Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Invisible LastChaos

xDayEnd!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komp z drwena, a net z orange.... D:

@Wiele os ma lagi, ale trzeba to rpzebolec :/

neta mam zajebistego komp no nie najgorszy ;p ale tylko tam mi gre scina i troche w juno ;/

Tego sie nieda przebolec bo sie bic nieda :p

Opublikowano

Proszę o reset cashu :)

@topic

Serwer ogólnie dobrze zrobiony ale opiera się na 5 lokalizacjach: Juno -> Procek -> Egha -> Tomb -> Cytadela

Już na samym początku irytuje to że map krain nie da się kupić, więc sobie trochę pobiegamy.

Rekompensatą za bieganie wydają się boxy które dostajemy kolejno na 25,35,45,55 i 65lvlu w których mamy sety i bronie na swój lvl +15 :)

Później jest lepiej, ale to dla tych co lubią siedzieć w jednym miejscu, ale to za chwile.

W końcu drop jest dobrze ustawiony:) Nie trzeba spędzać kilku dni na spocie żeby skleić set b5e:) Wystarczą ok. 2h :)

Nie podoba mi się jeszcze to, że od 98lvla można do 185 siedzieć w jednym miejscu i jak ma się bronie na zapas i set 105-107 b5e +20 to w godzinę wbijamy max lvl.

Wypadałoby także obniżyć exp z questów ? Bo pierwszy quest na wejście do nairat na 113lvl na platynie wbił mi 3lvle :)

Jak na razie nie mam więcej uwag, gdyż grałem dosłownie chwilę :)

I tak odnośnie dyskusji tutaj powstałej, w 4h max lvl to żaden wyczyn, podejrzewam że ogarnięty gracz zrobi to w 2 godziny :)

Ale to tylko moje przypuszczenia :)

@Edit

Ryckiem na 185lvl nie mogę się wyuczyć tripla 11lvl :)

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

@topic

Serwer ogólnie dobrze zrobiony ale opiera się na 5 lokalizacjach: Juno -> Procek -> Egha -> Tomb -> Cytadela

Już na samym początku irytuje to że map krain nie da się kupić, więc sobie trochę pobiegamy.

Rekompensatą za bieganie wydają się boxy które dostajemy kolejno na 25,35,45,55 i 65lvlu w których mamy sety i bronie na swój lvl +15 :)

Później jest lepiej, ale to dla tych co lubią siedzieć w jednym miejscu, ale to za chwile.

W końcu drop jest dobrze ustawiony:) Nie trzeba spędzać kilku dni na spocie żeby skleić set b5e:) Wystarczą ok. 2h :)

Nie podoba mi się jeszcze to, że od 98lvla można do 185 siedzieć w jednym miejscu i jak ma się bronie na zapas i set 105-107 b5e +20 to w godzinę wbijamy max lvl.

Wypadałoby także obniżyć exp z questów ? Bo pierwszy quest na wejście do nairat na 113lvl na platynie wbił mi 3lvle :)

I tak odnośnie dyskusji tutaj powstałej, w 4h max lvl to żaden wyczyn, podejrzewam że ogarnięty gracz zrobi to w 2 godziny :)

@Edit

Przecież pisali, że wejście do Citadel będzie od 170lvla, czy któregoś tam. Tak więc po co obniżać exp z questów żeby później się męczyć expiąc na mobkach za które leci po 0.20% na koksie? Pomyśl :O

Opublikowano

@topic

@Edit

Co do questow z nairat to sa normalnie , na kazdym serwie daje 3lvl .

ps ja maxa potrafie wbic w 15 min ;3

sygnamoja1.png

Opublikowano

Bo oni ogarniają grę:) jak znasz bugi masz co chcesz^^ a oni stawiali ten serw to wiesz mogą poszpanować;)

Moja propozycja iż nie gram na tym serwie ale z tego co widzę gracze mają wszystko poudostępniane i nie trzeba się męczyć zbytnio, jeśli ktoś lubi mieć max lvl w 2h? no lino ma w 13.5 min to wiecie co taki serw to dla leserków którzy lubią dostać wszystko za free^^

Moim zdaniem aby tens erw miał ręce i nogi to przynajmniej aby było mniej expa aby gracze mogli się wspólnie pobawić a nie wyexpić postać w 2h i mieć maxa 0 frajdy no i przy tym nie ma się kasy zbytnio na nic ale iż to jest początek serwa to dużo nie ma co się wypowiadać zobaczymy co będzie jak postoi kilka mieszków jak się beta skończy ;)

Opublikowano

Bo oni ogarniają grę :) jak znasz bugi masz co chcesz^^ a oni stawiali ten serw to wiesz mogą poszpanować ;)

Moja propozycja iż nie gram na tym serwie ale z tego co widzę gracze mają wszystko poudostępniane i nie trzeba się męczyć zbytnio, jeśli ktoś lubi mieć max lvl w 2h? no lino ma w 13.5 min to wiecie co taki serw to dla leserków którzy lubią dostać wszystko za free^^

Moim zdaniem aby tens erw miał ręce i nogi to przynajmniej aby było mniej expa aby gracze mogli się wspólnie pobawić a nie wyexpić postać w 2h i mieć maxa 0 frajdy no i przy tym nie ma się kasy zbytnio na nic ale iż to jest początek serwa to dużo nie ma co się wypowiadać zobaczymy co będzie jak postoi kilka mieszków jak się beta skończy ;)

lino i Bloody stawiali tego serwa ? xD

Jak każdy będzie miał max lvl to 0 frajdy powiadasz? Właśnie wtedy jest jej najwięcej, bo można się pobawić na pvp, lul. ;)

Opublikowano

Dokladnie jak up kolega wspomnial , Jest cash jest szybkie wbijanie lvl . Zobaczymy po becie ;>

No i ja nie stawialem serwa i linus tez nie ;3 , a do bugow to jak narazie uciekac sie nie musze ( all jakie znajduje reportuje , aby takie inne noobki nie wyskubali xD )

@edit : a nawet jezeli ja i linuś bysmy stawiali serwa to byl by to jeden wielki

TROLLLLLL

sygnamoja1.png

Opublikowano

Hehe nie przywiązuję uwagi kto stawiał serw ale wiecie wszystko wyjdzie po becie czy oplaci się grać na serwie czy nie bo chyba jak beta się skończy cash nie będzie za free bo nie ma przyszłości taki serw, słodka a czy wbicie maxa lvl w 2h i posiadanie śladowych ilości doświadczenia z gry i wymądrzanie się że ma się max jest przyjemnością wiem zależy kto co lubi ale wątpię czy ktoś kto lubi tą grę będzie chciał grać ale każdy wbiera co chce;) więc czekamy do końca bety;) pozdro dla tych co stawiali serw jeśli go dobrze ogarniecie ma on przyszłość :D

Opublikowano

Hehe nie przywiązuję uwagi kto stawiał serw ale wiecie wszystko wyjdzie po becie czy oplaci się grać na serwie czy nie bo chyba jak beta się skończy cash nie będzie za free bo nie ma przyszłości taki serw, słodka a czy wbicie maxa lvl w 2h i posiadanie śladowych ilości doświadczenia z gry i wymądrzanie się że ma się max jest przyjemnością wiem zależy kto co lubi ale wątpię czy ktoś kto lubi tą grę będzie chciał grać ale każdy wbiera co chce;) więc czekamy do końca bety;) pozdro dla tych co stawiali serw jeśli go dobrze ogarniecie ma on przyszłość :D

1. Weź używaj znaków interpunkcyjnych.

2. Nie rozumiem tego co napisałeś.

3. Kto się chwali w ile wbił ten się chwali, a co mnie to obchodzi? o.O Po becie będzie trudniej tak jak już pisali, więc nie wiem jaki Ty masz problem. -.-

Opublikowano

Trochę beka bo 185 lvl mam a set 67,na czas bety mogliscie dac shop z setami i wepami np na 173 ... ;/

Nieee! Dobrze, że nie ma, bo było by za łatwo <3 Ja do 185 w secie na 25 lvl latałam i było dobrze B)

Opublikowano

Po co ? :D

Logiczne :P skoro czas startu został opóźniony o dłuższą chwilę,to beta niech też trochę dłużej potrwa.Ponieważ nie grałem wcześniej,nie wszyscy mieli czas zapoznać się z IS i wgl.. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

1. Weź używaj znaków interpunkcyjnych.

2. Nie rozumiem tego co napisałeś.

3. Kto się chwali w ile wbił ten się chwali, a co mnie to obchodzi? o.O Po becie będzie trudniej tak jak już pisali, więc nie wiem jaki Ty masz problem. -.-

1. Nikt mi nie rozkaże urzywać znaków interpunkcyjnych jak będę chciał urzyję;D

2. Nie szkodzi

3. Ja nie mam problemu prosili o wypowiedzi co myślimy o tym serwie i co byśmy dodali lub zmienili ja napisałem co bym zmienił ale ty nie rozumiesz :D więc nie moja w tym głowa;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...