Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSeed - Portal z seed'ami do gry Minecraft!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaliśmy mały formularz, Dzięki któremu możecie podesłać nam, Swojego seed'a. A być może pojawi się na głównej ;) Formularz dostępny jest pod zakładką "Dodaj seed'a"

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym proponował rozwinąć forum do tej strony ;) Forum by dawało więcej atrakcji do tej strony, oraz odwiedzało by ją więcej ludzi :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Próbowałem już z forum, Jednak ruch był znikomy, Praktycznie zerowy :c Jednak pomyślę nad tą opcją. ;) Może coś fajnego udało by się wykombinować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresz, Wielkie zmiany! Dodano slajdy pokazujące najciekawsze seed'y, A już niedługo ujawni się forum dyskusyjne, Gdzie będzie można publikować swoje seed'y :)

Opublikowano

Słaba, zwłaszcza ze jest na wordpressie.

Osobiście sam mam napisaną stronę o seed'ach, użytkownik wypełnia formularz, dodając zdjęcia, nazwe seeda itp.

Za jeden seed dostajemy +1 pkt, za 100 pkt dostajemy konto vip na zalukaj (oczywiście na mój koszt, na stronie 0 reklam).

Oczywiście seedy muszą być ładne, zawierać jakieś atrakcje żeby otrzymać taki punkcik.

A jeżeli tylko szukamy seeda to mamy wszystko podzielone na kategorie typu PUSTYNIA/TAJGA itd, ŚWIĄTYNIE/LOCHY itd.

Może kiedyś ja wprowadzę w życie ale to się zobaczy.

Twoja strona to tak naprawdę nic, codziennie dodajesz wpis z seedem i zdjęcami, strona nieprzyjemna dla oka.

No ale cóż, bywa i tak.

536061453511031953381.png

Opublikowano

Słaba, zwłaszcza ze jest na wordpressie.

Osobiście sam mam napisaną stronę o seed'ach, użytkownik wypełnia formularz, dodając zdjęcia, nazwe seeda itp.

Za jeden seed dostajemy +1 pkt, za 100 pkt dostajemy konto vip na zalukaj (oczywiście na mój koszt, na stronie 0 reklam).

Oczywiście seedy muszą być ładne, zawierać jakieś atrakcje żeby otrzymać taki punkcik.

A jeżeli tylko szukamy seeda to mamy wszystko podzielone na kategorie typu PUSTYNIA/TAJGA itd, ŚWIĄTYNIE/LOCHY itd.

Może kiedyś ja wprowadzę w życie ale to się zobaczy.

Twoja strona to tak naprawdę nic, codziennie dodajesz wpis z seedem i zdjęcami, strona nieprzyjemna dla oka.

No ale cóż, bywa i tak.

Co ci przeszkadza w wordpressie? ;) Cały szablon został przezemnie wyedytowany, Nie mam grubego portfela żeby fundować ludziom konta... Nie mniej jednak planuję konkurs na serwer 4GB Ram opłacony na miesiąc, Ale to kwestia czasu. W swojej opinii, Pochwaliłeś jedynie swoją stronę. I nie uzasadniłeś swojej "Oceny". Sądzę że napisałeś takową opinie gdyż sądząć po twoim poście stanowię konkurencję.Dodaję wpisy ze zdjęciami gdyż na tym polega tematyka -.-.

Wordpress,troche kicha,ale strona wyszła naprawde ładnie. Ładny design ,wykonanie w miare też.

Jaki masz pakiet na xaa.pl ? Ten najmniejszy?

Nie pamiętam dokładnie płace za niego chyba 25zł + 40zł Za pozycjonowanie,Lecz planuję przenieśc się na jakiegoś vps'a.

EDIT:

Chwilowo muszę wyłączyć Panel z najciekawszymi seed'ami ze względu na mały błąd. :)

Opublikowano

Cały szablon został przezemnie wyedytowany, Nie mam grubego portfela żeby fundować ludziom konta...

Nie trzeba mieć grubego portfela żeby użyć trochę mózgu i wymyślić coś innego :)

Poza tym płacisz 65 zł na xaa.pl, jak możesz płacić 3 zł. Jakiegoś wielkiego ruchu na tej swojej stronie nie masz

żeby najlepszy pakiecik brać.

Sądzę że napisałeś takową opinie gdyż sądząć po twoim poście stanowię konkurencję

Uwierz, nie stanowisz, na pewno nie tą stroną.

Opublikowano

Nie trzeba mieć grubego portfela żeby użyć trochę mózgu i wymyślić coś innego :)

Poza tym płacisz 65 zł na xaa.pl, jak możesz płacić 3 zł. Jakiegoś wielkiego ruchu na tej swojej stronie nie masz

żeby najlepszy pakiecik brać.

Sądzę że napisałeś takową opinie gdyż sądząć po twoim poście stanowię konkurencję

Uwierz, nie stanowisz, na pewno nie tą stroną.

Każde zdjęcia jest w dużej rozdzielcości, i potrzebowałem dużej przestrzeni dyskowej ;) Ruch jako tako dosyć duży jest, Denerwują mnie ludzie którzy oceniają strony "Bez uzasadnienia"... Jeśli oceniasz to chociaż napisz dlaczego tak uważasz bo twoją wypowiedz można nazwać "Spamem", Większośc twojego posta to chwalenie swojej witryny, Która jest konkurencyjna ;)

Opublikowano

Dobra, chcesz szczegółowo masz

• Mało pracy
  • Słaby wygląd strony
  • Brak różnorodności seedów
  • Brak jakiegoś dobrego ułożenia/katalogowania seedów
  • Strona nie pożyje zbyt długo
  • Wordpress raczej nie pasuje do wstawiania 'seedów'
  • Można to zrobić w 30 min używając html,css,mysql,php, nawet lepiej.

I dużo więcej.

Stawiam swoje życie że strona nawet nie ogarnia 50 unikalnych wejść dziennie.

Opublikowano

Dobra, chcesz szczegółowo masz

• Mało pracy
  • Słaby wygląd strony
  • Brak różnorodności seedów
  • Brak jakiegoś dobrego ułożenia/katalogowania seedów
  • Strona nie pożyje zbyt długo
  • Wordpress raczej nie pasuje do wstawiania 'seedów'
  • Można to zrobić w 30 min używając html,css,mysql,php, nawet lepiej.

I dużo więcej.

Stawiam swoje życie że strona nawet nie ogarnia 50 unikalnych wejść dziennie.

Szablon edytowałem na potrzebny strony ponad 2 dni, Seed'y są po katalogowane odpowiednio, Żyje już 4 Miesiące... Wordpress? Co w nim złego? ;_; Nie każdy ogarnia php oraz mysql ;)

Opublikowano

Szablon edytowałem na potrzebny strony ponad 2 dni, Seed'y są po katalogowane odpowiednio, Żyje już 4 Miesiące... Wordpress? Co w nim złego? ;_; Nie każdy ogarnia php oraz mysql ;)

O JAA to ty dobry z html'a i css'a jesteś jak dwa dni usuwałeś jakieś ramki po bokach i zmieniłeś tło o.O

Nie pogrążaj się już chłopie

Nie każdy ogarnia php oraz mysql ;)

Nie każdy się może brać za robienie stron :)

Opublikowano

O JAA to ty dobry z html'a i css'a jesteś jak dwa dni usuwałeś jakieś ramki po bokach i zmieniłeś tło o.O

Nie pogrążaj się już chłopie

Nie każdy się może brać za robienie stron :)

Nie musisz już tak hejtować, Skoro tak uważasz zachowaj to dla siebie, bo ciągle piszesz o tym samym, Zrozum nie każdy wszystko umie itp. -.-

Opublikowano

Nie musisz już tak hejtować

Nie hejtuje tylko krytykuje, to się dwie różne rzeczy.

Niech Ci wszyscy dalej piszą że strona jest idealna to nic się nie nauczysz

i dalej będziesz robił jakieś tanie szity.

Opublikowano

Nie hejtuje tylko krytykuje, to się dwie różne rzeczy.

Niech Ci wszyscy dalej piszą że strona jest idealna to nic się nie nauczysz

i dalej będziesz robił jakieś tanie szity.

Skoro tak piszesz, Powiedz co ci nie pasuje i co przydało by się zmienić. ;)

Opublikowano

wzbogać stronę o Rejestrację/logowanie i dodaj zakladkę "Moje Seedy" To będzie się rozwijało. Potem dodaj jakąś topkę, pkt (diaxy szmaragdy czy cuś) itp. Chętnie będę korzystał z tego :)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Strona zostaję zamknięta, Z powodu iż mało gram już w tą grę, I szczerze powiedziawszy znudziła mi się ;) Jeśli chciałby ktoś poprowadzić dalej stronę, Niech napiszę na PW, To prześle mu wszystkie pliki ;) Pozdrawiam.

•  carbonx zmienił(a) tytuł na MineSeed - Portal z seed'ami do gry Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...