Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pixelowa Dolina! Kwadratowa Masakra! Spolszczone pluginy!Log Block! Super rozwiązania!

THEkondiMAN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Nick z MC: Ambro

Poziom ortografii:9 /10

Ogar: Pewnie, że jest.

Coś o sobie: Mam na imię Rafał, obecnie szukam serwera do gry. Interesuję się informatyką.

Opublikowano

Tak wgl. Mam malutkie pytanko ^^ Ile właściciel ma lat ? Jeśli mogę zapytać oczywiście. :] TS możesz zrobić na : Multi Gaming. Chociaż podałem pierwszy lepszy hosting :D

Lol wchodzę na serwer a tu komunikat : [White mesage] Niestety, zostales zbanowany. Odbanuj sie na Forum Pixelowej ;O Można wiedzieć za co zostałem zbanowany ? 2 dni temu było wszystko okey.. ;O Nick Avers

image.png

Opublikowano
Nick z MC: Marcinosa

Poziom ortografii: 10/10 :)

Ogar: No pewnie ;]

Coś o sobie: Mam na imię Marcin . Lubię grać w piłkę nożną (SOBOTA FINAŁ LM !) Interesuje się informatyką ! i mam nadzieję że mnie dodacie :)
Opublikowano
Podanie na WL:

Nick z MC: MasterError

Poziom ortografii: 9.5/10

Ogar:No Jasne

Coś o sobie:Jestem Mariusz. Interesuję się informatyką, motoryzacją, lubie grać w gry xD

y6eft.gif

Opublikowano
Nick z MC: Sumanok

Poziom ortografii: 8/10

Ogar: TAK

Coś o sobie Nazywam się Damian gram w MC 2 lata nie zabijam bez powodu zajmuje się informatyką.

zpot.png

Opublikowano

Dobra... Trudno jeśli nie umiesz wpisać komendy Un-ban Nick to ja podziękuję serwerowi... No to się w pale nie mieści jak można wgl kogoś za nic zbanować i nie umieć wpisać 1 komendy Oh boshe.. Nie polecam tego serwera ;c

Admin wgl mało się interesuje serwerem ani razu nie widziałem go na serwerze ;o ;>

Bez ts,a serwer to = Gówno. Tyle odemnie ten ban może zostać ;-) Pzdr.

Do niżej :)

Jak ja wyszedłem na głupszego ? :) Wytłumacz mi to ty wychodzisz teraz na osła pisząc to co napisałeś niżej ;o Ja napisałem prawdę jaka jest ;c

image.png

Opublikowano

@up Nie bulwersuj się... To ty tutaj wyszedłeś na głupszego.

Nick z MC: Pixel
Poziom ortografii: 8-9/10
Ogar:Oczywiście
Coś o sobie: Jestem Paweł, interesuje się grafiką komputerową, choć słabo Mi to wychodzi, jak każdy chłopak piłką nożną, oraz spotkaniami z przyjaciółmi. Lubię dobrą zabawę, oraz wspólną walkę.
Posiadam TS3/Skype z działającym mikrofonem i chętnie rozmawiając pogram z innymi ogarniętymi osobami.
Opublikowano

Dobra... Trudno jeśli nie umiesz wpisać komendy Un-ban Nick to ja podziękuję serwerowi... No to się w pale nie mieści jak można wgl kogoś za nic zbanować i nie umieć wpisać 1 komendy Oh boshe.. Nie polecam tego serwera ;c

Admin wgl mało się interesuje serwerem ani razu nie widziałem go na serwerze ;o ;>

Bez ts,a serwer to = Gówno. Tyle odemnie ten ban może zostać ;-) Pzdr.

Do niżej :)

Jak ja wyszedłem na głupszego ? :) Wytłumacz mi to ty wychodzisz teraz na osła pisząc to co napisałeś niżej ;o Ja napisałem prawdę jaka jest ;c

On ma jakieś 11 lat to sie nie dziw

tenor.gif

Opublikowano

Dokładnie 13, a na komunii byłem u siostry :) .

@Golden Gdy wpisuje /unban Avers .pisze ze nie jesteś zbanowany . Dodawałem na WL, ozywiałem i nic?

Ten cały TeZo poprostu nie chce nowego sezonu i tyle...

Haters gonna hate ...

haters-gonna-hate.jpg

... -.-

Opublikowano

Moze ktos mnie ozywic? Oddam diaxa :) HuriN

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Nick z MC: KingSword552

poziom ortografii: 7/10

ogar: TAK

Cos o mnie: lubię grać w minecrafta

Opublikowano

Czy zostanę w końcu odbanowany....... ?!?!??!?! Nick Avers

Proszę o Un-Bana za Freeko...

@Yeah Zostałem odbanowany tylko trochę późno.. ;(

image.png

Opublikowano
Nick z MC: Letaryat
Poziom ortografii: 8,5/10

Ogar:Tak

Coś o sobie:Interesuje się informatyką. Nie grifuję, i interesuje się robieniem serwerów minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...