Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSeed - Portal z seed'ami do gry Minecraft!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem świetna robota ! :)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuje za opinie, Właśnie został dodany System Komentarzy Disqus ;) Mam nadzieje że wszystko wygląda ładniej i sprawniej działa.

Opublikowano

Odświeżam zostało wprowadzone kilka zmian wizualnych, Które niestety mogą nie działać do końca na starszych przeglądarkach.

Opublikowano

Mała zmiana na stronie, Zmieniono logo na nowsze, Dosyć odświeżone ;) Oraz forum jest obecnie w przebudowie więc nie działa :( Jutro wróci wszystko do normy ;) Zapraszam do wyrażania opini ;)

Opublikowano

No ale przecież to jest gotowiec pod wordpressa.. to co mamy oceniać? Jak ktoś się namęczył?

Ty chyba głupi jesteś. To jego szablon więc nie wyskakuj z takimi tekstami jak nie wiesz :3

Co do oceny... Projekt ładny aczkolwiek mógłbyś trochę popracować nad generatorem, żeby nie wywalało na inną podstronę tylko wyświetlało kod na tej samej stronie co formularz :)

Tyle ode mnie. Cześć

Opublikowano

Ty chyba głupi jesteś. To jego szablon więc nie wyskakuj z takimi tekstami jak nie wiesz :3

Co do oceny... Projekt ładny aczkolwiek mógłbyś trochę popracować nad generatorem, żeby nie wywalało na inną podstronę tylko wyświetlało kod na tej samej stronie co formularz :)

Tyle ode mnie. Cześć

Nie żeby coś, Ale nie obrażaj go, Co prawda trochę przesadził. Ale to nie jest mój szablon w 100%.Co prawda cały edytowany, Ale jednak nie był pisany od zera. Musiałem wziasc jakis schemat. Bo jakbym miał zamiar sam pisać potrwało by to lata :3

Opublikowano

Dodaliśmy FanPage ;) na którym bedą pojawiały się najnowsze wpisy. W Najbliższym czasie planujemy zintegrować forum w wordpress'a ;) Jeżeli się uda.

Opublikowano

To teraz napisz co zmieniłeś ? Czy edytowałeś plik css ? Czy wszystko co edytowałeś zrobiłeś dobrze ? Czy zostawiłeś jakieś większe błędy ?

Aż ruszyłem dupę (za przeproszeniem) i przeczytałem i plik css i index.php i widzę pełno dziur, a wszędzie są gotowce, bo cały css czyli cały wygląd jest z gotowca, poza grafiką którą wziąłeś albo z neta albo sam nieudolnie zrobiłeś w paint (czy czymś innym...).

Dobra to tyle, jeżeli chodzi o stronę (ocena 0/10).

To teraz odnośnie twoich postów:

Pisałeś, że strona nie jest w 100% twoja. Ja wyznaję zasadę, że można używać gotowców, ale nigdy nie pokazuje ich nikomu, tylko po czytam coś i piszę sam od podstaw wszystko i wtedy pokazuję. A ty pokazałeś gotowca, mimo iż zmieniłeś coś to to i tak nie jest twoja strona i na pewno nie rozumiesz większości kodu (jeżeli byś rozumiał to nie pisał byś tekstu "Bo jakbym miał zamiar sam pisać potrwało by to lata :3" Po tym tekście zachciało mi się śmiać, to stworzenie css to jest 3-4 dni roboty jak będziesz czytać poradniki itp. (tak pracując ok. 6 godzin dziennie), napisanie porządnego pliku index.php (z podłączeniem pod bazę i zrobieniem bazy MySQL (o ile wiesz co to jest)) to około 3-4 tygodnie (luźno licząc, jeżeli uczysz się porządnie wszystkiego (jak dodać tagi i wgl i tak to wszystko działa). I w sumie tylko tyle tam widzę, a w css jest pełno innych śmieci, których nawet nigdzie nie wykorzystujesz, a były to zostawiłeś.

Tutaj podam przykład twojego geniuszu i "twojego kodu" :

<div id="copyright">

</div>

I to jest dla ciebie strona ?

Masz tutaj też cookie które nie do końca działa (gotowiec), bo jestem na stronie już ok 15 minut i przeglądnąłem połowę strony i dopiero teraz mi wyskoczyło (powinno na samym początku) (btw. zdążyłem już napisać w tym poście o tym cookie zanim mi wyskoczyło, ale nie zdążyłem wysłać, więc lepiej je tylko popraw).

No i masz tutaj jquery które nie widziałem, żeby było gdzieś używane ?

@edit taki edit od razu dam, że to nie poprawia mi humoru, tylko ma CIEBIE czegoś nauczyć, że ty piszesz głupoty, bo po prostu nic ci się nie chce. I w tym momencie wychodzi na jaw jacy są ludzie (95% nic nie zmieni i dalej będzie stać w miejscu, a 5% ruszy dupę i zacznie pisać coś swojego, żeby udowodnić, że coś potrafi i, że chce robić to na prawdę, a nie z gotowców).

Pzdr.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

To teraz napisz co zmieniłeś ? Czy edytowałeś plik css ? Czy wszystko co edytowałeś zrobiłeś dobrze ? Czy zostawiłeś jakieś większe błędy ?

Aż ruszyłem dupę (za przeproszeniem) i przeczytałem i plik css i index.php i widzę pełno dziur, a wszędzie są gotowce, bo cały css czyli cały wygląd jest z gotowca, poza grafiką którą wziąłeś albo z neta albo sam nieudolnie zrobiłeś w paint (czy czymś innym...).

Dobra to tyle, jeżeli chodzi o stronę (ocena 0/10).

To teraz odnośnie twoich postów:

Pisałeś, że strona nie jest w 100% twoja. Ja wyznaję zasadę, że można używać gotowców, ale nigdy nie pokazuje ich nikomu, tylko po czytam coś i piszę sam od podstaw wszystko i wtedy pokazuję. A ty pokazałeś gotowca, mimo iż zmieniłeś coś to to i tak nie jest twoja strona i na pewno nie rozumiesz większości kodu (jeżeli byś rozumiał to nie pisał byś tekstu "Bo jakbym miał zamiar sam pisać potrwało by to lata :3" Po tym tekście zachciało mi się śmiać, to stworzenie css to jest 3-4 dni roboty jak będziesz czytać poradniki itp. (tak pracując ok. 6 godzin dziennie), napisanie porządnego pliku index.php (z podłączeniem pod bazę i zrobieniem bazy MySQL (o ile wiesz co to jest)) to około 3-4 tygodnie (luźno licząc, jeżeli uczysz się porządnie wszystkiego (jak dodać tagi i wgl i tak to wszystko działa). I w sumie tylko tyle tam widzę, a w css jest pełno innych śmieci, których nawet nigdzie nie wykorzystujesz, a były to zostawiłeś.

Tutaj podam przykład twojego geniuszu i "twojego kodu" :

<div id="copyright">

</div>

I to jest dla ciebie strona ?

Masz tutaj też cookie które nie do końca działa (gotowiec), bo jestem na stronie już ok 15 minut i przeglądnąłem połowę strony i dopiero teraz mi wyskoczyło (powinno na samym początku) (btw. zdążyłem już napisać w tym poście o tym cookie zanim mi wyskoczyło, ale nie zdążyłem wysłać, więc lepiej je tylko popraw).

No i masz tutaj jquery które nie widziałem, żeby było gdzieś używane ?

@edit taki edit od razu dam, że to nie poprawia mi humoru, tylko ma CIEBIE czegoś nauczyć, że ty piszesz głupoty, bo po prostu nic ci się nie chce. I w tym momencie wychodzi na jaw jacy są ludzie (95% nic nie zmieni i dalej będzie stać w miejscu, a 5% ruszy dupę i zacznie pisać coś swojego, żeby udowodnić, że coś potrafi i, że chce robić to na prawdę, a nie z gotowców).

Pzdr.

Po co tak nerwowo? ;) Przyznam szczerze i okrutnie, Tak masz rację.po prostu nie umiem napisać szablonu sam od zera, Nie ogarniam choć trochę php. Ponieważ to dla mnie można ująć czarna magia.Co do błędów to tak jak ująłem wyżej.Nie musisz od razu tak nerwowo :3 Rozumiem że dla ciebie ten kod wygląda jak błoto, No ale każdy kiedyś zaczynał.Dla mnie php to na razie czarna magia i póki co nic tego nie zmieni. Dla mnie nauka języka to dość długi okres czasu,Mam dopiero 13 Lat :P php to dla mnie trudna rzecz. Kiedyś się nauczę :-)

Opublikowano

Inicjatywa bardzo fajna, wykonanie nieco gorsze i na pewno przydałoby się wykorzystać więcej dynamicznych elementów.

Opublikowano

Nie ma tu nic "innowacyjnego".

Zwyczajna prosta strona na Wordpressie, theme też bez wodotrysków jakieś takie zwyczajne, chłodne...

Ale pracuj dalej i ulepszaj bo chętnie zobaczę jak się strona zmienia i jak wprowadzasz tam swoje pomysły :)

Czepiasz się, pomysł jest ;d

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

Bardzo ładnie i przejrzyście wykonana strona. Oczywiście też bardzo fajne i przydatne seed'y :)

Opublikowano

Tagi ukradłeś!!! :D

Strona ładna, pod tematykę minecraft, lecz mało rozwinięta :(

postaraj się dodać logowanie czy coś by to wygladało :D

Bardzo ładnie i przejrzyście wykonana strona. Oczywiście też bardzo fajne i przydatne seed'y :)

Wygląda ładnie ... ale seedy nie są za fajne ... :)

9/10.

Bardzo podoba mi sięta kula z tagami ... :D

Bardzo dziękuję za oceny, A szczególnie te pozytywne ;) To naprawdę BARDZO Cieszy ;) Jak ktoś docenia moją pracę :)

Opublikowano

widziałem lepsze ale to do najgorszych nie należy

Może powiesz co ci się nie podoba? ;) Postaram się zmienić.

EDIT: Dzięki za 2k Wyświetleń tematu! :)

Opublikowano

Jak dodasz logowanie to zrób tak, że zalogowani jak maja jakieś seedy to wysyłają na stronce Czy cos takiego i ty to akceptujesz i dodajesz np. :)

Ale strona ładna :P (choc sie na ty mnei znam ;p)

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Hmmm... Pomysł dobry, Tylko komu się będzie chciało dodawać? ;) Ale ok, Dodam coś takiego.

Opublikowano

Takie sobie..nawet fajne.

Jeśli oceniacie to proszę o normalne oceny, I o uzasadnienie ich ;) Ponieważ taką ocenę traktuję jako "Spam" Gdyż nic nie wnosi do tematu, Sądzę że nawet nie odwiedziłeś tej strony, Więc jeśli oceniacie to proszę napisać uzasadnienie.

Opublikowano

Strona na wordpress. Co tu oceniać?

Theme do kosza, milion obrazków na głównej - największy minus,

Theme do kosza? ok nie podoba się ale uzasadnij chociaż czemu, Po drugie to strona z seed'ami do Minecraft'a więc ma być jak najwięcej obrazków przedstawiających danego seed'a -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...