Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Invisible LastChaos

xDayEnd!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę zarejestrować konta na stronie. Czy ktoś ma podobny problem? =/. Jak po wpisaniu all danych daje na Register account to żadnej reakcji nie ma :angry: .

Wszystko dobrze było. Po spamowaniu z dobrą minute na register myszką zaskoczyło :D

Opublikowano

Nie mogę zarejestrować konta na stronie. Czy ktoś ma podobny problem? =/. Jak po wpisaniu all danych daje na Register account to żadnej reakcji nie ma :angry: .

Zapewne coś źle wpisałaś tam :)

fpDPf.jpg

Opublikowano

EXP jest zajebisty serwer nic dodac nic ujac bardzo fajnie sie gra tylko te bugi niektore no coz czekamy na update z fixem , Pozdrawiam .

sygnamoja1.png

Opublikowano

Nie będzie prefix'ow 'szlachta' itp.

Co do title... Kopiować nie będziemy raczej. Możesz sama sobie zrobić za pomocą ItemALL editora.

Szykujcie się na Eventy dziś. Kto by chciał zrobić swój własny Hide and Seek z GMem? :p

Szczegóły:

http://forum.invisiblelastchaos.com/index.php?/topic/33-our-events/

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie będzie prefix'ow 'szlachta' itp.

Co do title... Kopiować nie będziemy raczej. Możesz sama sobie zrobić za pomocą ItemALL editora.

Szykujcie się na Eventy dziś. Kto by chciał zrobić swój własny Hide and Seek z GMem? :P

Szczegóły:

http://forum.invisiblelastchaos.com/index.php?/topic/33-our-events/

Ja chcem ;3 i jaka nagroda za to bd ? xD

@edit : Lolek debilu to nie bug ciolku zrobisz rlg i masz normalnie deklu -.- Szlachta chyba we snach <3

sygnamoja1.png

Opublikowano

Mam propozycje co do eventów! Skoro coverków nie ma (przynajmniej nie widziałam) to może jako nagroda w evencie będzie coverek ? :3

Opublikowano

Ja chcem ;3 i jaka nagroda za to bd ? xD

@edit : Lolek debilu to nie bug ciolku zrobisz rlg i masz normalnie deklu -.- Szlachta chyba we snach <3

Morda cwoku,co ty kur*a gadasz? Pal troche mniej...

@Top Citadel zawsze pisze ze jest pelna ;s

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to nie widzę głębszego sensu grania na becie, bo skoro exp leci jak krew z nosa to nie chciałabym wyexpić postaci tylko po to, aby za dwa tygodnie ją stracić. ;x Oferujecie coś uczestnikom bety? :P

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to nie widzę głębszego sensu grania na becie, bo skoro exp leci jak krew z nosa to nie chciałabym wyexpić postaci tylko po to, aby za dwa tygodnie ją stracić. ;x Oferujecie coś uczestnikom bety? :P

Kopa w dupe ;3

Expi sie szybko ja mam juz max lvl eq najlepsiejsze z jewelami i dcs all co moglem zrobic zrobilem no coz lata praktyk , dobry serwer i staff serwa ;>

sygnamoja1.png

Opublikowano

Kopa w dupe ;3

Expi sie szybko ja mam juz max lvl eq najlepsiejsze z jewelami i dcs all co moglem zrobic zrobilem no coz lata praktyk , dobry serwer i staff serwa ;>

A ja uważam, że ktoś Ci nieznacznie w tym pomógł, ale to tylko moja drobna spekulacja. ;) Bo jakoś nikt się jeszcze tego nie dorobił. Ba! Na takim expie w ciągu jednego dnia full? Nie rozśmieszaj mnie. ;)

Opublikowano

No dokladnie jak blizz mowi , i maja juz ludzie 185 ... i full eq takze mozesz sobie rozmyslac dalej ;)

Poza tym to nie ja bylem top1 :(

Anyway fajnie sie gra ;3

sygnamoja1.png

Opublikowano

A ja uważam, że ktoś Ci nieznacznie w tym pomógł, ale to tylko moja drobna spekulacja. ;) Bo jakoś nikt się jeszcze tego nie dorobił. Ba! Na takim expie w ciągu jednego dnia full? Nie rozśmieszaj mnie. ;)

Bloody to no-life, to co za problem dla niego 1 dzień max lvl ? xD

Nie no można w jeden dzień max, bo exp wcale tak tragicznie nie leci, ale trzeba chcieć ;d

Jest darmowy cash na becie, więc można się pobawić, to chyba wystarczy.

Opublikowano

@Miyoshi czy ty sie slyszysz?Czemu masz obrazac tego nooba bloodiego skoro sie nie znasz?

Jesli sie gra rycem lub szelma to w 3-4 godziny masz 185lvl.

Troche trudniej jest czarka... ;/

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

@Miyoshi czy ty sie slyszysz?Czemu masz obrazac tego nooba bloodiego skoro sie nie znasz?

Jesli sie gra rycem lub szelma to w 3-4 godziny masz 185lvl.

Troche trudniej jest czarka... ;/

Okej, zwracam honor. Po prostu było to dla mnie dziwne, ale skoro jest darmowy cash to rzeczywiście na koksie można szybko wbić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...