Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sie na Et****.eu napaliłem a wyszło 1 wielkie gó*** mysle ,że tutaj tak nie będzie i start będzie w godzinach 18/18:30

Będzie będzie, zostanie kilka poprawek i tyle, system ulepszania powinien działać, jeszcze usunę ze swojego konta wszystko i już.. :)

A to nie będzie beta tylko officjal.

Chyba że coś bardzo pójdzie nie tak, no to wtedy zrobimy mały restart i już - Nie ma rzeczy idealnych i choćbym nie wiem jak napierdzielał i zapierdzielał to wszystkim nie dogodze i komuś coś będzie przeszkadzać, pozdrawiam i czekamy sobie cierpliwie do 18:30.;)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Będzie będzie, zostanie kilka poprawek i tyle, system ulepszania powinien działać, jeszcze usunę ze swojego konta wszystko i już.. :)

A to nie będzie beta tylko officjal.

Chyba że coś bardzo pójdzie nie tak, no to wtedy zrobimy mały restart i już - Nie ma rzeczy idealnych i choćbym nie wiem jak napierdzielał i zapierdzielał to wszystkim nie dogodze i komuś coś będzie przeszkadzać, pozdrawiam i czekamy sobie cierpliwie do 18:30. ;)

No oki czekam ale kiedy dasz:

-rejestracje

-patcher

sygna1.gif

Opublikowano

Ehh, ja was teraz musze przeprosić i to szczerze... sID - Właściciel serwera ma ważną sprawę do załatwienia, a ja nie mogę zrestartować , ani wystartować serwera..

Mam nadzieje, ze to pół godzinki wam różnicy nie zrobi, dam wam bo on będzie o 19... Moge dać wam patch'a.. Ale co to w sumie da.. Poczekacie, prawda?

W nagrodę dostaniecie exp'a 50%..;) Na sam początek, przepraszam raz jeszcze za sID'a.

jud.png

Opublikowano

Ehh, ja was teraz musze przeprosić i to szczerze... sID - Właściciel serwera ma ważną sprawę do załatwienia, a ja nie mogę zrestartować , ani wystartować serwera..

Mam nadzieje, ze to pół godzinki wam różnicy nie zrobi, dam wam bo on będzie o 19... Moge dać wam patch'a.. Ale co to w sumie da.. Poczekacie, prawda?

W nagrodę dostaniecie exp'a 50%.. ;) Na sam początek, przepraszam raz jeszcze za sID'a.

Dawaj patchera .

diox.png

Sprawdzajcie :

Opublikowano

W nagrodę dostaniecie exp'a 50%.. ;) Na sam początek, przepraszam raz jeszcze za sID'a.

poczekamy dawaj patcha

sygna1.gif

Opublikowano

Mysle ze wystapipil jakis powazny blad a nie spoznienie sid'a xD

Nie, nie.. Tomasz musiał jechać do banku sprawy załatwić.;)

Wystartujemy około 18:30 - Jeśli będą jakieś bugi.. Nie zrażajcie się, dajcie mi szansę to naprawic.. Dziękuję.

a rejestracja ? gdzie mam się zarejestrować?

Już wrzucamy www na serwer.

jud.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie , Czy bedzie mozliwosc teleportowania bufa na mapy gdzie nie ma wymaganego lvla przez slub? To ulatwi expienie ; )

Opublikowano

W razie czego przygotuj sobie zastępcza stronkę bo jakiś debil będzie ja ddos'owal ;/

Opublikowano

Ponawiam pytanie , Czy bedzie mozliwosc teleportowania bufa na mapy gdzie nie ma wymaganego lvla przez slub? To ulatwi expienie ; )

też o to pytałem i nie uzyskałem odp. więc podpisuje się do pytania ;)

Opublikowano

mam pare pyrań :

1. dlaczego w topce sa same 250 lvl ?

2.rekord graczy 880 a serwer nie wystartował ?

Opłaca sie grac czy czekać na ethana.eu ?

QL4A4Sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...