Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tvixan

Bronie/Bony! - GŁOSUJCIE!  

271 użytkowników zagłosowało

1. 1. 'Kamienie duchowe' z dropu?

• Tak!
      1
    • Nie!
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka mała uwaga co do anikety jeśli chodzi o ilość pż w zbroi: TO MA BYC SERWER MEDIUM CZY TAM EASY/MEDIUM NIE TOTALNY EASY CZY 4FUN ŻE 20K PŻ W ZBROI -,-

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

czemu jak wpisuje aliner.pl to wyskakuje strona metin5 ? :D

Ponieważ Aliner jest to nowy serwer NOWEGO WŁAŚCICIELA Metin5 i nowego Team'u. Np. forum jest wspólne dla Metin5 s1/2 i Aliner

Opublikowano

czemu jak wpisuje aliner.pl to wyskakuje strona metin5 ? :D

Bo to był test, weź sobie aliner.pl/al/ - To prawidłowa strona.

W końcu normalny system ulepszeń bez tych badziewnych zbroi. Btw dodajcie do nich wbudowane 10k PŻ :P

Czyli ma być 10k pż, a nie 20 max? ;)

Taka mała uwaga co do anikety jeśli chodzi o ilość pż w zbroi: TO MA BYC SERWER MEDIUM CZY TAM EASY/MEDIUM NIE TOTALNY EASY CZY 4FUN ŻE 20K PŻ W ZBROI -,-

Oki. ;)

Nie ma sprawy.;d

Za 30 min dodam expowiska które bedą na 100 lvl /115 / 135 .

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

wszystko ładne tylko hwangi lipa.

Dobrze że są hwangi, aniżeliby miały być te pseudo stalki.

Prezentacja serwera bardzo dobra. Czekałem na taki serwer bardzo długo. Proponuje tylko zmienić liczbę królestw z 3 na 2 bo raczej nie będzie wiele ludzi ze względu na zerową reklamę.

Opublikowano

kiedy start?

Na dniach, administracja jeszcze pracuje przy serwerze. Dziś ich o 7 widziałem xD Może przy dobrych wiatrach dziś będzie.

Opublikowano

Dobrze że są hwangi, aniżeliby miały być te pseudo stalki.

Prezentacja serwera bardzo dobra. Czekałem na taki serwer bardzo długo. Proponuje tylko zmienić liczbę królestw z 3 na 2 bo raczej nie będzie wiele ludzi ze względu na zerową reklamę.

Hm, to jest ... 'Zapowiedź' dla MPCuser'ów..

Reklama będzie ... Spokojnie, przy rozsyłaniu prezentacji coś z się wymysli..

jud.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny . Liczę że wyjdzie do następnej soboty :D .Mam takie pytanko co do broni czy one pod względem dmg są takie same czy mają inne wartości i czy bronie z truty , bambusa itp sa z bonami na pvp czy na expa .

Jeszcze jedno czy kd które są u npc są najlepsze na serwie czy z nich sie robi jakieś lepsze i + ile są te kd .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny . Liczę że wyjdzie do następnej soboty :D .Mam takie pytanko co do broni czy one pod względem dmg są takie same czy mają inne wartości i czy bronie z truty , bambusa itp sa z bonami na pvp czy na expa .

Również chciałbym jakieś informacje nt bronii :) Trochę ich dużo i nie będzie wiadomo co robić , a tak przybliżysz nam wybór / lub zmniejsz ilość broni do 3-4 ( 1 do expa reszta pvp )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze jedno czy kd które są u npc są najlepsze na serwie czy z nich sie robi jakieś lepsze i + ile są te kd .

Serwer ruszy wcześniej, na pewno w tym tygodniu, poślizg między niedzielą to 2 dni, jutro/poniedziałek powinien być max.;)

KD są w sklepie +0 robi sie je do +5 wiele na ulepszenie nie trzeba..

Również chciałbym jakieś informacje nt bronii :) Trochę ich dużo i nie będzie wiadomo co robić , a tak przybliżysz nam wybór / lub zmniejsz ilość broni do 3-4 ( 1 do expa reszta pvp )

Temat broni jest taki, broni jest po 4 komplety tak jakby tak? Bronie są różne wyglądem i nieznacznie różnią się DMG, najwyżej wezmę do startu usunę po 1 broni [zestawie i dam jedną ze srednimi a drugie bez] i najwyżej jeden - Ostatni zestaw pod pvm, czyli 3 zestawy .

ŚR-

Bez średnich-

EXP-

Wybór należy do was, zaraz zrobię ankietę ponieważ 2 rzeczy mi się już wyjaśniły...;)

Serwer jak najbardziej polecam ;) Mimo, że nie gram już w metina to w Alinera chętnie zagram ;3.

Dziękuję. Bardzo wiele to dla mnie znaczy, nawet nie masz pojęcia jak bardzo.;)

Będe starał sie rozwijać ten serwer przez całe jego istnienie, co dziennie bedzie poprawiany , ulepszany ...

jud.png

Opublikowano

Temat broni jest taki, broni jest po 4 komplety tak jakby tak? Bronie są różne wyglądem i nieznacznie różnią się DMG, najwyżej wezmę do startu usunę po 1 broni [zestawie i dam jedną ze srednimi a drugie bez] i najwyżej jeden - Ostatni zestaw pod pvm, czyli 3 zestawy .

ŚR-

Bez średnich-

EXP-

a bronie z sr będą miały wbudowane bonusy na ludzi czy w nich nic nie będzie dochodzić dodatkowo tylko dmg będą rosły ?

75775358773159538492.png

Opublikowano

a bronie z sr będą miały wbudowane bonusy na ludzi czy w nich nic nie będzie dochodzić dodatkowo tylko dmg będą rosły ?

Sporo na ludzi będzie w normalnym eq, ale możliwe, ze będzie na ludzi to 5/10/15/20/25 %

;)

jud.png

Opublikowano

serwer bardzo fajnie się prezentuje mam nadzieje że wystartuje do wakacji (bendę miał co robic :D)

beznazwy1bu.png

Opublikowano

nie rozumiem tych broni ze średnimi.. Po co takie coś ? Nie można zrobić ''standardowych'' broni ? Bojowy-syrek .. i jeszcze z 3-4 inne ?

Dla mnie takie coś jest bez sensu .. ewentualnie w broniach będzie bon na ludzi, im lepsza broń, tym więcej na ludzi ..

serwer bardzo fajnie się prezentuje mam nadzieje że wystartuje do wakacji (bendę miał co robic :D)

będę * -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...