Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tvixan

Bronie/Bony! - GŁOSUJCIE!  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. 'Kamienie duchowe' z dropu?

• Tak!
      1
    • Nie!
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli faktycznie Maratt3, pisze prawdę o tych ''związkach'' w metinie, to ja podziękuję za taki serwer. Przeważnie przez ''to''padają serwery, bo jakaś lalunia lata z eq od GM'a i dostaje ulepki i uj wie co tam jeszcze .. Zobaczymy jak to będzie na starcie, na serwerze.. I tak wszystko się dowiem, wtedy dopiero zacznę oczerniać serwer z moich 12 multikont, no chybaa, że nie będzie takiej potrzeby xD. Czekam na start :)

ps Kiedy klient ?

Poczytaj była mowa o kliencie jest na facebooku tylko ten nie jest kompletny będziesz musiał go paczować a dzień przed startem będzie juz poprawny

75775358773159538492.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nareszcie jakiś medium/easy a nie żadne hardy bo już nimi rzygam,na pewno zagram ;) a gdzie bronie na 30 lvl i zmianki ?

wolf.gif

Opublikowano

"Tyran Maratt" - haha leje xD. Oj maratt.. Co on ci takiego zrobił, że oczerniasz serwer bez powodu? Pewnie Ci zakazał "tyrania" na ts'ie..

To, że stary team (niraya) Ci na to pozwalał nie znaczy, że ten bd robił to samo.

"Wejdź na ts zobaczysz co to prawdziwe zgnojenie" - ośmieszyłeś się tym tekstem "kozaku przez neta" ..

Co do reszty ludzi krytykujących.. Nie patrzcie się na to co piszą inni, wejdźcie na serwer gdy będzie start, sami sprawdzicie czy jest tak jak mówią inni czy może inaczej. Ja poczekam i zagram, zobaczę, ocenię .. Wam też to radzę ;]

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start. Mam nadzieję, że to będzie easy/medium a nie tak jak Alien2 (też pisali easy/medium a to bardziej medium/hard).

Opublikowano

Nareszcie jakiś medium/easy a nie żadne hardy bo już nimi rzygam,na pewno zagram ;) a gdzie bronie na 30 lvl i zmianki ?

bronie na 30 lv robi się z broni na 1 lv była o tym mowa na 2 stronie ;)

75775358773159538492.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na start. Mam nadzieję, że to będzie easy/medium a nie tak jak Alien2 (też pisali easy/medium a to bardziej medium/hard).

Też mam taką nadzieję. I kiedy ten start ???????????

wolf.gif

Opublikowano

http://www.multiupload.nl/OVKXWJL4WV

TO JEST KLIENT( z 5 czerwca) KTÓRY ZOSTAŁ PODANY NA FB SERWERA ALE ON JEST CHYBA BEZ NIEKTÓRYCH NOWOŚCI KTÓRĄ ZOSTAŁY WPROWADZONE NA SERWER WIĘC LEPIEJ POCZEKAJCIE JAK DODADZĄ KLIENTA KTÓRY JEST JUŻ GOTOWY .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Start raczej dziś około 18-20 , max jutro 18-19 .

taa, dziś start a klienta nie ma -.-

Start zrób jutro, a dziś daj klienta aby każdy mógł sobie pobrać przez 1 dzień.. i jutro start po południu .

+ mega hosting, ten klient co jest na FB pobiera mi się po 50 kb/s.. pozdro xD

Opublikowano

"Tyran Maratt" - haha leje xD. Oj maratt.. Co on ci takiego zrobił, że oczerniasz serwer bez powodu? Pewnie Ci zakazał "tyrania" na ts'ie..

To, że stary team (niraya) Ci na to pozwalał nie znaczy, że ten bd robił to samo.

"Wejdź na ts zobaczysz co to prawdziwe zgnojenie" - ośmieszyłeś się tym tekstem "kozaku przez neta" ..

Co do reszty ludzi krytykujących.. Nie patrzcie się na to co piszą inni, wejdźcie na serwer gdy będzie start, sami sprawdzicie czy jest tak jak mówią inni czy może inaczej. Ja poczekam i zagram, zobaczę, ocenię .. Wam też to radzę ;]

Ciacho, Ciacho. ;)

Niraya mi na nic nie pozwalał, bo go nie lubiłem, nie znałem. Serwera nie oceniam bez powodu, mam podstawy, dla których mogę sądzić, że to kolejne gówno na 50 graczy.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

taa, dziś start a klienta nie ma -.-

Start zrób jutro, a dziś daj klienta aby każdy mógł sobie pobrać przez 1 dzień.. i jutro start po południu .

+ mega hosting, ten klient co jest na FB pobiera mi się po 50 kb/s.. pozdro xD

Mi się pobierał z prędkością 500kb/s więc nie widze podstaw do hejtu.

Opublikowano

Mi się pobierał z prędkością 500kb/s więc nie widze podstaw do hejtu.

Zrozum, że to nie jest oficjalny klient. Nie mam zamiaru ściągać klienta 543534 razy, bo mam limitowe łącze. Po co on chce dać start dziś, jak wejdzie tylko połowa oczekujących, bo połowa ma klienta a połowa nie ? I nie hejtuje, po 50/60 max przy necie 10 mb/s.. Więc, pozdro -.-

Tvixan, dasz klienta dziś, czy jutro jak serwer wystartuje dziś ? xD

@Edit, już wiem .

Opublikowano

Tvixan dodasz dzisiaj te ss ze statystykami jakie mają te końcowe bronie ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

Ciacho, Ciacho. ;)

Niraya mi na nic nie pozwalał, bo go nie lubiłem, nie znałem. Serwera nie oceniam bez powodu, mam podstawy, dla których mogę sądzić, że to kolejne gówno na 50 graczy.

nie wiesz jak wyglada serwer i wszystko na nim a oceniasz za to co bylo kiedys, oceniaj lepiej to co jest teraz.

a co do up co pisza o cliencie ten na FB nie ma wszystkiego bo byly dodawane takie rzeczy jak szkata z zmiankami etc.

sygna1.png

Opublikowano

Dowiem się w końcu, kiedy będzie normalny client ?! Bo 'może' mam ochotę zagrać, ale z takim podejściem do graczy.. że start dziś a clienta nie ma, to ja podziękuję .. -.-

@Edit, już wiem .

Opublikowano

Dowiem się w końcu, kiedy będzie normalny client ?! Bo 'może' mam ochotę zagrać, ale z takim podejściem do graczy.. że start dziś a clienta nie ma, to ja podziękuję .. -.-

Client jest dostępny na FunPage - Na facebooku, później tylko zaktualizujecie swoje Clienty i tyle, start przwidujemy jutro..

Coś mi sie porąbała zapowiedź, zaraz ja poprawię..

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...