Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wy macie problemy ludzie. Co drugi to post to jeden na drugiego śle przezwiska. Co to ma być ? Wszyscy czekają na serwer i chcecie jak najwięcej graczy, ale jedziecie serwerowi silnie po opini pisząc tak głupie i wulgarne posty. Jeżeli ktoś ma IQ równe 0 to niech pisze sobie co chce, a wy na to nie zważajcie. Przyjdzie modek i się szczeniak uspokoi. Taka jest moja opinia na temat tej całej dziecinady która się tutaj odbywa.

Czy wie ktoś może kiedy będzie aktywny is?

Startowała Balmora to wszyscy lizali du.ę Fubu.

Startowała Ravia wszyscy lizali du.ę IsaMu, zaczeli besztać FuBu.

Startuje Trador, zaczynacie besztać wszystkich. Paranoja.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, kd będą +4, będzie możliwość ulepszenia na +4 z +3.

Z tego co wiem to troche mniejszy :> Ale i tak dobrze :> Bedam mieli 70 lv i eq na 1 lv z ribem +5 latac..

Hehe, no tak zapomniałem. Przecież to hard ;P

Serwer fajny, na pewno zagram. Polecam

Opublikowano

Napisze ktoś kiedy start? Nie chce mi się lecieć tylu stron żeby się dowiedzieć :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Napisze ktoś kiedy start? Nie chce mi się lecieć tylu stron żeby się dowiedzieć :P

Nikt Cie nie zmusza do lecenia tylu stron. Wystarczy, że przeczytasz najlepszą odpowiedź.

Start dzisiaj 18-20.

Serwer fajny, na pewno zagram. Polecam !!!

Opublikowano

" W Sobotę (tj. 15.06.2013) w godzinach porannych zostanie wyłączona BETAserwera. Również tego dnia zostanie włączony oficjalny serwer Triador w godzinach 18:00-20:00. Serdecznie zapraszamy i liczymy na dużą frekwencję z Waszej strony. "

Opublikowano

Do tego służy właśnie możliwość zaznaczenia 'Najlepszej odpowiedzi'

Opublikowano

Klient będzie ten, który był na otwartą betę lecz będzie trzeba pobrać łatkę dzięki której będziemy mogli grać :)

KD max +4 ..

Start serwera w godzinach 18/20

Jeszcze jakieś pytania ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

mam pytanie czy uruchamia wam się patcher w kliencie bo mi nie działa , czy mam rozumieć że na start dopiero bd działać ?

Teraz jak naciskam na patcher to mi działa Metin2 PL xD

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Klient będzie ten, który był na otwartą betę lecz będzie trzeba pobrać łatkę dzięki której będziemy mogli grać :)

KD max +4 ..

Start serwera w godzinach 18/20

Jeszcze jakieś pytania ?

Ja mam jeszcze pytanie:

Czy zmianki / dodania bonow 1-4 dropia do eq odrazu czy w jakichs "wymyslnych" skrzynkach na ziemie po czym jest zasypywane przez milion crapu??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie:

Czy zmianki / dodania bonow 1-4 dropia do eq odrazu czy w jakichs "wymyslnych" skrzynkach na ziemie po czym jest zasypywane przez milion crapu??

Dropia bezprosrednio z moobow.Nie wpadaja do eq.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja mam jeszcze pytanie:

zmianki i dodania dropią z mobów, metków i są ze skrzyń ucznia, wypadają na ziemie

Opublikowano

Może ktoś podać "łatkę" która jest potrzebna by zagrać.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...