Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Wiem :) Dużo osób robi graficzkę za np. Polecenie etc. wtedy się bardziej opłaca :)

Ps. Jak ktoś chętny na miejsce grafika to zapraszam na PW. (Mogę postawić link + banner + Polecenie)

Będą także dostępne paczki językowe ^^!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejka!

Jest szansa iż gra będzie w 100% dynamiczna, czyli wszystkie jej funkcje będą działały bez przeładowania strony + Dodatkowo może będzie nowa szata graficzna a także pełny Debugger który będzie sterował Bugami i wyłączał funkcje gry dla danego gracza o ile wykryje jakiś myczek ^^

Pozdrawiam!

Opublikowano

@up
Uhuhu c: Wyczuwam ajax'a/css3 :3

Ogólnie dawno projektu nie sprawdzałem, i jak widzę idzie w dobrą stronę, jak na razie ten projekt to taka cicha woda, ale jak zostanie skończony to może być ciekawie :D

Pozdrawiam,
SKmedix ;)

sygna2014.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja 7.0 Zostanie wydana moooże pod koniec Września.. lub na początku Października zobaczę co uda mi się zdziałać :)

Cały kod gry jest przepisywany na nowo, przy czym...:
- Gra będzie pisana Obiektowo;
- Będzie wiele nowych funkcji m.in Wybór Języka, BBCode w wiadomościach;
- Nowy System Aren i Doświadczenia,;

- Złodziej który na chwilę obecną jest bardzo malutki lecz zostanie poprawiony i bardziej rozbudowany;

Pozdrawiam!

ClassAxion

Podczas Update 7.0 zostanie wyczyszczona baza graczy!

Będzie to ostateczne czyszczenie bazy, każde kolejne

czyszczenie będzie zapisywało użytkowników i ich

dodawało pod Aktualizacji.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co dalej z grą sorki za ''odkop'' tematu

Czy gra nadal jest rozwiajana?

No jak nie, jak tak ;) Tylko że mojego dostawce coś spier.. i mi IP zmienił + Porty zablokował które MIAŁY BYĆ odblokowane i były odblokowane.

A na http://000webhost.com/ (Hostingu tej Gry) PHP coś nie działczy i Kontroler gry nie chce chodzić...

Gra jest rozwijana i może w przyszłości zastąpi ją inna gra która napiszę bez błędów które popełniałem w tej grze :)

Ps. Proszę nie zamykać tematu, gdy będę miał grę na działającym hostingu to dam Update Tematu!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może dziś, może jutro, a może w przyszłym tygodniu wrzucę wersję 7.0, ogarnę shoutbox i zobaczę co w kodzie piszczy :)

Opublikuję ponieważ chcę zobaczyć co działa źle i co będzie musiało ulec zmianie.

Może dodam dźwięki i powiadomienia (dźwięk + okienko popup gdy będzie powiadomienie)

Zmienię także (może) Autoryzację pomiędzy JS a PHP

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Fajnie, że starasz się to dalej rozwijać. Jeżeli potrzebowałbyś jakiejkolwiek pomocy, służę. Mógłbyś pokazać screeny z gry, z locala? Bardzo mnie to ciekawi, a demo nadal nie funkcjonuje.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@up Demo postaram się wrzucić, lub chociażby stronę ze screenami. Aktualnie gra jest na nowym "silniczku" i muszę dla niej znaleźć dobry hosting. Może się dziś wyrobię, zobaczymy ;)

Omfg... "Zgłoszony przypadek oszustwa!" ... Nie skomentuje Google, znowu muszę zmienić domenę... ;d

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...