Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tvixan

Bronie/Bony! - GŁOSUJCIE!  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. 'Kamienie duchowe' z dropu?

• Tak!
      1
    • Nie!
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client jest dostępny na FunPage - Na facebooku, później tylko zaktualizujecie swoje Clienty i tyle, start przwidujemy jutro..

Coś mi sie porąbała zapowiedź, zaraz ja poprawię..

Jeśli start jutro, to spoko.. macie +1 gracza, mam nadzieję, że nie będzie wielkich problemów ze startem, thx za info.. Pozdro ;) .

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tvixan dodasz dzisiaj te ss ze statystykami jakie mają te końcowe bronie ?

Dodam, dodam.

Mam nadzieję że dziś wystartujecie.

Hm, będzie ciężko ale zrobię wszystko żeby wystartować dzis, choć nic pewnego i pewnie dopiero jutro wieczorkiem..;/

Dzisiaj startujcie a nie na początek tygodnia

Eh , chciałbym - Bardzo.. Ale nie dam wam serwera z bugiami, chociaż jeden bug i ja go nie puszczam dziś - JUTRO 100%..

Dbam o graczy i nie pozwole na bugi.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Mam małą propozycję. Wprowadzenie coś na podobę wierzy wygnańców. Grupa Pt min.2 osoby +90lv robią dt tyle że zamiast demonów są satou różne, a na 5 piętrze kowal + 2/3 piętra z metinami i bossami.

Budowniczy
Opublikowano

Server Medium hard easy na raz? zdecyduj sie chlopie,

server zjebany nie polecam :D

Spoko, piszesz to w każdej prezentacji. ;]

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

A jak jutro start to w jakich godzinach?

Start raczej dziś około 18-20 , max jutro 18-19 .

Tak ciężko cofnąć się 1 stronę do tyłu ...

75775358773159538492.png

Opublikowano

Fajnie wyglada jak wszystko na obrazku , ale kazdy wie jak w praktyce wychodzi cos od metin5 - navi , navi i jeszcze wiecej navi :D

oLqzgYC.png

Opublikowano

Fajnie wyglada jak wszystko na obrazku , ale kazdy wie jak w praktyce wychodzi cos od metin5 - navi , navi i jeszcze wiecej navi :D

Jest nowy team który to usuwa i nie rozdaje.. Wiesz czemu? Bo tylko GA mają dostęp

Opublikowano

Jest nowy team który to usuwa i nie rozdaje.. Wiesz czemu? Bo tylko GA mają dostęp

Na kazdym polskim serwie sa rozdawane itemy ;D taka mentalnosc polaków i nie ma co się klocic to jest fakt. jednak problem zaczyna sie wtedy kiedy widac to rozdawanie.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Na kazdym polskim serwie sa rozdawane itemy ;D taka mentalnosc polaków i nie ma co się klocic to jest fakt. jednak problem zaczyna sie wtedy kiedy widac to rozdawanie.

Po 1. My to nie każdy.

Po 2. Nie porównywać Alinera do Metin5 - Starego! Bo mnie to zaczyna szczerze denerwować.-.-

Jeśli nie będziesz wołał tzw. Navi, to o navi nie będzie słuchu na serwerze, Bazę, czy komendy /i będe miał tylko : Ja, oraz będzie miał je Adiran - Angel/Tajemniczy aka Fallen, oraz sID, który i tak nie gra w Metina zbytnio wiele, więc nie ma mowy o żadnym Navi! Jedyne co możecie ode mnie dostać, to nagrody za event, dzięki za przeczytanie zacnego postu, millordowie .

Tak ciężko cofnąć się 1 stronę do tyłu ...

Taką mam prace, ktoś pyta? ODPOWIADAM, nie ma innego wyjścia, lepiej dać jeden post wiecej, niż później czytać 99 z treścia '' GMOWIE NIE ODPISUJĄ'' i tak dalej, wiec proszę sie nie czepiać.

Spoko, piszesz to w każdej prezentacji. ;]

Bo skoro ktoś jest do tego najęty to tak pisze.. Śmiem Twierdzić, że Triador tak został zaprojektowany, biorąc pod uwagę doświadczenia moje z ForGame.;)

Zaraz bedzie aktualizacja i możliwe, że pojawi sie prezentacja wieczorkiem.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Ten team jest nowy. W tym teamie nie ma "Niraya" i jego kumpli. A co to znaczy? Że to będzie serwer bez faworyzacji, każdy będzie traktowany równo :)

Opublikowano

Dobra niech będzie jutro start tylko mi powiedz które sety broni zostawiasz a które nie bo już sam nie wiem ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...