Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gimbus jebany to ty jestes,nie znasz Teamu nie oceniaj pionie :)

Zamknij kurwo pysk :) Zwrot sm powinien być ze względu na to czy ktoś ma kody czy nie :) A to że nie potrafią dojść do tego kto wydał a kto nie to jest tylko i wyłącznie problem z nimi :)
  • Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh widać nie ogarnięci w teamie jak nawet nie wiedzą kto za ile sm załadował banda gimbusów :)

W tej chwili to Ty wychodzisz na gimbusa, kupując kod sam za niego odpowiadasz, nie wiem w jaki inny sposób mają sprawdzić, że taki kod był i że akurat należał do Ciebie, myśl człowieku.

Ciesz się, że dają możliwość ponownego używania kodów, a to, że Ty usuwasz smsy od razu od momentu przeczytania to już nie jest ich wina tylko wyłącznie Twoja i nikogo innego.

Opublikowano

W tej chwili to Ty wychodzisz na gimbusa, kupując kod sam za niego odpowiadasz, nie wiem w jaki inny sposób mają sprawdzić, że taki kod był i że akurat należał do Ciebie, myśl człowieku.

Ciesz się, że dają możliwość ponownego używania kodów, a to, że Ty usuwasz smsy od razu od momentu przeczytania to już nie jest ich wina tylko wyłącznie Twoja i nikogo innego.

Kupując kod, doładowuję sm :) Po doładowaniu kod jest nie potrzebny bo na cholere to komu jeżeli użyty? A wina jest gimbusów z teamu jak nie potrafią zabezpieczyć serwera, dochodzi do problemu z navi to mogli myśleć prędzej pojeby :)
Opublikowano

Kupując kod, doładowuję sm :) Po doładowaniu kod jest nie potrzebny bo na cholere to komu jeżeli użyty? A wina jest gimbusów z teamu jak nie potrafią zabezpieczyć serwera, dochodzi do problemu z navi to mogli myśleć prędzej pojeby :)

Kto normalny wydaje kasę na serwer jeżeli on nawet tydzień nie stoi ?!

Masz pecha następnym razem nie wydawaj pieniędzy na starcie.

Pewnie i tak od rodziców pieniądze, wiec nie płacz, mama da :)

Opublikowano

No właśnie, doładowujesz sm, a kod potrzebny jest właśnie na takie sytuacje jak ta, powiedz mi, jak oni mają to sprawdzić czy Ty doładowałeś, za ile i kiedy skoro baza była resetowana i wszystkie konta trzeba robić od nowa, a jedyny i całkowicie wystarczający "dowód" przepadł przez Twoją głupotę?

Opublikowano

NIE POLECAM SERWER! STAL TYDZIEN Z PRZERWAMI CO 1H, NOWA ODSLONA BEDZIE TAKA SAMA !!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

NIE POLECAM SERWER! STAL TYDZIEN Z PRZERWAMI CO 1H, NOWA ODSLONA BEDZIE TAKA SAMA !!!!!!!!!!!!!!!

Wywróż mi też kiedy umrę ;)

Dzięki.

Witam :)

Ja z pytaniem czy Ci którzy mają starego clienta dostaną łatke? Czy takowej nie trzeba będzie ?

Będzie łatka.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam :)

Ja z pytaniem czy Ci którzy mają starego clienta dostaną łatke? Czy takowej nie trzeba będzie ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie zagram kolejny taki serwer pełno jest takich teraz co 2 serwer .A tak a pro po to u sur w systemie nie pasuje niebian zmienił bym to na coś innego ;)

Opublikowano

Mnie jedna rzecz rozbraja w tych prezentacjach... Czemu tutaj pisze "nowe dungeony" skoro praktycznie na każdym są identycznie te same. Jeśli coś znajduje się już na serwerach od dłuższego czasu, nawet od bardzo bardzo dawna to takie coś nie ma prawa być "nowe".

Opublikowano

A będzie potrzebny nowy Client ?

Czy ten stary jest dobry ?

Pewnie będzie tylko łatka, a klient stary będzie dalej dobry ! .

Dodajcie do NPC kamienie duchowe ! Bo to nie jest Medium/hard tylko medium !

Jest to serwer Easy ponieważ z tego co widziałem 160 lvl w 2 dni, a max lvl to 180 lvl

Co do kamieni duchownych przydało by się jak byście wrzucili do handlary, albo innego NPC

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Pewnie będzie tylko łatka, a klient stary będzie dalej dobry ! .

Jest to serwer Easy ponieważ z tego co widziałem 160 lvl w 2 dni, a max lvl to 180 lvl

Co do kamieni duchownych przydało by się jak byście wrzucili do handlary, albo innego NPC

Ej ej ej... kamyki duchowe dropią z metków 5+ po 2/3 sztuki w czym 100% na wejście (10 kamyków = P)...

Jest okey.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie zagram kolejny taki serwer pełno jest takich teraz co 2 serwer .A tak a pro po to u sur w systemie nie pasuje niebian zmienił bym to na coś innego ;)

Kolego ten serwer nie padnie przez DDOSY gdyż wytrzymywał to tylko powodem wyłaczenia był włam na strone i z tego wzieło się "navi" więc nie mów takich rzeczy kto lubi grać na takich typach na pewno zagra ! .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Bedzie reklama krzysio zainwestuj w jakiegos youtubera z 2k + widzow

Robię wszystko co w mojej mocy. Wy po prostu dajcie Nam szanse, a my tego nie zaniedbamy :)

sygna1.gif

Opublikowano

dlaczego nie chcecie odpowiedzieć jaką maszynę macie? aż taka słaba? bo chyba gdybyście mieli dobrą to co za problem podać

już widzę ten start;/ upadek od ddos'ów następnie pisanie, że start przesunięty o godzinę itd... stary schemat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...