Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Terezio

Serwer mi przypadł do gustu...

Ile gra osób w południe, wieczór ?

Tylko to jest na minus...

Czyli mała ilość graczy ;/...

Reklamę byś zostawił + nowy start i na 100% dużo ludzi zainteresowało by się serwerem ;) !

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odswiezam, prosze komentowac :)

Ogarnij sie juz koles..

Ludzie Ci powiedzieli co jest nie tak na tym serverze, co trzeba zmienic, bo to 4fun to na pewno nie jest z takim expem i dropieniem..  2 dni dropic ulepke na nasior? I Ty to nazywasz 4fun? :>

Ogarnij reklame a nie caly czas odswiezasz,  29 stron komentarzy z tego 23 to Twoje odswiezanie :D

TPnGSbs.jpg

Easy peasy  :yay: 

Opublikowano

­Nie polecam serwera, widać jak Terezio o niego dba zamiast zadbać o reklame to piszę ref, mało dojrzałe zachowanie.

Też mi się nie podoba to jego reff. Troche nie ogarniety jest. Pomyślałby ok jakichś reklamach to odświeża tylko. Grałem na serwerze i nie polecam. Na początku było fajnie, ale puźniej nudy. 

­

Opublikowano

Też mi się nie podoba to jego reff. Troche nie ogarniety jest. Pomyślałby ok jakichś reklamach to odświeża tylko. Grałem na serwerze i nie polecam. Na początku było fajnie, ale puźniej nudy. 

­

Dokładnie to samo mogę napisać, na początku jest spoko, ale dochodzisz do momentu gdzie trzeba latać na dungi jak nałogowiec, robisz sam WW kilka razy, podbijasz eq, znowu WW, podbijasz eq, wbijasz trzema postaciami większy lvl, kolejny dung dziesiąt razy i znowu eq, dung dung dung i znnowu ciut eq.. Jeszcze te KD do +9, dla mnie to tragedia ;d

Ogólnie serwer polecam jak komuś się nudzi, warto robić misje itd... Jednym kontem nie ma co grać bo znaleźć 3os. na WW jest marnie czasem gdy rano gramy lub w nocy itd itd.. a pójść we 3 to dropu szałowego nie ma..

Opublikowano

Nie widzę przyszłości dla tego servera, wbiłam 161 poziom i oddałam eq, a reszte wyrzuciłam. Pozdraiwam server serdecznie jemu daje 5/10 ze względu na graczy i atmosfery. - Truffinka.

Opublikowano

Jak trzyma się serwer? Opłaca się tu grać? Ciężko o expienie (tj. 250-300). co z nowym eq? Opłaca się robić je, łatwo je się robi czy raczej ciężej niż eQ -250 lvl? 

Ile gra mniej więcej ludzi? Chcę odpowiedzi od Administracji, iż licznik nie zawsze pokazuje prawdziwą liczbę.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Rozumiem ze to okres szkoły pracy ale z tego co widzę na serwerze a licznik to coś się tutaj ewidentnie nie zgadza bez urazy na serwerze jest może około 100 graczy a licznik podaje 200 +  wiec jak to jest ? proszę o  /u total ilu graczy jest online rzeczywiści na poszczególnych ch potem się zdecyduje czy kontynuować grę czy zrezygnować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...