Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak 20:30 nie ruszy to wychodze, a kto lubi czekac od 18 do 24 aż mu jakiś serwer ruszy to sobie siedźcie i czekajcie

Jezu nie pasuje ci to idz ja moge nawet czekac do 2 jprd...

BTW: Za ile bd wierzchowce w is?

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lol, ale porazka tak naciskaliscie na bloodwar oni mieli opoznienie 5min startu a wy? jak dzisiaj wystartujecie bedzie cud :D

Jak mnie to denerwuje.. byliście kiedyś na starcie jakiegoś serwera? Wystartował o określonej godzinie?

Zrozumcie to.. że gdy już trzeba włączać serwer, nagle przypomina się administratorom masa rzeczy które trzeba zrobić jeszcze przed startem.

Do tego ataki - DDos.

Teraz płaczecie przełożyli o pół godziny. Nie martwcie się od razu mówię, że powinniście uzbroić się w cierpliwość na najbliższe 2-3 godziny.

Nikt wam nie nakazuje że macie tutaj czekać na serwer. Nie masz czasu? Łatwo wpadasz w stres i nerwy? Odpuść sobie. Sprawdź w jutro czy serwer działa.

Aha.. zapomniałem, mała rada: Kupcie sobie chusteczki w sklepach póki są otwarte, bo jeszcze się napłaczecie..

bloodwar wczoraj byla atakowany przez forgame / ravie balmore i inne servery 5min opoznienia :D i potem ani razu nie wywalilo 0 lagow haha ; d
Opublikowano

lol, ale porazka tak naciskaliscie na bloodwar oni mieli opoznienie 5min startu a wy? jak dzisiaj wystartujecie bedzie cud :D

bloodwar wczoraj byla atakowany przez forgame / ravie balmore i inne servery 5min opoznienia :D i potem ani razu nie wywalilo 0 lagow haha ; d

0 lagów przy 50 graczach to nie rewelacja.

Opublikowano

ravie balmore ahhahah oni mają w dupie takie gówna z 300 online jak bloodwar, nie wymyslaj

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Kurcze, już pal licho teraz to, ale dlaczego znowu tutaj wbijasz i piszesz posty, które prowokują do flamewar'a. Narzekasz, że ludzie spamują u was, wyzywają, a sam jak debil prowokujesz do tego. Niech każdy patrzy na siebie i tyle. Start serwera ma być o 20:30, łatka niebawem, a patcher jak wrzucisz powinien działać, chociaż nie gwarantuję tego Ci, pewniej będziesz miał jak pobierzesz clienta.

Poza tym co by miała Ravia ddosować serwer 300 online, czy ile tam było, bez sensu totalnie, to już prędzej gruby, bo on zawsze ciśnie.

Rośnie 500 online, niech rośnie, ale po co tutaj wbijasz, skoro ewidentnie jesteś z innego serwera, który chce tylko znów się poszczycić swoim serwerem lub zachęcić do gry tam. Na prawdę jest to bez sensu idź do swojego tematu i tyle.

Opublikowano

ravie balmore ahhahah oni mają w dupie takie gówna z 300 online jak bloodwar, nie wymyslaj

w dupie? haha nie wiesz co mowisz dziecko maxx bylo ponad 500 onlline i ciagle rosnie ;)
Opublikowano

Chyba żartujesz... Myślisz, że będą marnować czas na serwer, który wygląda dobrze w prezentacji, a w rzeczywistości gra ledwo 400osób ? Prosze Cie...

Opublikowano

w dupie? haha nie wiesz co mowisz dziecko maxx bylo ponad 500 onlline i ciagle rosnie ;)

a czemu było a nie jest ? ;oo dobra spierdalaj i tak ten twoj serwer to gówno 2 miechy temu mial byc start obiecywałeś PS3 tablety za topke łącze 100gbps 256gb ram i huj z tego wyszedł ;oo

@instalują finalną stronkę już i start zaraz

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Chyba żartujesz... Myślisz, że będą marnować czas na serwer, który wygląda dobrze w prezentacji, a w rzeczywistości gra ledwo 400osób ? Prosze Cie...

haha ty smieszny jestes isamu nie wie juz co robic przez te 2 servery :P
Opublikowano

Człowieku... To nie temat bloodwar. Gó*no za przeproszeniem ten serwer tutaj kogoś obchodzi. Tyle z mojej strony.

_______________|

@Aw Ludzie nie pisać że się opóźnia bo każdy ma prawo do dopracowania serwera na 101%.

Opublikowano

haha ty smieszny jestes isamu nie wie juz co robic przez te 2 servery :P

Śmieszny ? On ma sie martwić, że ludzie odejdą z Ravii gdzie gra ponad 1300osób na serwer gdzie jest ledwo 10 sklepów w mieście ? Ktoś tu jest smieszny, ale nie ja.

Rozumiem, że wszyscy expią, ale sam licznik mówi sam za siebie - ledwo 500osób.

@Edit

A wybacz, teraz jest obecnie ledwo 350...

Opublikowano

Piczki dajcie latke ... //

Odbanujcie na ts : CisneNaWh

Bana za slowo cipka ? Pro administracja :*

Nie ma latki piczko

Opublikowano

Mozna prosic o ts ? :>

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Co wy chcecie, Almantia ForGame 3 miesiące ustała z czego po miesiącu już mało kto grał aktywnie... a serwery Lourta stoją maź tydzien przy potrójnych reaktywacjach haha :D. Ravia stoi prawie rok a liczba graczy zawsze utrzymuje się przy 700+ (odjąłem z 200 botów o szkoda ich liczyć a zawsze są online)

Jak dla mnie łatki nie ma, start pewnie na 21 przełożą, dobrze że dopiero o 20 wróciłem do domu, bo znajdą się tu pucy buty co jarają się serwerem, czekąją tu od 17 (4 godzina już dochodzi) i hejtują wszytskie negatywne komentarze pisząc, że mogą czekać nawet do 2 w nocy...

Tak jak pisałem 20:30 nie wystartuje na serwerze jednego porządnego grajka mniej

Opublikowano

Piczki dajcie latke ... //

Odbanujcie na ts : CisneNaWh

Bana za slowo cipka ? Pro administracja :*

Ja dostałem bana na 10h za to , że sie spytałem czy będzie można handlować przedmiotami z isu , także pozdrawiam ziomka.

Więc ponawiam pytanie , czy przedmioty z is będą zdatne do handlu ? Czy będę mógł kupić od kogoś wierzchowca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...