Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam Polski projekt Serwera :

logo2.png

info.png

http://www.worldofdestiny.eu

(Reg Open do wtorku 19:00 potem reset i otwarcie rejestracji na start serwera!)

Serwer posiada również team speak 3 postawionego na dedyku:

ip: 188.138.91.77

rate.png

Raty:

Exp: 100x

Gold: 15x

Job: Zmienione

Alchemy: zmieniona

Glow: Nowe

Grab pet (standard) : 5/7

Nowe areny! 3 poziomy unq cave!

Lucky Buff! i jeszcze więcej Zapraszamy na otwarcie już niedługo!

new.png

Dodaliśmy do strony:

- Paymentwall

-LoteryMod Beta v0.1

- i więcej !

Początek:

Gracz zaczyna w specjalnej arenie gdzie otrzymuje swój pierwszy quest na zabicie 1 Imothepa.

sro2013051413400775.jpg

Po wypełnieniu questa otrzymujemy 500k, 64lv i 300k sp.

Następnie przenosimy się do miasta i zaczynamy swoją przygodę.

a w miastach na 64lv mamy set i broń sos +5 na dobry start.

(Pomysł od beta testerów)

w Jangan zostały dodane 4 nowe teleporty i też w tym mieście jedynie jest dostępna forteca co tydzień 20:00.

Między innymi teleport do:

Seth Prison (najmocniejszy boss w grze którego drop broń 11d sun)

3 Nowe areny do expienia w party (stworzone na niewykorzystanych arenach jupitera)

sro2013051413441339.jpg

Następną z nowych rzeczy jest waluta "silks" która wypada z wszystkich dostępnych w grze potworów za którą możemy kupić awatary czy inne rzeczy z im.

Premium Itemy:

sro2013051413470044.jpg

sro2013051413470274.jpg

sro2013051413470436.jpg

sro2013051413470568.jpg

A w im między innymi:

beztytuumrkr.jpg

Na serwerze również dostępne są nowe skille sro-r + lucky buff (3lv 1/3/5% lucky)

sro2013051413505060.jpg

W mieście również został dodany npc z Immortal setem 11d za golda:

sro2013051413550853.jpg

Zostały stworzone 3 dodatkowe areny z 9 Unikatami z których będą leciały egipskie weapony 11D

a teleport to tych aren jest w miejscu spawnu Apisa.

Co do weapony z unq to nie będzie tak że 1 unq i masz bron tylko musisz mieć na to farta poza tym:

Są 3 poziomy cave z unikatami na każdym 3 unikaty

1. Kidemony + zlex (bardzo maly drop)

2. Mocniejsze + 5% drop

3. Mocniejsze +5%

każdy poziom to do pokonania tarcze + unique spawniące co 3-4h.

i NIE każdy unq to weapony tylko rzadkość żę dopnie ;)

Teleport z 3 poziomami komnat:

sro2013051419510850.jpg

Tarcze do pokonania między Unikatami!

sro2013051419532223.jpg

Unikaty komnata 1lv:

sro2013051419550971.jpg

sro2013051419563384.jpg

sro2013051419575540.jpg

Unikaty Komnata 2lv:

sro2013051419591215.jpg

sro2013051420001572.jpg

sro2013051420012938.jpg

Unikaty Komnata 3lv

sro2013051420024123.jpg

sro2013051420043222.jpg

sro2013051420053538.jpg

Najtrudniejszy Boss na serwerze z którego dropią sun 11d Weapony i Ultimate set (staty sun 11d)

sro2013051420063726.jpg

Update!

- Został dodany do naszej strony lotery mod!

Pierwszy Event na serwerze!:

Zmieniliśmy nagrodę za CTF ! od teraz 1 zabicie = 1 Silk!

@ I wrzucam screen shoty z alchemy Eventu!

eve1.jpgeve2.jpgeve4.jpg

1 Miejsce : Sos 11D +5 (Wygrało 5 osób z +8)

2 Miejsce : 22 Reversy (3 osoby)

3 Miejsce: 22 Globale (1 Osoba)

Dodatkowo każdy uczestnik dostał dopisek: AlchemyLucker!

I Eventy na :

fb.png

"Like"

like.png

50 Like = 50 silks for all

100 like = 50 silks for all.

Etc.

share.gif

"Share"

Share = 25 Silk!

(one share for account)

faq.png

Czemu start jest od 64lv?

Ponieważ według nas gra od 1 lv do 64 jest zazwyczaj nudna i polega tylko na bocie, a już od 64lv można zacząć robić Karawany a i zostały zrobione nowe miejsca do zdobywania poziomów.

Czemu alchemia jest taka trudna?

Alchemia jest zmieniona pod tym względem żeby na serwerze były itemy jak kiedyś na isro, żeby było mozna kupić +7 i ona coś znaczyła na serwerze.

Gdzie mogę rozpocząć quest na zabijanie unikatów?

unq_q.jpgGdzie jest teleport do specjalnej areny z unq?

Teleport jest w miejscu spawni apisa.

tp_unq.jpgJaki jest job rate:

Możesz to sprawdzić zawsze u pokazanego npc:

job_ile.jpgCzemu raty joba sa takie małe?

Ponieważ serwer jest nastawiony na dłuższą gre i nie taką łatwą, żeby zdobyć immortal zbroje trzebą się troche na męczyć i uzbierać sporo złota, poza tym dążymy do tego żeby złoto było główną walutą w grze.

Czemu na start tylko 500k?

Ponieważ ludzi robili sobie konta tylko dla golda, zostało to zmieniony jak również cenny w sklepach na 7 i 8d.

Gdzie mogę wydropić silki?

Praktycznie wszędzie, ponieważ wylatują one z wszystkich mobów w grze.

Gdzie mogę wspomóc serwer?

Po zalogowaniu się na naszej stronie, w odnośniku "Donate".

Gdzie moge zdobyć Ultimate zbroje?

Ultimate zbroja dropi tylko i wyłącznie z najtrudniejszego bossa w grze "Seth"-a.

Jak moge zdobyć egipską broń?

Mozna zdobyć taką broń zabijając unikaty w specjalnej arenie lub chodząc na forgeten world.

Czemu arena unq ma 3 poziomy?

Ponieważ na kazdym poziomie jest wyższy poziom na drop egy broni i akcesoriów.

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chociaz za bardzo nie mam czasu na gre to serwer przetestuje. ciekawy pomysl ale bardzo wolno mi sie sciaga. nie wroze duzego sukcesu.

Opublikowano

nie musisz nic wróżyć chyba wróżką nie jesteś ;p wszystko się okaże z czasem... A co do serwera zaczyna się z 1 lv ale po kilku chwilach masz juz 64lv od tej chwili dopiero zaczynasz gre, wiec co do ratów powinny być dobre, a i golda powinno byc bardzo mało :)

@Up co do ściagania Clienta pakuje client już zaaktualizowany i wkrótce pojawi się on na stronie do ściągnięcia.

Opublikowano

Ja już mam i tak wyrobione zdanie o tych prywatnych serwerach, maksymalnie miesiąc czasu grałem na każdym, wbijałem max lvl wydawałem kase na silki a później było tak jak i na Venture czy Valesti , wszystko prędzejnego czy później spadnie na psy. Nie ma prywatnego serwera który by miał jakie wsparcie firmy, czy chodżby dobra reklama.

Tu wszystko jest prowizortcznie robione tak aby na początek zachęcić graczy a póżniej pada. Jenak nic nie przebije Isro czy Sro R to są serwery gdzie będą zawsze grali ludzie

gdzie zawsze będzie 2 tyiące osób na srwerze.

Opublikowano

Ja sie z nim zgadzam ;) Kazdy powbijal Max lvle i nie ma co robić + do tego gm olewa sprawę więc o czym gadać . Dlatego pisałem żeby dać najniższe raty Typu exp x10

Opublikowano

@up
nigdy nie bylo i nigdy nie bd dobrego projektu, dobry projekt swoje postoi a niestety takiego nie ma i nie bylo, po tygodniu nie ma co robic. Venture byl dobry jako jedyny(ale graczy zniechecilo granie recznie i to ze ktos ich zabijal w job cave. No to o czym my tu mowimy...). to jest silkroad, ta gra ma end game bo nie mozna do smierci stac i robic alchemie. Bylo by co robic gdyby nie dzieciaki ktore ccha miec swoj server. dziennie powstaje wiecej privow niz jest graczy ktorzy na nich graja. a wystarczylo by zrobic jeden server z capem 80 i co jakis czas zwiekszac i zrobic kozak reklame a raty x2 max x3 ew zrobic kilka serverow przez 1 firme z roznymi capami, ale na to trzeba $ a nikt nie pomysli o tym ze cos trzeba dac od siebie zeby osiagnac cos i miec zysk z tego(wiekszsoc nie wklada nic poza kasa na dedyka i chce zarabiac miliony).

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

gepard wiekszosc nie znaczy, że i ja taki jestem.. Dedyk przez 3 misiace opłacałem z własnej kieszeni i przez nastepne 2 miesiace jeszcze pewnie tak bedzie,i sam nad wszystkim pracowałem, to nie jest gotowy client i db z elite czy ragzone... Nad wszystkim poswiecilem w h*j czasu zeby to wszystko bylo i dzialalo, nie robi sie tego 1 dzien.. To jest jest poświęcenie tylko kasy na dedyk jak to powiedzialeś, na ten serwer zostało dużo więcej poświęcone niż tylko głupi kasa

@beta Client sam sie zpatchuje do aktualnej, niedlugo bedzie juz spatchowany do sciagniecia

Opublikowano

@up
zle mi zrozumiales, odnioslem sie bardziej do posta pana Linaxis i ogolnie do tych wszystkich serverow jak to wyglada. Dlatego wlasnie ze ciezko jest sie wybic i miec mnostwo graczy bo powstaja jakies servery nie warte uwagi a gra na nich 30-50 osob a takich jest masa. No ale wiadomo mniej osob-mniejsza konkurencja na servie i dzieci sie bawia myslac ze sa pro bo sa jedyna osoba ktora wyjdzie na pvp przed miasto i krzyczy ze jest najlspzy na servie

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

od czasów zszcz chyba jedynie normalnego serwera prywatnego i swsro, zmieniły się czasy.. Kiedyś było 3 privy, zszcz.. potem swsro, a z czasem powstało ich miliony... codziennie 5 powstaje 3 upadają, i niestety żadna firma się tego nie podejmie, bo to nie miało by sensu, zaraz z ich pracy zrobili by ludzie gowno, po wyciagali to nad czym pracowali i zrobili 30 kopi... Dlatego Silkroad, jest teraz jedynie areną privów ludzi którzy mają czas, troche zaparcia i kasy na dedyk.. a tak to czasy isro sro-r itd juz dawno mineło

Opublikowano

niestety minely, ale moglby by wrocic jakby tylko joymax o to zadbal i znow by byly servery crowded. Wystarczy zresetowac gre, dac raty ciut wieksze np x3 czy tam x5 bo sadze ze niekomu sie nie widzi bic max lvl caly rok bocac 24/7

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Witam. Wiem ze to nie miejsce na ten temat ale najlepszy sposob ;}

Guild Devasted , master - Tequila. Stary char z D.R.O

Zbieram Ekipe do Gildi . Chodzi mi o zgranych ludzi:

-Karawany
-Party
-Pomoc w Unique
-TS3
-Zgranie
-Pomoc w levelu Gildi.

-GW

-FW

Duzo nie bd sie rozpisywał. Zapraszam do dołączenia w nasze skromne progi ;} Wiecej info na TS lub w grze nick Tequila

Pozdrawiam.

Opublikowano

chętnie zagram serwer zapowiada się świetnie :)

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Ja sie z nim zgadzam ;) Kazdy powbijal Max lvle i nie ma co robić + do tego gm olewa sprawę więc o czym gadać . Dlatego pisałem żeby dać najniższe raty Typu exp x10

A ile ty chcesz bic lvl rok jak na isro ?

Chyba ze przyjemnością dla ciebie jest patrzenie jak bot wbija lvl

to ze sa ludzie którzy nie umieja zrobic seta i dostają na pvp od każdego to tylko im pozostaje na spotach siedziec i bocic to wtedy nie dziw sie ze ci na serwie nudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...