Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alien2.pl

Alien2PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomośc ze strony głownej.

"Serwer zostaje zamkniety.

Pozdrawiam Pana Proboszcza oraz jego wiernych kompanow , dziekuje za

rozpierdolenie serwera . Ktos wyklada gruba kase, aby utrzymac serwer, a

Ty potrafisz tylko to zniszczyc.

Zycze Ci powodzenia z tym Twoim serwerem, ktory startuje w maju =)

Ps. Gadu Pana Rozpierdalacza ' 252443 ' .

Alien2 ;> Czyzby to nie Pana serwer? :) Powodzenia na starcie."

Pozdrawiam.

Ooo dzieki, wlasnie tak pisalo zaraz po zamknieciu Nexalii na stronie glownej Nexalii. a to skopiowales chyba z mojego postu czyz nie tak ?

dzieki ;)

Tak z twojego :)

Nie tylko rozjebał Nexalie !!! ale tak samo jak Tuor !! zajebał kasę i spierdolił . Może teraz nie zrobi takiej głupoty i postawi serwer na pare lat :) Pożyjemy zobaczymy . Oczywiście ja zagram ,ale pod innym nickiem :)

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

• Odpowiedzi 422
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak z twojego :)

wlasnie kompletnie o tym zapomnialem (Jointy philips fifa bongo) heh. ale dzieki za przypomnienie.

no coz. koniec spamowania. Chyba ze ktos znowu bedzie chcial mnie hejtowac za "hejtowanie" serwera. chociaz tego nie robie tylko ostrzegam przed typem ktory otwiera serwery tylko dla hajsu. pozdrawiam.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Już napisaliście swoje zdanie ? to wypierda**ć ^^ każdy gra gdzie mu się podoba >..< tak samo jak niedługo pewnie powstanie serwer Santriela to i tak tam zagracie :O srexalie rozjeba* proboszcz? z tego co mi wiadomo to na stronie ktoś inny się bawi ;)
Z resztą jak team srexali nie potrafi zabezpieczyć serwa czy ch*j wie co to po co bierze się za robienie privów ?

Top@ ile będzie można mieć ogólnie na magie ? 60% czy więcej ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

ProBoszcz i co kurwa? wreszcie wyszło na jaw, jaki serwerek planujesz. Ciekawe jak tam Twoja maszyna za 1200zł z Hosteam. :)

Ta muzyka na stronie nexalia.pl fajna, masz racje, a te logo tez niczego sobie, mam nadzieje, ze tak samo wygladasz spaslaku jebany.

ps. czarnaa , nie bij :))

Opublikowano

ProBoszcz i co kurwa? wreszcie wyszło na jaw, jaki serwerek planujesz. Ciekawe jak tam Twoja maszyna za 1200zł z Hosteam. :)

Ta muzyka na stronie nexalia.pl fajna, masz racje, a te logo tez niczego sobie, mam nadzieje, ze tak samo wygladasz spaslaku jebany.

xxx

Opublikowano

Wiadomośc ze strony głownej.

"Serwer zostaje zamkniety.

Pozdrawiam Pana Proboszcza oraz jego wiernych kompanow , dziekuje za

rozpierdolenie serwera . Ktos wyklada gruba kase, aby utrzymac serwer, a

Ty potrafisz tylko to zniszczyc.

Zycze Ci powodzenia z tym Twoim serwerem, ktory startuje w maju =)

Ps. Gadu Pana Rozpierdalacza ' 252443 ' .

Alien2 ;> Czyzby to nie Pana serwer? :) Powodzenia na starcie."

Pozdrawiam.

Fake ponieważ 40zł za VPS to nie jest gruba kasa.

razerv.png

Opublikowano

bez klamania przyznam sie za 400 zł ;) pozdro ;*

jak wejdzie ten Twoj ksiendzu, pozdrow go ;)

Tak ProBoszcz, jestem mlodszy od Ciebie i nieraz naiwny ;) Ale nigdy takiej mendy jak Ty nie spotkalem, mam nadzieje, ze ci ten serwer wypierdolą w kosmos.

Opublikowano

bez klamania przyznam sie za 400 zł ;) pozdro ;*

jak wejdzie ten Twoj ksiendzu, pozdrow go ;)

pozdrowie go i opierdole bo wszystkie laury poszly na niego

chamstwo w panstwie

razerv.png

Opublikowano

Idź się lepiej pomódl u twojego ksiendza, przydupasie :*

Wyliż mu dupke, to może się załapiesz na jakieś navi.. jak to na Itanosie bywało ^^ (Itanos.pl - serwer ProBoszcza, która już dawno leży jak ściera. ) :)

Co do Pro elo Ksiendza, tu też zrobisz prywatną postać i też będziesz pokazywał swoje navi w m1 ? :D

Czy zmądrzałeś trochę ? xD

Tylko plissss nie odłączaj mi neta, bo będę płakał, pro elo jebany hakjerze. :(

Opublikowano

Idź się lepiej pomódl u twojego ksiendza, przydupasie :*

Wyliż mu dupke, to może się załapiesz na jakieś navi.. jak to na Itanosie bywało ^^ (Itanos.pl - serwer ProBoszcza, która już dawno leży jak ściera. ) :)

Co do Pro elo Ksiendza, tu też zrobisz prywatną postać i też będziesz pokazywał swoje navi w m1 ? :D

Czy zmądrzałeś trochę ? xD

fajnie masz na chacie paziu

nexalia czy inne gowno nie zostalo zniszczone przez proboszcza tylko Sagema ktory sam udostepnil passy do bazy danych.

a tak ogolnie przekaze ze chcesz wylizac dupsko proboszczowi

strzala pionie ktory grozi kazdemu serwerowi a konczy sie na slowach

razerv.png

Opublikowano

nexalia czy inne gowno nie zostalo zniszczone przez proboszcza tylko Sagema ktory sam udostepnil passy do bazy danych.

A to ja komuś grożę tak ? o kurwa hahahah Beka z Typa xD .

Nexalia przez Sagema zniszczona ? No to w dupie byłeś, gówno widziałeś :( Nom, przekaż i wyliz mu tam.. Pozdro :*

Paa ''Pionie'' . Nie znasz mnie, a pierdolisz takie smuty, że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać xD

Opublikowano

beka :D

Idź, idź, bo wiem, że proboszcz nie jest tu sam, pisał mi , że ma swoich pro elo hakerów. pozdro ;D

. dobra wypierdalam z tego kosciola, bo tu ksiedzu za duzo na tace wola. bajuu ;c Panie WSZECHMOGĄCY ;)

Opublikowano

ten serwer dzisiaj startuje czy nie ? bo zapowiedź ciekawie wygląda ?

Opublikowano

ten serwer dzisiaj startuje czy nie ? bo zapowiedź ciekawie wygląda ?

Jakbyś kurwa czytał zapowiedź, to byś wiedział a nie tylko obrazki... Także, czytanie ze zrozumieniem to Twoja słaba strona.. Pozdrów mamę, Poćwicz . :*

Opublikowano

A to ja komuś grożę tak ? o kurwa hahahah Beka z Typa xD .

Nexalia przez Sagema zniszczona ? No to w dupie byłeś, gówno widziałeś :( Nom, przekaż i wyliz mu tam.. Pozdro :*

Paa ''Pionie'' . Nie znasz mnie, a pierdolisz takie smuty, że nie wiem czy mam się śmiać czy płakać xD

widzialem jak groziles poltora miesiaca temu serwerowi (zmiana nicku ci nic nie da misiu)

tak, zostal zniszczony przez Sagema

kto normalny daje wyciagac config strony PRZEZ PRZEGLADARKE?!

znam cie bardzo dobrze tylko ty nie wiesz z kim piszesz

razerv.png

Opublikowano

widzialem jak groziles poltora miesiaca temu serwerowi (zmiana nicku ci nic nie da misiu)

Groziłem półtora miesiące temu.. kurwa mać, Stary .Ja jestem zwykłym graczem, coś Ci się chyba pojebało w tej wyćpanej wyobraźni ..

A co do Nexali.. jeszcze zobaczymy. I nie jestem twoim misiem, pedałku :(

PS: Podaj mi jaki miałem nick 1.5 miecha temu.

Do tego mam 70% ostrzeżeń, także ja już się tu nie wypowiadam.. bo kolejne konto (9) pójdzie się jebać . :D

Opublikowano

Ty to nie czasem Leo ? :)

Co Ty tak tej mendy bronisz ;3 hmm , jak jesteś od niego to napisz, a nie puszczaj jakieś historyjki, sagema od 3 dni nie ma .

ProProProBoszcz, no odezwij się wiem ze tu jestes :D

Opublikowano

Ty to nie czasem Leo ? :)

Co Ty tak tej mendy bronisz ;3 hmm , jak jesteś od niego to napisz, a nie puszczaj jakieś historyjki, sagema od 3 dni nie ma .

ProProProBoszcz, no odezwij się wiem ze tu jestes :D

nie jestem leo

jestem 3 z bandy tych zlych xD

przy okazji nie pieprz mi glupot ze Sagema nie ma od 3 dni poniewaz w ostatni dzien twojego serwera zmienial passy do vps

jestes glupia szczota ktora nawet klamac nie potrafi

ciekawe jak to forum bedzie za rok wygladac

pewnie same przyjeby co porozumiewaja sie memami bo nie beda wiedzieli jak sie pisze przez swoja glupote i brak edukacji

razerv.png

Opublikowano

nie jestem leo

przy okazji nie pieprz mi glupot ze Sagema nie ma od 3 dni poniewaz w ostatni dzien twojego serwera zmienial passy do vps

pewnie same przyjeby co porozumiewaja sie memami bo nie beda wiedzieli jak sie pisze przez swoja glupote i brak edukacji

to jakim chujem te passy do vps od strony są takie, jakie byly :OxD pozdro nu nu xD

tu cię mam haha ;p

dobra, ja już tu się nie kłócę :D do 16:00 Avee.

Opublikowano

nie jestem leo

Z tym sie zgodze w 100%. czeekamy na STARTTTT

Opublikowano

Jakbyś kurwa czytał zapowiedź, to byś wiedział a nie tylko obrazki... Także, czytanie ze zrozumieniem to Twoja słaba strona.. Pozdrów mamę, Poćwicz . :*

poćwicz mózg pozdrawiam kota jesteś imbecylem ? pierdolicie głupoty o jakimś proboszczu chuj wie o czym to się kurwa pytam czy start jest na pewno dzisiaj widzę myślenie nie jest twoją mocną stroną a intelektu to ci w kurwe brak ćwicz mózg jeszcze raz

Opublikowano

poćwicz mózg pozdrawiam kota jesteś imbecylem ? pierdolicie głupoty o jakimś proboszczu chuj wie o czym to się kurwa pytam czy start jest na pewno dzisiaj widzę myślenie nie jest twoją mocną stroną a intelektu to ci w kurwe brak ćwicz mózg jeszcze raz

Serio ? Zamknij dupe kurwo, bo jesteś gorzej przyjebany niż papa do dachu. I lepiej naucz się czytać, a te twoje suchary to ja jem na śniadanie . :/

A skoro nic, zupełnie nic nie wiesz o proboszczu.. To na chuj się kurwa wypowiadasz szczylu ? Wypierdalaj, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś i zapewne będziesz widział całe życie, bo taki ciemniak jesteś.

A skoro twoje hobby to exp, exp,exp .. to ile psów już zajebałeś sąsiadom ? xD

Pusty kur* Dzieciak. ;)

aa i jeszcze poćwicz pisanie .

5 .

Opublikowano

Serio ? Zamknij dupe kurwo, bo jesteś gorzej przyjebany niż papa do dachu. I lepiej naucz się czytać, a te twoje suchary to ja jem na śniadanie . :/

A skoro nic, zupełnie nic nie wiesz o proboszczu.. To na chuj się kurwa wypowiadasz szczylu ? Wypierdalaj, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś i zapewne będziesz widział całe życie, bo taki ciemniak jesteś.

A skoro twoje hobby to exp, exp,exp .. to ile psów już zajebałeś sąsiadom ? xD

Pusty kur* Dzieciak. ;)

aa i jeszcze poćwicz pisanie .

5 .

Po co Ty sie wypowiadasz CIĄGLE w Tym temacie ? i Piszesz że jest Proboszcz w teamie jak go nie ma..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...