Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tvixan

Bronie/Bony! - GŁOSUJCIE!  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. 'Kamienie duchowe' z dropu?

• Tak!
      1
    • Nie!
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czesc plikow pochodzi z serwera narniamt2 poznaje je i zostaly ukradzione pozdrawiam Niraya

Chyba śnisz ;o

Opublikowano

Ty jesteś ukradziony i żyjesz... Wyjdź mi z tego tematu ja Cie błagam bo mi Cię żal.. Pogadaj z Messim na ten temat, pozdrawiam Ja... -.-

A tak dla wyjaśnienia sprawy - Tak, mam ''część'' grafiki od ''Was'' bo dostałem pozwolenie, tak? ;)

Mam do nich teraz pełne prawa, bo dał mi tą grafikę Messi, po 1.. Inne kolory, po 2.. 'TY NIE MIAŁEŚ RAMEK'.. Po 3, wyjdź bo po 4.. Jesteś zwykłym oszutem, złodziejem i żałosnym człowiekiem który powinien mieć zakaz jakiegokolwiek kontaktu z ludźmi żegnam.;f

I radze NIraya [Jeśli to wgl Ty, wielki Panie i władco(Bo za takiego się uważałeś, ale chyba tylko Ty -.- )] nie pogrążaj się bo Messi cały czas ogląda ten temat i ze mną pisze więc to co piszesz jest żałosne.;f

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Koles wypierdalaj wszedzie wszystkich prosisz zeby zostac modem, jak jakis przydupas. znajdz sobie kolegow

Server Santriela jak huj widać odrazu

Idiots idiots, może powiesz że metin5 s1 jest tez santrielka? Jeslin ie wiesz lepiej sie nie odzywaj a jak juz poprzyj chociaz jednym dowodem.

Serwer jak najbardziej polecam widze ze naprawiliscie wiekszosc bugow jak i wprowadziliscie cos nowego.

Opublikowano

Idiots idiots, może powiesz że metin5 s1 jest tez santrielka? Jeslin ie wiesz lepiej sie nie odzywaj a jak juz poprzyj chociaz jednym dowodem.

Serwer jak najbardziej polecam widze ze naprawiliscie wiekszosc bugow jak i wprowadziliscie cos nowego.

Nom starałem się jak mogłem, a to dopiero początek.. :)

Planuje dodać jeszcze 2/3 dungeony .. Ale to dalsze plany [Czyli na jutro xD]

Ide spać bo już ładnych kilkanaście h nie spałem, jutro jeszcze kilka poprawek mnie czeka...

Dobranoc wszystkim, kolorowych ! ;)

[Żeby mi sie tylko serwer nie śnił bo padne na twarz]

jud.png

Opublikowano

Wielki + za ostatnie zbroje! One są najładniejsze i powinny na KAŻDYM serwerze być jako ostatnie!

Zagram <3

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Powiem, że w metka już nie gram, ale jak patrzę na prezke to chyba znów zagram bo ten serwer fajnie się zapowiada prezka dobrze zrobiona itp ; ) Pomyślę czy grać ; ) + dla was za doskonały wkład w serwa :) myślę, że więcej będzie rzeczy na serwie :) Pozdrawiam

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

W teamie jest ProBoszcz który ma inni nick oczywiście każdy go zna ...

opinia należy do was ja tylko mówie jak jest czyli informuję

Pozdrawiam jak ProBoszcz się zmieni to zagram chodź nie wierze w cuda -.-

Opublikowano

O jakim Ty w ogóle ProBoszczu mówisz? Nikogo nie ma takiego w Teamie.

Opublikowano

Grafika została użyta z prezentacji grafiki NarniaMT2, kolor został tylko zmieniony. Masz na to pozwolenie? Jeśli nie to kasuj to. Poza tym, podoba mi się system ulepszeń tak swoją drogą. (tylko zbroje bo broni jest tysiąc pięćset sto dziewięćset)

Opublikowano

Grafika została użyta z prezentacji grafiki NarniaMT2, kolor został tylko zmieniony. Masz na to pozwolenie? Jeśli nie to kasuj to. Poza tym, podoba mi się system ulepszeń tak swoją drogą. (tylko zbroje bo broni jest tysiąc pięćset sto dziewięćset)

NarniaMt2 to byl moj serwer calego od 0 zrobilem i pozwolilem im jej uzyc tak samo jak nie ktorych questow.

tak samo jak zrobilem przekierowanie z nie ktorych bylych stron narni minimum narniamt2.eu, jesli ktos ma jeszcze jakies pytanie co do tej grafiki to prosze o pisania na pw a nie tutaj bo moim zdaniem temat jej juz jest wyjasniony.

Grafike z prezentacji narnii usunalem z konta imageshack by nie bylo watpliwosci i nie ma juz jej w bylej prezentacji narnii.

sygna1.png

Opublikowano

NarniaMt2 to byl moj serwer calego od 0 zrobilem i pozwolilem im jej uzyc tak samo jak nie ktorych questow.

tak samo jak zrobilem przekierowanie z nie ktorych bylych stron narni minimum narniamt2.eu, jesli ktos ma jeszcze jakies pytanie co do tej grafiki to prosze o pisania na pw a nie tutaj bo moim zdaniem temat jej juz jest wyjasniony.

Grafike z prezentacji narnii usunalem z konta imageshack by nie bylo watpliwosci i nie ma juz jej w bylej prezentacji narnii.

Wszystko za pozwoleniem

Nie masz się co czepiać, jak Quarel napisał wszystko jest ok. -.-

Opublikowano

Serwer zapowiada sie ciekawie, mam tylko jedna propozycje, zmiencie hp w tych zbrojach no bo 20k to chyba troche za duzo moim zdaniem.

A i jeszcze dodajcie + ile sa max kd i itemki do slubu do handlarzy :P

Back to BF3...

Opublikowano

Kiedy start będzie jutro?

GulikS aka Sagaris Aka NekaresT aka wszystkie nicki jakie mogles wymyslec wez juz daj spokoj z tymi serwerami .. na kazdej prezce piszesz kiedy start , kiedy ts a tak naprawde nigdy tam nie grasz dluzej niz godzine :)

Opublikowano

Hahaha.. xdd Jaki co? xD Nie znam kolesia.:D

Serwer robiłem ja, pomagał mi w tym Quarel jak napisał sam, pożyczył mi część questów która będzie edytowana - Co do dungeonów będzie ich więcej , czy tam 'rajdów', jak serwer sie rozwinie będzie tego o wiele więcej.

Odczep się od tej grafiki w końcu, jak widziały Twe piękne oczy tamta grafika miała tylko 1 element tak? Zrobiłem resztę sam, ''wykorzystałem'' to na co mi pozwolono jak wszystkie serewery, nie kumam ludzi którzy się czepiają, tak samo jak ja bym powiedział do każdego innego serwera :

Grafika nie jest Twoja , wiec ją usuń bo robił ją ktoś inny a nie Ty , poza tym gdzieś ją widziałem - A tak na prawdę to tylko jeden element był zrobiony, a wkład pracy osoby która to zrobiła w ramki i tym podobne jest nie ważny bo przecież wzór jest taki sam i po co tu na jakikolwiek temat z grafiką polemizować? Nie rozumiem... To sie robi śmieszne, masz jakieś problemy to pisz na PW i zapytaj - lub czytaj to co bylo wcześniej napisane a nie rób z zapowiedzi śmietnika dziękuje serdecznie.;x

kiedy start ? Bo nie doczytałem..

Wysarczy czytać 'od autora', dużo ludzi mi radzi przełożenie startu w związku z tym, że dziś startuje sporo serwerów, między innymi serwer T.. Coś tam a ja nie chce po prostu podpierdzielać im graczy i psuć planów, więc poczekamy, może jutro może w poniedziałek, nie wiem dokładnie, nie jesteśmy serwerem który będzie kogokolwiek faworyzował i DDos'ował ze względu na to, że jest bo ktoś włożył w to swój czas który jest ''złotem'' w tym co sie robi i jeśli coś się robi, dziś uzgodnie dokładnie kiedy start i informacja pojawi sie na górze, + akutalizuje zapowiedź bo sie wyspałem.

Prezentacja dość ładnie wykonana.

Ciesze się że CI się podoba i chociaż TY się o nią nie czepiasz...

Tak na koniec : Nikogo nie zmuszam do gry, to serwer dla ludzi którzy chcą się zrelaksować przy grze, dla ludzi którzy chcą zawierać znajomości, dla ludzi którzy chcą mieć dobry kontakt z team, i dla ludzi którzy chcą coś osiagnąć + dla ludzi którzy lubią dobrą zabawę i zadania...

jud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...