Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej czy to bedzie serwer dalej metin5 s1 nowa chistoria i dalej bedzie to samo eq co bylo przedtem czy reset bedzie .. bo ot jest stron ka metin5 s1 i niewiem juz .. czy to bedzie inny calkiem serwer czy ten sam ..

Całkiem nowy serwer postawiony na podstawie Metin5s1 - Wyczyszczony.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona glowna chyba juz powinna dzialac skoro startuje o 18 to zablokowany download powinien byc i rejestracja .. no nic czekamy do 18 :) serwer ciekawy Prezka 8/10

Venum

Opublikowano

A pytanko ? Czy tak jak na m5 bedzie mod czy udalo sie wam jakos go zablokowac? bo jak nie to bedzie lipa......

Opublikowano

Całkiem nowy serwer postawiony na podstawie Metin5s1 - Wyczyszczony.

A jak pobralem cienta tak z 2 dni temu to nic bo gralem na tym nowym metin5 czy musze jeszcze raz pobierac ?

Opublikowano

To jak client juz jest do pobrania to daj launchera i teraz odpal bete, kto pobral clienta to wejdzie a inni na launcherze popatrza czy jakiegos yang buga nie ma i buga z kamolami(wywalanie ch) :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zmień te zbrojki jeszcze. Żeby te ostatnie były na inną klase a nie że na all założysz.

I napisz mi skąd można pd wziąść bo na s1 podobno na początku dropił a teraz już nie dropi więc chciałbym to wyjaśnić.

Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...

Opublikowano

Za 90 minut możliwy start serwera.

A odpowiesz na moje pytanie ?

A jak pobralem cienta tak z 2 dni temu to nic bo gralem na tym nowym metin5 czy musze jeszcze raz pobierac ?

a kiedy bedzie stronka onn ?

Opublikowano

Jakby ktoś szukał ogarniętej gildii z shinsoo to zapraszamy na TS ;)

IP : 3xg.pl

Kanał : 143 / Rekrutacja ;>

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

nawet jeszcze nie ma 18:00

pisał że może się nie wyrobić wiec nie wiem po co robić ten spam , ale tak jest jak się nie czyta co pisze w prezentacji

a poza tym ma być Beta i mam pytanie

Wszystko co na będzie zdobędziemy zostaje czy Ress all bo tak to nie ma sensu nawet się jarać starem o 18 :D

Opublikowano

I sie zaczyna przekladanie startu wyjdzie 2 ethana i tyle bedzie...

Tak sie na Et****.eu napaliłem a wyszło 1 wielkie gó*** mysle ,że tutaj tak nie będzie i start będzie w godzinach 18/18:30

sygna1.gif

Opublikowano

I sie zaczyna przekladanie startu wyjdzie 2 ethana i tyle bedzie...

Już się zaczyna hejtowanie... jak się nie podoba to idź na inny serwer nikt Cię tutaj nie trzyma!

Opublikowano

Zmień te zbrojki jeszcze. Żeby te ostatnie były na inną klase a nie że na all założysz.

I napisz mi skąd można pd wziąść bo na s1 podobno na początku dropił a teraz już nie dropi więc chciałbym to wyjaśnić.

Dropi poprawnie z bossów, na s1 się mob_drop_item.txt zepsuł prawdopodobnie.

Zbroje zrobię kiedy indziej, jutro najlepiej bo dziś to zasypiam jeszcze ponaprawiam bugi jak coś.;p

Mogłbym prosić o link do clienta ? Ten z prezki nie śmiga ;x

http://s1.metin5.com.pl/index.php?s=downloads

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...