Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tvixan

Bronie/Bony! - GŁOSUJCIE!  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. 'Kamienie duchowe' z dropu?

• Tak!
      1
    • Nie!
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jest możliwe pobranie już klienta . Jak dla mnie lepiej by było jak by nie było bonu na ludzi w broni która ma średnie albo um bo to będzie masakra na pvp jak juz lepiej dać bon na potwory albo na kryta .

75775358773159538492.png

Opublikowano

A jest możliwe pobranie już klienta

Na facebooku po prawej stronie jest. Najwyzej ściągniesz dodatkową łatkę.

Jeśli chodzi o bronie do pvp z śr/um to jak najbardziej NA NIE. Dagger, Wp będą miały potężną przeszywkę, a mental i sura bm bardzo dużo ataku z duchowego, sfery itp.

Opublikowano

nie rozumiem tych broni ze średnimi.. Po co takie coś ? Nie można zrobić ''standardowych'' broni ? Bojowy-syrek .. i jeszcze z 3-4 inne ?

Dla mnie takie coś jest bez sensu .. ewentualnie w broniach będzie bon na ludzi, im lepsza broń, tym więcej na ludzi ..

będę * -.-

Bronie ze średnimi, to robienie broni ze zwykłych na bronie ''większy lvl'' czyli z bojowego syrek np i tak dalej. -.-

Z ludźmi wiadomka..

I jasne że będę . xD

serwer bardzo fajnie się prezentuje mam nadzieje że wystartuje do wakacji (bendę miał co robic :D)

Wystartuje do 3/4 dni od dziś, a jak nie to jutro/poniedziałek.

Skąd moge pobrać klienta?:>

Client jest na naszym FunPage, jednakże nie jest skończony i locale będą zamieszczone w patcherze.. i/lub będzie nowy Client, ale raczej warto poczekać na nowy Client by później nie patchować przed startem, prawda?;)

Prezentacja będzie pokazana jakoś dzień przed startem wraz z dopracowanym Clientem - Więc macie 1 dzień na pobranie Clienta... ;p

Teraz pozostaje tylko czekać i pilnować.

Właśnie robione jest forum na IPB, żebyście sie odnajdywali w środowisku.;p

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem by było

-usunięcie epików robionych z broni słabszych tzn. magnetyk , morelka , nimfa etc

-nie dodawanie wogóle broni do pvp ( która ma wbudowane śr/um )

-bronie do expa ciekawy pomysł :) dość mam już zwykłego bambuska

-zostawienie podstawowych broni i robionych z nich epików do pvp tzn. bojowy , łuk smoka , szpon , etc

Taki zestaw każdemu by odpowiadał ,i myślę ,że nawet by wolał od aktualnej wersji

Aktualna wersja :

Mam takie małe pytanko.. 6/7 bon będzie w is?

Dołączam się do pytania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem by było

-usunięcie epików robionych z broni słabszych tzn. magnetyk , morelka , nimfa etc

-nie dodawanie wogóle broni do pvp ( która ma wbudowane śr/um )

-bronie do expa ciekawy pomysł :) dość mam już zwykłego bambuska

-zostawienie podstawowych broni i robionych z nich epików do pvp tzn. bojowy , łuk smoka , szpon , etc

Taki zestaw każdemu by odpowiadał ,i myślę ,że nawet by wolał od aktualnej wersji

Aktualna wersja :

Dołączam się do pytania

Z dropu 6/7 bonus.

Co do propozycji - Broń pod pvp to.. Tylko broń ze średnimi, czyli: Broń która ma średnie i macie wybór exp/drop.. Więc 2 zestawy by wystarczyły, no ale wiesz jak to jest, jeden woli taką drugi taka, dziś przedstawie jak by to wyglądało.. I tak zostanie jak zrobie.;)

jud.png

Opublikowano

Z dropu 6/7 bonus.

Czyli bossy mam rozumieć? Czy np. z zadań / zwykłych mobów ( mała szansa)

Co do propozycji - Broń pod pvp to.. Tylko broń ze średnimi, czyli: Broń która ma średnie i macie wybór exp/drop.. Więc 2 zestawy by wystarczyły, no ale wiesz jak to jest, jeden woli taką drugi taka, dziś przedstawie jak by to wyglądało.. I tak zostanie jak zrobie. ;)

Nie za bardzo rozumiem.. możesz zrobić tuta z broniami ? ( które prawdopodobnie wejdą ) lub jak możesz zapodaj SS ze statystykami ostatniej broni z każdego rodzaju ( czyli np bojowy miecz + statystyki ostatniej możliwej opcji ulepszenia tej broni )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli bossy mam rozumieć? Czy np. z zadań / zwykłych mobów ( mała szansa)

Nie za bardzo rozumiem.. możesz zrobić tuta z broniami ? ( które prawdopodobnie wejdą ) lub jak możesz zapodaj SS ze statystykami ostatniej broni z każdego rodzaju ( czyli np bojowy miecz + statystyki ostatniej możliwej opcji ulepszenia tej broni )

Co do 6/7 tak, bossy itp.

Hmm a mogę później? Teraz nie mam bardzo możliwości.;c

Generalnie mógłbym.. Moge i zrobie .. Tylko nie w tej chwili bo teraz mam 5000 rzeczy do zrobienia.;p

jud.png

Opublikowano

Hmm a mogę później? Teraz nie mam bardzo możliwości.;c

Generalnie mógłbym.. Moge i zrobie .. Tylko nie w tej chwili bo teraz mam 5000 rzeczy do zrobienia.;p

Jasne ,że możesz :) Nie śpieszy mi się , będziesz miał czas dodasz :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podoba mi sie ale szkoda ze sa te stare bronie i zbroje. Myslalem nad czyms nowszym zeby bylo dodane;d

Jakie stare? Nowości wg mnie jest aż za dużo xD

Btw gdzie będzie można kupić autopoty? W eq na start są a u npc nie ma info

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nowosci ? te epiki to nowosci he?

Dla każdego nowością jest coś innego :) nie wiem na ilu ty serwach grałeś ,ale z tego co widać jesteś bardziej zmienny niż kobiety..

Ja się jeszcze nie spotkałem z ponad połową epickich broni ,a gram około 5 lat >D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Budowniczy
Opublikowano

Miłoby było, gdybyście nie spamili na Triador.pl o waszym serwerze.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Miłoby było, gdybyście nie spamili na Triador.pl o waszym serwerze.

To zwykli gracze, nie administracja spamuje na triador, więc pretensje kieruj do nich.

Opublikowano

Koles wypierdalaj wszedzie wszystkich prosisz zeby zostac modem, jak jakis przydupas. znajdz sobie kolegow

Server Santriela jak huj widać odrazu

tutaj santriel nie ma nic do powiedzenia, serwer jest od innych osób

co jak co, serwera nie polecam, z powodu administracji, która poprzez swoje wirtualne związki myśli, że może wszystkimi zawładnąć

MyerQ lecz sie, Shru, Shru, Shrumlen też powinna.

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Budowniczy
Opublikowano

Daję temu serwowi max 3 dni..

I nawet taka reklama jak spam na innych serwrach o tym nic nie da.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

To zwykli gracze, nie administracja spamuje na triador, więc pretensje kieruj do nich.

Aha? My nie spamujemy .-.-

Jeśli ktoś spamuje to ja o tym nic nie wiem..

Polecam serwer , napewno zagoszczę

Będzie forum IPB?

Start jutro?

IPB jest już .;)

A ja ludzi nie rozumiem którzy ... Mówią różne rzeczy...

Daję temu serwowi max 3 dni..

I nawet taka reklama jak spam na innych serwrach o tym nic nie da.

To jesteś w wielkim błędzie... Nikt nie spamuje od nas w innych tematach, ja siedze cały czas w plikach więc nie wiem o czym mowa.

I błagam nie decyduj za ludzi i jak wyrażasz swoje zdanie to wyrażaj tam gdzie grasz. Dobranoc.

tutaj santriel nie ma nic do powiedzenia, serwer jest od innych osób

co jak co, serwera nie polecam, z powodu administracji, która poprzez swoje wirtualne związki myśli, że może wszystkimi zawładnąć

MyerQ lecz sie, Shru, Shru, Shrumlen też powinna.

Marrat, jesteś 'głupszy' niż myslałem, nie będe z Tobą polemizował.

Jesteś żałosny pisząc te swoje ... Porąbane teksty.. Idź się lecz Ty, nie ja i nie Ona, dobranoc.

A i jak nie wiesz to nie gadaj...;)

jud.png

Opublikowano

Ściągniecie tam tylko osoby z mt5, czyli jakieś 100 aktywnych graczy, którzy dawno zdobili topke.

Maratt a nie Marrat. Ja nie chce się z Tobą kłócić, ja wiem lepiej. Może na plikach się znasz..., ale i tak dla mnie pozostaniesz zerem.
Daj mi ub na ts, to zobaczysz, co to znaczy być zgnojonym. ;)

Opublikowano

Marrat, jesteś 'głupszy' niż myslałem, nie będe z Tobą polemizował.

Jesteś żałosny pisząc te swoje ... Porąbane teksty.. Idź się lecz Ty, nie ja i nie Ona, dobranoc.

A i jak nie wiesz to nie gadaj... ;)

Ściągniecie tam tylko osoby z mt5, czyli jakieś 100 aktywnych graczy, którzy dawno zdobili topke.

Maratt a nie Marrat. Ja nie chce się z Tobą kłócić, ja wiem lepiej. Może na plikach się znasz..., ale i tak dla mnie pozostaniesz zerem.

Daj mi ub na ts, to zobaczysz, co to znaczy być zgnojonym. ;)

Z dziećmi rozmawiał/pisał nie będe.. Jeśli jestes na tyle inteligentny by wykonać tą instrukcję.. Wykonaj ja. :)

Złap myszkę -> Przesuń tą ''BIAŁĄ STRZAŁECZKĘ'' zwaną kursorem w prawy góry róg swej zacnej przeglądarki, jak się 'zaświeci - podświetli' to kliknij LPM - Lewy przycisk myszy, jeśli nie zrozumiesz ... Nagram Ci poradnik i wrzucę na YouTube.. Cześć. ;)

jud.png

Opublikowano

Cała Twoja odpowiedź. Nie powiem Ci nic prosto w oczy, bo Cię nigdy nie widziałem (może i dobrze), ale ub na przynajmniej 10 minut rozmowy z Tobą, byłoby dla mnie wskazane. TyruTyru

Opublikowano

Cała Twoja odpowiedź. Nie powiem Ci nic prosto w oczy, bo Cię nigdy nie widziałem (może i dobrze), ale ub na przynajmniej 10 minut rozmowy z Tobą, byłoby dla mnie wskazane. TyruTyru

Kolego ,to jest temat ,który ma na celu wypowiadanie się na temat serwera :) Swoje prywatne konflikty idź załatwiać na pw ,bądź gdzieś idziej ..

BTW polecam serwa :) Prezentuje się naprawdę świetnie + administracja na bieżąco "ogarnia" temat :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli faktycznie Maratt3, pisze prawdę o tych ''związkach'' w metinie, to ja podziękuję za taki serwer. Przeważnie przez ''to''padają serwery, bo jakaś lalunia lata z eq od GM'a i dostaje ulepki i uj wie co tam jeszcze .. Zobaczymy jak to będzie na starcie, na serwerze.. I tak wszystko się dowiem, wtedy dopiero zacznę oczerniać serwer z moich 12 multikont, no chybaa, że nie będzie takiej potrzeby xD. Czekam na start :)

ps Kiedy klient ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...