Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem ze to okres szkoły pracy ale z tego co widzę na serwerze a licznik to coś się tutaj ewidentnie nie zgadza bez urazy na serwerze jest może około 100 graczy a licznik podaje 200 +  wiec jak to jest ? proszę o  /u total ilu graczy jest online rzeczywiści na poszczególnych ch potem się zdecyduje czy kontynuować grę czy zrezygnować

Nie masz kogo prosić nawet o to ;p Terezio nie jest w stanie udzielić odpowiedzi ludziom którzy pytają o 6/7 bon (czy jest na serwerze), a Ty o graczy online się pytasz... :D

Serwer polecam na godzinkę/dwie

Opublikowano

Ile osób gra obecnie na serwerze? Czy są jakieś efekty świetlne zbroi (coś typu jak na xenox w eq 200+)? Balans? Jestem osobą pracującą ile zajmie mi zrobienie eq + lv? Czy są jakieś widoczne i przeszkadzające w grze bugi?

Opublikowano

Widać autor tematu ogarnięty w uj. Zadałem podstawowe pytania aby móc określić jak serwer się sprawuje na obecną chwilę i zostało to olane. Dziękuję ja nie zagram. Powodzenia.

Opublikowano

Serwer dno nie nikt nie poleca bo nikt tu nie gra nawet nie ma po co wbijać administracja to jakaś banda nie ogarów co tylko potrafią żebrać o $$ niestety taka prawda.

Aha i oczywiście czekam na odp typu:

Refresh "zapraszam na gówno" ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...