Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]Invisible LastChaos

xDayEnd!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiesz po Hard lc teraz nie jestem pewnien żadnego No ale spróbuje Dzięki za odpowiedz

Następny ... ile mozna mówić aby nie porównywać plesa do szlachty? ;o

Serwer stabilny, możesz grać.

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dratan przed miastem i w Juno gdzieś tam.

Hehe gdzies tam xD^^

Tak jak wymienili serw jest stabilny I polecam grac ;)

Pozdrawiam

~Bloody

sygnamoja1.png

Opublikowano

Moze mi ktos opisac co jest ciekawego na tym serwerze? Jest cash za free itp ? Jaki max lvl ? Gdzie expic ? :D

Czy eq dropi z + ? Jakie sa raty

fajny serv raty są napisane na początku cash ma 1kk na start 185 max lvl itd.

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Opublikowano

Serv znugowan'y trochę....

Rk na 101 lvl'u z 100% cast'a bijesz w citadell'i i masz 20 lvli za mobka (z pbi i xpb)

Darmowy cash jedynie podczas bet'y

Max + to +20

Nie nie dropi

EQ na capowy lv dropi z Mobków (całę zestawy zbroji)

alishia.jpg

Opublikowano

Serv znugowan'y trochę....

Rk na 101 lvl'u z 100% cast'a bijesz w citadell'i i masz 20 lvli za mobka (z pbi i xpb)

Darmowy cash jedynie podczas bet'y

Max + to +20

Nie nie dropi

EQ na capowy lv dropi z Mobków (całę zestawy zbroji)

1kk cash ciekawie :P

Pobieram :P Czas wrócić do LC po długieeeeeej przerwie i ten klimat wakacyjny i wspomnienia z usa ;3

Opublikowano

Strasznie nie podoba mi się serwer. Nie panuje tam żadna atmosfera, a raczej zła. Kiedy prosiłem o małą pomoc to spośród 20 ludzi stojących nikt nie odpowiedział. Zamiast expić to ludzie wolą sami siebie się wybijać. Niestety, ode mnie minus dla serwera.

Opublikowano

Strasznie nie podoba mi się serwer. Nie panuje tam żadna atmosfera, a raczej zła. Kiedy prosiłem o małą pomoc to spośród 20 ludzi stojących nikt nie odpowiedział. Zamiast expić to ludzie wolą sami siebie się wybijać. Niestety, ode mnie minus dla serwera.

To nie nasza wina, nie możesz obwiniać za to serwera.

buu

Opublikowano

No pod względem technicznym serwer w porządku, aczkolwiek nie mogłem używać potek na zwiększenie HP i MP z IS. Fajne były też buffy od admina ;)

Opublikowano

Poszłam sobie do Akanu (tej instancji z mobkami 180+) i naprawdę przeraził mnie poziom ludzi, którzy grają na tym serwie. ;x Takie grube hejty szły, że aż uszy więdły. o.O Pod względem technicznym jest jak najbardziej okej, ale trzeba by dopracować ludzi. Chociaż wiem, że to nie jest możliwe. :<

Opublikowano

Akurat wybijanie jest fajne i tylko polacy płaczą, jak zostaną zabici na spocie. Nie wiem czemu, ale dla nich strata 2% expa coś więcej znaczy, niż zabicie kilku potworów. Serwer nie ma ratów takich jak global i dlatego można się w takie rzeczy pobawić.

Ciekawe jest to, że głównie polacy też hejtują xD Ale tego to już nie popieram.

Opublikowano

Miyoshi, jeśli hejty szły, czy to jest problem zaraportować łamanie zasad? W każdej chwili mogę ogarnąć to...

Lagmin, Buffy od GMów/Adminów są. Jak tylko jestem, to na dzień dobry zawsze buffuje. Zresztą masz listę wszystkich eventów.

Co do Citadeli... zostanie to naprawione, będzie ustalony lvl, od którego będzie można tam wejść.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Miyoshi, jeśli hejty szły, czy to jest problem zaraportować łamanie zasad? W każdej chwili mogę ogarnąć to...

Lagmin, Buffy od GMów/Adminów są. Jak tylko jestem, to na dzień dobry zawsze buffuje. Zresztą masz listę wszystkich eventów.

Co do Citadeli... zostanie to naprawione, będzie ustalony lvl, od którego będzie można tam wejść.

tz od ktorego lvl bedzie mozna tam wbic?
Opublikowano

Nie, te questy są głupie -.- Od 150 dajcie!

Nie i chuj. Jest chapell jest zabawa ! D:

@Macie w planach zmiane altar na instancje do exp'a 185+ (oczywiście jako mape, a nie raid D:)

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...