili logi zabrano jej prawa, zbanowanao a graczy kotroym zrzucila ripki i dała po skilu pobanowano, (chodzi tu o gracy mavexa i kota kotrzy na kazdym serweir robia syf banda dzieci i niedorobów, potem przyszli do adminow triaodra i powiedzieli ze jak ich nie odbanuja to wrzuca to na MPC no a admini zachwali sie fachowo , przedstawili sprawe i nie odbanowlai ich REACKA BYŁA SZYBKA, wiec taki team trzbea chwalic bo nie ma tu rozdawania itkow i przekreów jak gdzies indziej na innych serweo gdzie jest pełno navi , właman padajacych chaneli itd, NA TRIADORZE MOZECIE SPOKOJNIE GRAC BEZ PROBLEMU ZE BEDZIE COFKA I ZNIKNEI WAM EQ CZY TM PODOBNE

NAPRAWDE TAKICH SERWEROW JEST BARDZO MAŁO JAK TRIADOR I SZCZERZE SERWER POLECAM JESLI CHODZI I O DOBRE ZABEZPIECZENIA BO NIE ZNIKNIE WAM NIC, ORAZ ORGANIZACJE TEAMU.

TERAZ WPORWADZAJA NOWE WIEKSZE AKTUALIZAJCE KTORE SA OPSIANE A TY NAWET NIE WIESZ TYLPKO HEJTUJESZ :) JAK BYS SIE INTERESOWAL SERWEREM WIEDIZĄŁ BYS ZE SA EVENTY CO WEEKEND I ZE TERAZ JEST SZYKOWANY GRUBSZY UPDATE

JESZCZE RAZ POLECAM SERWER

Po pierwsze to naucz sie pisać i składać zdania, bo ciężko coś doczytać.

Gram od początku dla Twojej wiadomości, za to Ty chyba nie grasz teraz, bo 1300 osób to było ostatnio na OX'ie, gdzie spora część graczy była na 2/3 konta, albo po prostu weszła dla eventu.

Założe sie, że po OX'ie liczba graczy znów sie zmniejszyła ;]

Hejtuje ? Kolejny wielki król, który nie potrafi akceptować i szanować zdania innego użytkownika, tylko napisać, że hejtuje xD Śmieszny jestes klocku =)

Graczy może jest więcej niż na serwerach, które wymieniłeś, ale do czasu ;) Liczba graczy sie zmniejsza i widać to z dnia na dzień.

Na Bal**tii też było więcej i jak skończyła ? Tutaj będzie identycznie.

Jeśli będziesz pisał odpowiedź, to nie takie wypociny jak wyżej, tylko napisz porządną odpowiedź...

--------------

AW : Serwera nie polecam, nic sie nie dzieje, nie ma co robić, słabe eventy...

Opublikowano

Po pierwsze to naucz sie pisać i składać zdania, bo ciężko coś doczytać.

Gram od początku dla Twojej wiadomości, za to Ty chyba nie grasz teraz, bo 1300 osób to było ostatnio na OX'ie, gdzie spora część graczy była na 2/3 konta, albo po prostu weszła dla eventu.

Założe sie, że po OX'ie liczba graczy znów sie zmniejszyła ;]

Hejtuje ? Kolejny wielki król, który nie potrafi akceptować i szanować zdania innego użytkownika, tylko napisać, że hejtuje xD Śmieszny jestes klocku =)

Graczy może jest więcej niż na serwerach, które wymieniłeś, ale do czasu ;) Liczba graczy sie zmniejsza i widać to z dnia na dzień.

Na Bal**tii też było więcej i jak skończyła ? Tutaj będzie identycznie.

Jeśli będziesz pisał odpowiedź, to nie takie wypociny jak wyżej, tylko napisz porządną odpowiedź...

--------------

AW : Serwera nie polecam, nic sie nie dzieje, nie ma co robić, słabe eventy...

Człowieku wkur**asz mnie z każdym postem coraz bardziej.. Jak czytam Twoje wypowiedzi to mam ochotę spakować się i wyjechać stąd..

Skąd Ty wiesz ile jest graczy na serwerze i co tutaj będzie się działo. Pyskaty na prawo i lewo, bo pan Contiv swoje przemyślenia puszcza..

Jeśli nie wiesz ile jest online to się nie udzielaj. Proste.

Liczba użytkowników to może się zmniejszać jedynie na MPC jak czytają Twoje posty..

Gó*no nas ba**ntia obchodzi! To jest ForGame! Inny świat. Nie odróżniasz? Czy FG wydało ba**ntię?

To tak jakbyś porównywał globala do Bal***ry.. To co stanie się na Ba***rze na pewno stanie się na globalu.

Pouczasz go, jak napisać porządną odpowiedź?

Odezwał się

" serwera nie polecam, nic się nie dzieje, nie ma co robić, słabe eventy".

Toż się ku*wa wypociłeś.. On miał przynajmniej co napisać,a nie tak jak Ty,co drugi post wypisujesz te same treści..

Jeśli masz zamiar dalej komentować w ten sam sposób, to nie rób tego.. Bo moja cierpliwość ma swoje granice.

Co do serwera, oczywiście polecam. Takich plebs jak ten tu wyżej to zlewajcie bo to zupełnie inny świat.

Tym razem OX się udał z podziałem na lvle i czekamy oczywiście do kolejnych tego typu wydarzeń! :)

Opublikowano

Chyba kolego, lizesz dupeczke bo co widze to kazdy post lubi jakis admin z tego serwera.

Na serwerze ledwo co trzyma sie 800 graczy a ty tutaj oszukujesz ludzi ze jest 1200+ i wiecej niz na ra** czy bal****.

:()

Opublikowano

Człowieku wkur**asz mnie z każdym postem coraz bardziej.. Jak czytam Twoje wypowiedzi to mam ochotę spakować się i wyjechać stąd..

Skąd Ty wiesz ile jest graczy na serwerze i co tutaj będzie się działo. Pyskaty na prawo i lewo, bo pan Contiv swoje przemyślenia puszcza..

Jeśli nie wiesz ile jest online to się nie udzielaj. Proste.

Ty również mnie lizodupie juz wku***asz... Tylko liżesz dupeczke przydupasie zasrany ; )

Jeśli moje wypowiedzi Cie denerwują, a nie potrafisz uszanować mojego zdania to grzecznie spier****j przydupasie. Po prostu nie czytaj tego co pisze tylko majstruj dalej te swoje przydupasowe wypowiedzi.

Skąd wiem ile graczy online ? W przeciwieństwie do Ciebie orientuje sie ile było oraz ile jest - gram od startu i było po 1500+, ostatnio na evencie było ledwo 1300, więc te 300 można już na starcie odjąć, bo to przecież event, więc standardowo odeszło kilkaset graczy ( mowa tutaj o topowych gildiach ), a zostają powoli same przydupaski takie jak Ty lizodupie ;]

Liczba użytkowników to może się zmniejszać jedynie na MPC jak czytają Twoje posty..

Gó*no nas ba**ntia obchodzi! To jest ForGame! Inny świat. Nie odróżniasz? Czy FG wydało ba**ntię?

To tak jakbyś porównywał globala do Bal***ry.. To co stanie się na Ba***rze na pewno stanie się na globalu.

Pouczasz go, jak napisać porządną odpowiedź?

Ciebie może Bala**a gówno obchodzi, ale niedługo ten serwer będzie podobny do niego, chyba nawet już sie robi - na starcie 1,5k +, 3 miesiące po jakieś 500 osób ;)

Nie pouczam, tylko zwracam uwage Ty idioto, bo jak ktoś nie potrafi napisać i złożyć zdania, tylko jakieś wypociny mi tutaj rozsyła, to sorry.

Odezwał się

Toż się ku*wa wypociłeś.. On miał przynajmniej co napisać,a nie tak jak Ty,co drugi post wypisujesz te same treści..

Jeśli masz zamiar dalej komentować w ten sam sposób, to nie rób tego.. Bo moja cierpliwość ma swoje granice.

Co do serwera, oczywiście polecam. Takich plebs jak ten tu wyżej to zlewajcie bo to zupełnie inny świat.

Tym razem OX się udał z podziałem na lvle i czekamy oczywiście do kolejnych tego typu wydarzeń! :)

Widze, że znowu pokazujesz jaki jesteś ograniczony umysłowo - napisałem to dla antywarna kretynie... Przeczytaj wypowiedź wyżej, tam masz napisane więcej co sądze na temat serwera, ale ktoś taki jak Ty przecież nie mógł sie zorientować, bo jest zbyt głupi xD

Twoja cierpliwość mnie tutaj gówno obchodzi, dla mnie jesteś nikim, kimś kto nie potrafi szanować zdania i tylko lizać dupsko jak jakiś wafel.

Plebs ? Tak możesz nazywać siebie zasrany waflu, zlewać to trzeba Ciebie, bo Twoje posty są bezużyteczne gdyż piszesz cały czas to samo, czyli w skrócie - liżesz dupsko ( tak powtarzam sie, ale tylko to robisz ).

Co drugi post ? A gdzie miałeś to samo co napisałem wyżej ? Ogar chłopie...

Pamiętam jak wszedłeś w zapowiedź Astiuma i napisałeś coś w stylu '' serwer na krótki czas, pewnie padnie jak wszystkie '' - hahaha, od razu wszyscy Cie wyśmiali i powiedzieli żebyś spier****ł do Triadora lizać dupsko... Serwer, który stoi technicznie lepiej niz Global ma paść ? Weź sie walnij w łeb kleszczu ;]

Chyba kolego, lizesz dupeczke bo co widze to kazdy post lubi jakis admin z tego serwera.

Na serwerze ledwo co trzyma sie 800 graczy a ty tutaj oszukujesz ludzi ze jest 1200+ i wiecej niz na ra** czy bal****.

:()

Tutaj tylko to potrafią, zmyslają jakieś bajeczki żeby tylko serwer polecić ; )

AW : serwera nie polecam, powoli zostają same przydupasy jak ten Pan wyżej, nudy na serwerze, słabe eventy, ogólnie nic ciekawego.

Opublikowano

Cigarette przyznaj sie ile wpakowales w is??Serwer ma sie ku upadkowi.Obeserwuje triadora od dluzszego czasu i z czystym sumieniem moge powiedziec,ze graczy jest zdecydowanie mniej.Do tego Lourt pracuje juz nad nowym serwerem.IGu-gubisz sie w zeznaniach.Na ktorejs tam stronie pisales,ze grozilem ci ddosami.Wybacz ale w atakowanie serwerow sie nie bawie.Topic@ Skad zdobede zatruty miecz?<antywarn>

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer polecam

bardxo dobry serwer, bez bugow MASA ludzi okolo 1300 tu gra w godz szczytu,

Czeste eventy Miło sie gra

Duzo nowosci typu skille sie regenruja odrazu itp

POLECAM

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam. Tylko jest na nim pewien ogromy problem. Masa ludzi którym ciągle coś nie pasuje. W życiu na żadnym privie z taką bandą się nie spotkałem. Owszem zaraz ktoś napisze, że pełno bugów to narzekają. O to chodzi, że nie! Większość tematów to np. "Czemu usuneli info na wołaj o zabiciu bossa" co lepsze kilka osób było za tym typkiem co to napisał, co najlepsze niektórzy pisali, że to jakiś spisek... No dosłownie żyć się odechciewa przez tych ludzi. Drugi przykład, świeży z przed kilku dni - komuś się nie podoba, że ludzie się kłócą na wołaj i on potrzebuje do tego oddzielnego działu na forum żeby ich banować (no ide się wieszać) pozostawie to po prostu bez komentarza. No i inne tam jeszcze pierdoły typu: zwiększcie exp, zmniejszcie exp, zwiększcie drop tego, zmniejszcie tamtego. Osobiście uważam, że jakby Administracja posłuchała jednej ze stron, exp na Triadorze byłby 5x mniejszy niż na PLu lub większy niż na 4fun. Obelgi niejednokrotnie padały w stronę takich osób, ale miały one i tak jakiś zwolenników którzy serwer oczerniają dalej.

Według mnie serwer jest fajny. Właśnie na początku był gorszy niż jest teraz nie odwrotnie. Cały czas coś dodają, odbugowują, dopasowany exp, drop, ogółem serwer fajny. Tylko właśnie główym problemem jest pełno ludzi którzy by chcieli dodać coś od siebie nie wiedząc, że to wejść w życie nie może, że te ich pomysły zepsuły by serwer. Nie mogąc się z tym pogodzić łażą po forach i oczerniają ten serwer, oczerniają i oczerniają nie mając racji i (z tym się zgodze) przez nich serwer upada. Widać zdecydowanie, że z dnia na dzień mniej tych tobołków w m1, najbardziej tylko mnie boli, że bez żadnego powodu ludzie opuszczają serwer.

Na koniec chciałbym dodać, że dziękuje za uwagę i jeśli uważasz mnie za lizodupa, chcesz to ogłosić publicznie to pod tym ogłoszeniem dopisz swój adres zamieszkania i nr. gg :)

Jeszcze raz serwer polecam. Będę grał do ostatniej setki osób :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...