Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie jak można zrobić program do debugowania silnika i nadal siedzieć na mpcforum.

Napisz do mnie na gadu

I usuń ochronę pvp to że muszą być podobne poziomy na pvp, bo nie mogę testa zabijać

Nie program tylko script

jednym słowem:

if (gracz == cheater)

@up Nie pamiętam... ;P

Guziczni zamierzam zmieniać.

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zioom Zrób jakis Layout .. albo coś bo klimatu brak

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

@up: Nie bo nie masz avatara...

To jest strona do testów silnika a nie gotowa gra, ten layout jest zajebisty do tego celu

Jeśli gracz A zaatakuje gracza B i gracz B wygra to on powinien dostawać doświadczenie, czyż nie?

Opublikowano

@up Tak powinien, i to troszkę więcej o parę % ponieważ był "zwinniejszy" i się obronił :) Może nawet +1 do obrony ;P

Ps. Widzę że się stronką zainteresowałeś :P

Opublikowano

ClassAxion mój mentorze ;P mogę pomóc ze strony graficznej i trochę php

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

@up ...Mam nudy to sobie napiszę tam gierkę. Od Strony PHP to wolę nie, a ze strony graficznej to chętnie :P

Pisz na gadu bo mi się nudzi :)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Dodaj ranking kasy, ale sumuj też to co w skarbcu, i topka klanów też mogłaby się pojawić. A najlepiej to opublikuj jakiś to-do

Opublikowano

Jest To-Do w "Liście Zmian" 1 Post.

Ranking klanów mógłby być Średnia LVL'a byłaby brana pod uwagę,

A co do Rankingu "Kasy" to tak samo. Można by go podzielić na "najbezpieczniejszych" i jakiś tam jeszcze tzn. ci co mają najwięcej przy sobie kasy, i ci co mają najwięcej w skarbcu.

Opublikowano

Kasa to raczej prywatna sprawa i rankingu nie powinno być, a jeśli chodzi o ranking klanów to (jeśli dałbyś radę zrobić) byłaby brana średnia lv ale jeżeli w klanie jest co najmniej x członków.

Opublikowano

tak, ranking kasy nie pasuje

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Co powiecie na "Karczme" w której można.. albo inaczej:

1. Dajesz np. 1000$

2. Wybierasz: Orzeł / Reszka

3. Masz 50% szansy że zdobędziesz 2 razy tyle i 50% że stracisz wszystko.

dodatkowo tam co jest Czat, tzn zamiast "Karczma" będzie.. no co tam może być? Rynek? Miejsce gdzie można pogadać...

Dodatkowo, tworzę sterownik Mysql (Klasę) która raczej ułatwi pisanie tej gierki ;)

Opublikowano

Co powiecie na "Karczme" w której można.. albo inaczej:

1. Dajesz np. 1000$

2. Wybierasz: Orzeł / Reszka

3. Masz 50% szansy że zdobędziesz 2 razy tyle i 50% że stracisz wszystko.

dodatkowo tam co jest Czat, tzn zamiast "Karczma" będzie.. no co tam może być? Rynek? Miejsce gdzie można pogadać...

Dodatkowo, tworzę sterownik Mysql (Klasę) która raczej ułatwi pisanie tej gierki ;)

$a = rand(0,1);

if $a == 1 { echo 'Wygrałeś!' } else { echo 'Przegrałeś' }

?? ^^

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Z tym hazardem świetny pomysł, ale lepiej byłoby zrobić jakieś drogie przedmioty typu czterolistna koniczyna żeby zwiększyć szansę wygranej

Ranking kasy musi być, wszyscy muszą wiedzieć że jestem w elicie.

Przy wysyłaniu kasy

PHP Error Message
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in/home/a2270978/public_html/rpg/konto.php on line 1193
Nie posiadasz tyle złota!

Opublikowano

Jak tak czytam to sam zacznę pisać jakąś przeglądarkę ;D

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Jak fajnie ! xD kopia Gladiatus :D

Grafika, Skrypty wszystko powiadasz? ;d

Z tym hazardem świetny pomysł, ale lepiej byłoby zrobić jakieś drogie przedmioty typu czterolistna koniczyna żeby zwiększyć szansę wygranej

Ranking kasy musi być, wszyscy muszą wiedzieć że jestem w elicie.

Przy wysyłaniu kasy

Co chciałeś wypłacić?, lub ile.

@up Nie jest łatwo :) Piszę od 8-9 roku życia.

Opublikowano

Przelać komuś innemu, dowolna kwota. Szkoda że używasz mysql_

Opublikowano

@up "Dorastałem" na mysql_ także na mysql_ zostaję. Może zrobię swój sterownik.

Aham, widzę błąd w 7.0 już go nie będzie :)

Żyjmy tą teorią ;) Ja także nie zamierzam zmieniać mysql i uczyć się kodu od nowa tylko dlatego, że jest moda na inny typ bazy danych.

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Gracko, a nadal używasz Windowsa 98 albo nawet XP? Czy może ósemeczka? To nie jest moda tylko rozwój języka.

I to nadal jest MySQL

W skarbcu niepotrzebne jest pokazywanie ilości rubinów w pierwszej ,,części''.

Więcej ikonek by się przydało

Po walce pvp jest odliczanie ale ono nagle się dziwnie zmniejsza o około 3 minuty...

Opublikowano

Gracko, a nadal używasz Windowsa 98 albo nawet XP? Czy może ósemeczka? To nie jest moda tylko rozwój języka.

I to nadal jest MySQL

W skarbcu niepotrzebne jest pokazywanie ilości rubinów w pierwszej ,,części''.

Więcej ikonek by się przydało

Po walce pvp jest odliczanie ale ono nagle się dziwnie zmniejsza o około 3 minuty...

a używam xp ;p nikt mi nie zabroni. Nikt mi nie zabroni także za 10 lat używać mysql.

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...