Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do administracji:

Przedmioty z is będą zdatne do handlu ? Czy będę mógł kupić np. wierzchowca od jakiegoś gracza ;d ?

@up

Wrzucą łatkę przed startem do pobrania , dzięki niej odpalisz :)

Opublikowano

Pobralem clienta a nie mam ikonki staru powie ktos co mam zrobic?

czekać na łatkę od administracji. będzie udostępniona przed startem na stronie

//up wyprzedził :P

Opublikowano

Ciekawie sie zapowiada, jednak gdy elitarne servery zaczną ddosować, to sie rozwali cała baza a lagi zirytują wszystkich graczy do tego stopnia, że będą mieli dość. oby bóg wam dopomógł i sprawił byście mieli sprawną zapore
anty-DDOS.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Mm nadzieje ze o tej 20.30-21 rzeczywiscie wystartuje ... a nie ze bd przekłądać w nieskonczonosc...

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=IavIjewJEJw

Nie wiem ale ja to słucham cycki pompa i myśle czy jestem normalny xdd Tak serio to już nie wiem czy grać na serwerze, bo exp w 90% jak na PL'u + Skille na G po miesiącu jak nie dłużej. No szkoda gadać ;C A tak bardzo mnie serwer podjarał. ;3

Opublikowano

Dziś nie wystartuje.Serwer spoko ale denerwuje ta zmiana godziny miało być 18-20 teraz 20:30 a zara się okaże że serwera nie będzie . Niemam zamiaru czekać wolę się wyspać

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dziś nie wystartuje.Serwer spoko ale denerwuje ta zmiana godziny miało być 18-20 teraz 20:30 a zara się okaże że serwera nie będzie . Niemam zamiaru czekać wolę się wyspać

To nie czekaj ;]
Opublikowano

No, nie podoba mi się, że skaczą z godziny na godzine, liczyłem że jestem to porządny serwer i wystartuje o czasie, ale jak widać administracja zapina serwer na ostatnią chwile... zamiast mieć już go gotowego do 15/16 aby o 20 ruszył normalnie, no ale cóż, Grayst Lourta dawał dupy więc i Triador dać musi ;]

Opublikowano

dobra, godzina 20. co sie dzieje?

Łatka za 10-15 minut, a start 20:30.

Niemam zamiaru czekać wolę się wyspać

Na siłe nikt Cie nie trzyma.

Opublikowano

Mmasakracja ;x

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

Start został przeniesiony o 30 minut, czyli startujemy około 20:30. Trwają ostatnie prace nad serwerem. Prosimy uzbroić się w cierpliwość.

Link do łatki znajdziecie w poniższym poście, a więc proszę obersowować ten post.

Za opóźnienia przepraszamy.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Powiem tak 20:30 nie ruszy to wychodze, a kto lubi czekac od 18 do 24 aż mu jakiś serwer ruszy to sobie siedźcie i czekajcie

Opublikowano

Start został przeniesiony o 30 minut, czyli startujemy około 20:30. Trwają ostatnie prace nad serwerem. Prosimy uzbroić się w cierpliwość.

Link do łatki znajdziecie w poniższym poście, a więc proszę obersowować ten post.

Za opóźnienia przepraszamy.

Proponuję czekać na info od teamu, żeby nie było później niedomówień

Opublikowano

Jak mnie to denerwuje.. byliście kiedyś na starcie jakiegoś serwera? Wystartował o określonej godzinie?

Zrozumcie to.. że gdy już trzeba włączać serwer, nagle przypomina się administratorom masa rzeczy które trzeba zrobić jeszcze przed startem.

Do tego ataki - DDos.

Teraz płaczecie przełożyli o pół godziny. Nie martwcie się od razu mówię, że powinniście uzbroić się w cierpliwość na najbliższe 2-3 godziny.

Nikt wam nie nakazuje że macie tutaj czekać na serwer. Nie masz czasu? Łatwo wpadasz w stres i nerwy? Odpuść sobie. Sprawdź w jutro czy serwer działa.

Aha.. zapomniałem, mała rada: Kupcie sobie chusteczki w sklepach póki są otwarte, bo jeszcze się napłaczecie..

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...