Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zróbcie coś z tym serwerem, trzeba się męczyć milion godzin z dropieniem ulepszaczy a znajomy przestał grać bo po 130 lvl nie leci mu nigdzie exp... To jest serwer easy czy hard ukryty pod dużymi ratami na początku?

Dlaczego na 130 lvlu na zombie nie leci exp ?

Powie mi ktoś czemu nie mogę uruchomić kilku klientów naraz? o.O Kiedyś działało na luzie z trzema klientami na WW latałem, teraz jak wbijam jeden, potem wbijam drugi, to tego pierwszego wywala do pulpitu (i tak cały czas)...

Odswiezam, prosze komentowac :)

Terezio, dostajesz ode mnie order....................................................

quebocoelho

Opublikowano

To są jakieś k***a jaja, exp leci wolniej niż na globalu, ulepszacze nie dropią i jest 50% szans na ulepszenie, gratulację, przestaję grać na tym serwerze a to był jedyny serwer na jakim miałem ochotę grać od xenoxa, gg wp :)

Opublikowano

Odswiezam, zapraszam na serwer.

Jak chcesz trzymać tą prezentacje na naszym forum to chociaż zacznij odpowiadać ludziom na dręczące ich pytania.  Od tego m.in jest prezentacja. 

Opublikowano

Albo zaczynasz odpowiadać na posty użytkowników, albo prezentuje ląduje w koszu.

Tylko upominam.

Mało to dało :D

edit: żeby nie było że spams erwer zabardzo rozbudowany moim zdaniem, od tego eq łeb aż boli ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...