Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byla jakas zapowiedz? Czy odrazu prezentacja? Na serwer napewno wbije takie serwery uwielbiam. : >

Jest client juz do pobrania?

Za godzine :) Też zagram bo to kocham.

sygna1.gif

Opublikowano

stronka nie działa!

A przeczytałeś całą prezentację?.... Spamerze.

Tvixan - Mam pomysła co do broni mentala :D

post-205668-0-40814200-1367493180.png

Opublikowano

Proszę o czytanie tematu od początku do końca!

Strona będzie włączona przed startem serwera, tak abyście mogli pobrać Clienta..

Jeśli się nie wyrobimy o 18 , data, lub godzina otwarcia się przesunie..

A przeczytałeś całą prezentację?.... Spamerze.

Tvixan - Mam pomysła co do broni mentala :D

Nie wiem czy jest sens pchać te nowe.. Bronie..

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

Ja myślę że tak bo z wyglądu są ładniejsze niż te co są teraz a DMG samemu możesz dostosować.

Poczekajmy na opinię innych.

Opublikowano

fajnie sie zapowiada na taki serwer czekalem ale boje sie tylko tego startu bo nowe serwery szybko padaja (wiem ze macie ,,niezawodna maszyne no ale ... nigdy nic nie wiadomo)

Opublikowano

fajnie sie zapowiada na taki serwer czekalem ale boje sie tylko tego startu bo nowe serwery szybko padaja (wiem ze macie ,,niezawodna maszyne no ale ... nigdy nic nie wiadomo)

Ja pierwszy padne na twarz niż ten serwer .

Nie śpie drugą noc robiąc ten serwer, mam dość siedzenia przy kompie, a robię jeszcze system ulepszeń, dlatego nie wiem czy godzina startu sie nie przesunie, lub data, na jutro po południu .. Ale to moje podejrzenia, nie mam DMG broni jeszcze ustawionych, a to musze i po stronie serwera i Clienta, więc troche pracy mam, tak to jest robić serwer od podstaw w 48h .;p

Radzę włączyć strone i dać linka do clienta wcześniej ponieważ potem każdy bedzie hejtować ,że nie ma clienta i dużo graczy stracicie.

Spokojnie, każdy zdąży Clienta pobrać przed startem.

jud.png

Opublikowano

Nie śpie drugą noc robiąc ten serwer, mam dość siedzenia przy kompie, a robię jeszcze system ulepszeń, dlatego nie wiem czy godzina startu sie nie przesunie, lub data, na jutro po południu .. Ale to moje podejrzenia, nie mam DMG broni jeszcze ustawionych, a to musze i po stronie serwera i Clienta, więc troche pracy mam, tak to jest robić serwer od podstaw w 48h .;p

Spokojnie, każdy zdąży Clienta pobrać przed startem.

JA CHCE DZISIAJ START PONIEWAŻ NIE MAM CO W CHACIE ROBIC A TE CALE Etha**.eu itp to same gówn(***

sygna1.gif

Opublikowano

SYF.
MyerQ nie ogarnia serwera.
Sramleen (Sharleen), nie umiem nawet zrobić OX'a.
Nie polecam w 100%. :)

dołączenie do MPC: 01.04.2012
100 postów: 04.01.2014

Opublikowano

JA CHCE DZISIAJ START PONIEWAŻ NIE MAM CO W CHACIE ROBIC A TE CALE Etha**.eu itp to same gówn(***

Teraz to pojechałeś po bandzie napisałeś ze etha**.pl to gówno a ich sygnature masz jako sygna ...

@BTW CZEKAM NA SERWER BO ZAPOWIADA SIE ZAJE*****E!!!

Opublikowano

SYF.

MyerQ nie ogarnia serwera.

Sramleen (Sharleen), nie umiem nawet zrobić OX'a.

Nie polecam w 100%. :)

Marrat - Nasz były moderator, który nie potrafił panować nad emocjami..

Dziecko, które nie wie co to 'MPC' - Czyli ModControlPanel na posadzie moderatora, 14stolatek udający wielkiego przy koledze .. Eh, Marrat, Marrat..

Gdybyś choć w 10% ogarniał ortografie, to byśmy pogadali, ale Ty jesteś totalnym.. - IQ.. Idź czyść ulice, cześć.

A Wy gracze, jeśli wierzycie w to co pisze Marrat - [Kumpel Domkissa] to jesteście w wielkim błędzie..

jud.png

Opublikowano

Strona będzie działać jak ją tylko przygotujemy do wielkiego ''Pier*****ęcia'' to będzie jak burza piaskowa, połączona z Tornado.^^

Zaraz udostępnie Client. ;)
Najwyżej start przesuniemy o .. Godzinkę jak nie zdążycie pobrać Clienta.;p

A tak btw.. Pamiętajcie o krótkich testach beta.. Jeśli coś będzie nie tak to serwer zamkniemy na 2-3 h poprawimy błędy i ruszamy od nowa, udostępnimy wam forum byście mogli tam pisać posty związane z bugami itp.

jud.png

Opublikowano

No wiecie niektore serwery startuja jednego dnia a client jest dwa dni wczesniej , dajcie juz clienta , albo przesuncie start na 19/20 bo inaczej tak bedzie ze beda Was hejtowac i polowa ludzi wejdzie 5h po starcie ; )

Czy bedzie mozliwosc teleportowania bufki na mapy gdzie nie ma wymaganego lvla przez slub?

Opublikowano

W mieczach dla sury ostanie 2 zamień miejscami bo ten co jest ostatni lipnie wygląda a ten przedostatni jest zajefajny. :)

Natomiast dla woja jako ostatni daj ten co jest taki zielonkawy i jest 3ci od końca.

Taka kolejność tam mieczy będzie fajna.

Opublikowano

Po co się tak śpieszyć i robić serwer w 48h , zobaczymy co Ci z tego wyniknie , graczy nie interesuje ile Ty dni nie śpisz tylko jak będzie działać serwer , mogłeś go zrobić w tydzień z zapowiedzią i przespać wszystkie noce , niż przekładać start , zobaczysz co się wtedy stanie jeżeli go przełożysz...

Co do serwera zapowiada się dobrze , ale zobaczymy jego wykonanie czekam , aby zagrać :)

Opublikowano

No ja mam słabego neta to trochę zejdzie mi go ściągać ale jeśli wrzucisz teraz to już całkiem inaczej sprawa się będzie przedstawiać :D

Dla woja jest dobrze z broniami dla sury można zmienić ;)

Opublikowano

Generalnie chodzi tylko o to, by poskładać to ładnie do kupy, nie chce wam dać zbugowanego serwera i tyle. :)

A drobne poprawki moge zrobić w trakcie jak będziecie sobie już 'expić' ..

Dzis ma byc start i nie macie przygotowanych broni poczekajcie tak z tydzien ze startem a nie brac sie z motyka na slonce?

Bronie są praktycznie gotowe, tylko musiałem poprawić obrażenia, no i w Cliencie musze je poprawić.. Ale coś mi sie wydaje, że nie zdążę.;x Dlatego zrobię patch, i patcher wam to pobierze.

jud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...