Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak myślałem.. Client pobiera się 4h... Jeśli nie przesuniecie startu to naprawdę będzie to niesprawiedliwe... Podali byście Clienta koło 12 i by wszystko grało a tak...

Mi się pobiera 5min, i czekam na start .

Opublikowano

Tak jak myślałem.. Client pobiera się 4h... Jeśli nie przesuniecie startu to naprawdę będzie to niesprawiedliwe... Podali byście Clienta koło 12 i by wszystko grało a tak...

Nie kminie niektórych... "Jeśli nie przesuniecie startu to naprawdę będzie to niesprawiedliwe" jak nie wejdziesz o 18(przykładowo) to już nie zagrasz bo nie równy start?

Oczywiście nie odbieraj tego dosłownie, bo nic się nie stanie jak wejdziesz 1h po starcie ;);)

@Edit.

Dobra zobaczyłem że start przesunięty o trochę, więc sie wyrobisz :P

PS. Przypominam o launcherze (root / locale / icon / index / ikona startowa / folder lib) :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie kminie niektórych... "Jeśli nie przesuniecie startu to naprawdę będzie to niesprawiedliwe" jak nie wejdziesz o 18(przykładowo) to już nie zagrasz bo nie równy start?

Oczywiście nie odbieraj tego dosłownie, bo nic się nie stanie jak wejdziesz 1h po starcie ;);)

@Edit.

PS. Przypominam o launcherze (root / locale / icon / index / ikona startowa / folder lib) :P

Ok, ok. Chwilka tylko ogarne serwer do końca i będzie wszystko z głowy.

Abyś ty się zapytał... to tak specialnie zrobili :).

A tak na serio. przecierz to normalne na każdym serverze :)

Przesunęlo się ze wzgledu na graczy z wolniejszym łączem internetowym.;)

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Nie kminie niektórych... "Jeśli nie przesuniecie startu to naprawdę będzie to niesprawiedliwe"[/size] jak nie wejdziesz o 18(przykładowo) to już nie zagrasz bo nie równy start?

@Edit.

Niesprawiedliwe bo każdy powinien mieć szanse zagrać od samego początku serwera. Wiem że mógł bym mieć szybszego neta ale tutaj gdzie mieszkam szybszy mi nie pójdzie ;/ więc jeśli wejdę godzinę później to trochę straty mam jeśli chodzi o TOP graczy
Opublikowano

żenada............. naprawde w godz nikt nie wbije 250 lvl wiec nic Ci sie nie stanie przestan plakac....

Top graczem jesteś wtedy gdy Ty masz 15 lvl a koleś pod tobą 14. To Ty i tak jesteś wtedy TOP1 więc nie chodzi mi tutaj o 250lvl. I moim zdaniem koniec dyskusji. Jeśli start zostanie przesunięty to dla mnie bomba jeśli nie jakoś przeżyję. Na serwer wbiję na 100% ale Ci co nie potrafią zrozumieć że ktoś ma słabszego neta niech się już nie wypowiadają bo mi się nie chce czytać ani odpowiadać na takie posty
Opublikowano

Client jest dostepny od godziny 15 w 3 godziny mozna pobrac clienta majac neta nawet 1mbs , wiec z jakiej racji start ma sie przesunac ? o.O

Opublikowano

to nie czytaj ani sie nie wypwiadaj ... wolna wola :) Mam nadzieje ze serwer wystartuje nie patrząc na take lamenty...

Opublikowano

start chca przesunąć bo gimbusy marudzą na clienta ze słabo im pobiera barany jedne zaczeli tera dopiero pobierac bo prezke zobaczyli

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

start chca przesunąć bo gimbusy marudzą na clienta ze słabo im pobiera barany jedne zaczeli tera dopiero pobierac bo prezke zobaczyli

Dokladnie tak , to co taki przykladowy Kowalski zagladnie na ta strone o 17;50 stwierdzi ze nie zdarzy pobrac clienta i start sie przelozy , byly 3 godziny na pobranie clienta z netem 1mbs mozna bez problemu zdarzyc .

Opublikowano

Pamiętam czasy neta 256kb/s pobieranie... client w 30 minut max. Teraz mam 2,2mb/s więc dosłownie chwila. Na serwerze będę, zawitam do chunjo, ale powiedzcie na którą start przesuwacie ;)

sygna2z.png

Opublikowano

ej czy to bedzie serwer dalej metin5 s1 nowa chistoria i dalej bedzie to samo eq co bylo przedtem czy reset bedzie .. bo ot jest stron ka metin5 s1 i niewiem juz .. czy to bedzie inny calkiem serwer czy ten sam ..

Opublikowano

Max 19, ale tak 18:30.. Może ? :)

Chyba 18:30 starczy, bo to nie wasza wina, że inni nie pobierali clienta wcześniej... Jest wielu, którzy przez to cierpią, a wy nie powinniście się tym przejmować bo wbije pan X o 17:59 i powie, żeby start przesunąć, bo clienta musi pobrać..

sygna2z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...