Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra RPG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiedzi na Pytania zadane do Supportu ("Zgłos Błąd"):

- Błąd w Statystykach Gracza (Ort.)

Wiem, i zamirzam go poprawić już w nadchodzącym Update

- "Arena pvp i mob arena nie działają, automatycznie przenosi do zakładki nr 3"

Gdy pracujesz to nie możesz walczyć na arenie PVP i MobArenie.

- "bylo by fajnie gdyby tak nie spamowalo po kazdej pracy :/"

W wersji Alpha Praca nie będzie trwać 5 minut tylko pare godzin

- "Jako zap?ate otrzyma?e?: 100 Z?ota i 100 Z?ota"
Muszę dodać polskie znaki, ponieważ trzeba je dać w 3 oddzielnych miejscach ;)

-"Jako zap?ate otrzyma?e?: 1 Z?ota i 1 Z?ota ! - Takie masło maślane :)"

Zależy co jest wpisane w Zapłacie, w Alphie tego nie będzie :)

-"za 1 pojedynek PVP i 1 na mob arenie mam "Zloto: 53153" myśle że to troch? dużo :) XD"

System PVP i MobAreny musi przejść konserwację pod względem Statystyk gracza

-"Nie działa Pro Praca."

Ważne jak na razie że jakaś praca do testów działa

-"PIsze ze mam 100 zlota, a do tego nie moge wyslac nawet 50 -.-"

Odświeżenie strony załatwi Błąd Graficzny

@Rapiz

Pisz na PW ponieważ nie wiem czy masz taki sam nick na MPCForum

Opublikowano

Chcialbym zauwazyc jeden błąd. W stajnii na Test koncie jest : Predkosc Wyprawy -10%. A powinno byc Czas Wyprawy. Jezeli cos znajde jeszcze to napisze w tym poscie :-).

518831445005751729602.png

Opublikowano

@up Dzięki, pisząc Prędkość Wyprawy miałem na myśli Czas ;)

Jeśli macie problemy z logowaniem to znaczy że ktoś robi DDOS bo mu życie nie miłe... -.-

Opublikowano

@up Nie bez przesady :D Jest jeszcze ok. 10+ Plików Graficznych, Struktury strony nie mam zamiaru ruszać, Będę zmieniał tylko Grafikę czyli Grafikę (yyyy) i Kolorystykę.

Opublikowano

Przydało by się więcej grafiki. Np. u medyka taki jakby szpital. Planujesz dodać więcej prac na dłuższy czas? Bo 30 sekund trochę mało. Pomysł jak najbardziej OK!

Windows 8

JavaPlugin

Opublikowano

Ogłaszam Nabór Na Moderatora i Administratora Gry!

Oto Wzór Podania (Proszę wysyłać na PW.):

Imię:

Znajomość Ortografii:

Ilość Poświęcanego Czasu Grze:

Proszę o wysłanie Podań na PW do Mnie.

Update 7.0 Będzie Poświęcony Administracji! ^^

Ps. Moderatorzy jak i Administratorzy są wybierani na wersję Beta. Po Wersji Alpha część Administratorów zostanie "zwolniona" :)

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro wyjeżdżam w góry, także za ok. Tydzień będzie update 7.0

Gdy wrócę przejże wszystkie podania/zgłoszenia, i skontaktuje się z wybrańcami ;)

Trzymajcie jak zawsze odpowiedzi z Supportu:

1. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/vy/g6/yd/svjmx9.jpg

Wiem, jest to błąd w kodowaniu całej strony.

2. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/ki/q1/3r/r3sgmm.jpg

Tutaj inny błąd, jest to błąd spowodowany "skalą" przeglądarki. Nie jest to błąd strony, lecz raczej strona powinna być dobrze przystosowana do przeglądarek ;)

Ps. Gdy wrócę stworze forum (MyBB by Przemo.) Będzie tam Support, zgłaszanie błędów i ogólnie lista zmian.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie źle zrobiona gra. Mało obrazków/animacji lecz fabularnie coś podobna też do innych gier. Wymyśl coś aby przyciągało graczy.

Opublikowano

@up Na pewno grafikę, a Animacje to można zrobić gif'a. Zdjęcia to też nie problem. Można nawet zrobić jakiś generator napisów. i będzie dynamika ;)

Opublikowano

Design jest idealny. Te strzałki w nagłówkach oznaczają że można dane menu schować, więc dodaj to, tak w imię zasad. Zadania się całkiem rozpadają. Nie ma mod_rewrite. Mam nadzieję że będziesz nad tym pracował, bo zapowiada się dobrze.

Opublikowano

Design jest idealny. Te strzałki w nagłówkach oznaczają że można dane menu schować, więc dodaj to, tak w imię zasad. Zadania się całkiem rozpadają. Nie ma mod_rewrite. Mam nadzieję że będziesz nad tym pracował, bo zapowiada się dobrze.

Dzięki za opinie, mi się z tą grą nie śpieszy wole ją pisać 10 lat na luzie niż rok na siłę i bez motywacji... :)

Teraz chcę rozpocząc inny projekt, będę chciał pisać na zmianę, raz ten raz ten. Wtedy gdy będę pisał jeden będę jednocześnie myślał nad kolejnym :P

Opublikowano

Słabo z serwerem, trenuję trzymając F5 a tu nagle się okazuje że serwer nie wytrzymał. Potrzebujesz lepszego? Szkoda żeby graczy odstraszało

@down napisz na gg

Opublikowano

Może zaoferować. Wiesz boję się o pliki i pierwszemu lepszemu ich nie dam :)

Na tym hostingu nie ma reklam i to mnie cieszy, cba lub ugu nie wybiorę, jakieś dzikie są.

w Sierpniu kupuję VPS tak 2GB ram i jakiś procek, postawie sobie www, ftp, etc. :) Ale jeśli masz coś do zaoferowania to jestem otwarty na propozycje.

Opublikowano

@up Mam wielką nadzieję ;)

Co do gry:

Doceńcie to iż jest czat i jakoś się na nim zachowujcie. Bo bany nie będą czyszczone na wersję Alpha.

Teraz Supporcik:

1. "Po wykonaniu pro pracy dostaje 100 zlota i 100 zlota"

Wiem.. tak jest po prostu nie sumuje się. Takie coś nie będzie występować, zrobiłem to specjalnie ;P

2. "Nie mozna wplacac do klanu"

Jeśli próbujesz bugować to się nie dziwię, muszę wprowadzić Auto-Debugger'a ;)

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie jak można zrobić program do debugowania silnika i nadal siedzieć na mpcforum.

Napisz do mnie na gadu

I usuń ochronę pvp to że muszą być podobne poziomy na pvp, bo nie mogę testa zabijać

Opublikowano

zamień buttony na obrazki ;3

powodzenia z projektem

Post Scriptum - jaki szablon? ;p

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...