Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta...  

462 użytkowników zagłosowało

1. 1. Naprawi? wszystkie bugi i zrobi? generalny 'restart' ?

• Tak!
      367
    • Nie!
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu strona off??? :)

Zartujesz?
Przecież zaraz byłoby zmienianie skilli z WP na BM.

• Skoro to ma być easy, to po co 6/7 bon skoro nie trzeba się z expem męczyć (bo jest szybki)? - jak dla mnie mogłoby go nie być bo fakt ze odstrasza troche graczy (w tym przypadku mnie ale.. da sie przymknac na to oko) :D
  • Zęby orka u npc, a co z ks klątw itp? Nie znam biologa na serwerze, więc nie wiem czy są te misje na ks klatw / matowe lody. Ale warto byloby tez nagrody jakos uatrakcyjnić, typu 15% na moby / 10% na ludzi.
  • Skoro zęby u npc, to jeszcze można byłoby dodać te kamienie co po queście się dropi (Kamień Duszy Jinunggyi itp.)

Póki co chyba nie mam więcej propozycji, ja nie krytykuje tylko staram się dać jak najwięcej propozycji żeby ten serwer był w 200% dopracowany ; P

10% na ludzi prosze cię... 15 niech będzie. I pytasz sie po co 6/7 może jakaś ninja nie daje rady? Nie pomyślałeś o tym? Dla mnie wszystko jest git ;)

• Odpowiedzi 625
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie usuwaj zmiany profesji ze sklepu !! w grze

Się zobaczy...

Serwer godny uwagi. Chętnie zawitam w Chunjo ^^

Ciesze się.

Oby to byl w koncu serwer easy z szybkim expem :>

To kwestia dopasowania rat.

Nie wiem czy nie zobaczyłem, ale się zapytam.

Co z ratami?? ;)

Nie wiem, mam taki licznik, że nie potrafię tego policzyć, postów by mi brało od tych 0.; f

Będzie dostepny launcher ??

Tak - Ale możesz map nie widzieć.

jud.png
Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. ;)

Opublikowano

3. Klient.. Gotowy ''wypasiony'' i odchudzony, będzie za jakieś 2-3 dni bo teraz sie nie wyrobię, mam dużo na głowie.;/

ooo to wytłumacz mi jak mam zagrać bez klienta ? bez cieszenia sie pełnią gry ?? mam latać w stalce bo w launcherze nie będzie widać eq ?:D

Opublikowano

Nie no proszę was.. Usuńcie ze sklepu zmiane profesji bo wtedy na serwie full sur wp co nabiją 250 i zmienią na bm. Albo grasz bm albo wp a jak Ci tak bardzo zależy na zmianę to wtedy IS... nie psujcie w ten sposób serwa dawając zmianę do handlarzy ;>

Opublikowano

Z prezentacji serwer wygląda bardzo dobrze, tylko zmiany profesji u handlarzy mi nie pasują ;)

A tak to wszystko dosyć ładnie :)

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Kilka pytan.

1. Skile na p dostaniemy u NPC, w przypadku wojownika mentala jak chcem cofnac silne cialo, i wbic na g1 jak mam to zrobic? Bo instrukcji u npc nie widze.

2. Bonusy sa wymaxowane na serwerze rozumiem?

3. Chinskie ogniste petardy beda dodane na serwerze? Pomagaja w expieniu daggerowi/archerowi/bm. I biciu bossów.

4. Jak mam wbic 5lv bez broni na starcie? Mam bić z pięsci rozumiem.

5. Czy do nowego eq beda przetopy dostepne, nie widze u npc.

6. KD beda do ulepszen czy sa do kupienia w maxymalnym ulepszeniu? (Jak wyglada system ulepszen KD)

7. Jakie bonusy maja 6/7?

Czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Kilka pytan.

1. Skile na p dostaniemy u NPC, w przypadku wojownika mentala jak chcem cofnac silne cialo, i wbic na g1 jak mam to zrobic? Bo instrukcji u npc nie widze.

3. Chinskie ogniste petardy beda dodane na serwerze? Pomagaja w expieniu daggerowi/archerowi/bm. I biciu bossów.

6. KD beda do ulepszen czy sa do kupienia w maxymalnym ulepszeniu? (Jak wyglada system ulepszen KD)

Czekam na odpowiedz.

1.A po co ci na G1?

2.Tak jak widzisz

3. -----

4. Właśnie też nie ogarniam

5. ----

6. KD chyba jest na max poziomie.

7. Do Expa.

;)

Opublikowano

1.A po co ci na G1?

2.Tak jak widzisz

3. -----

4. Właśnie też nie ogarniam

5. ----

6. KD chyba jest na max poziomie.

7. Do Expa.

;)

Widzisz bo mam doswiadczenie i wiem ze im wiecej defa, to wiecej szycia wchodzi. A widac ty tego nie wiesz, to poco sie udzielasz, do Ciebie padly pytania? Nie, wiec morda, jak nawet sam tego nie wiesz. Odpowie ktos z teamu na pytania, zamiast osób postronnych którzy nawet nie wiedza co to szycie? Moze zagram...

@2x up. Nastepnym razem sie nie udzielaj bo twoja pomoc jest nie znacząca, wlasnie błysnąłeś swoja wiedza na temat metina. A poco na g1? Żeby nie upadać, łał zaskoczyłem Cię co nie? Magia nigdy tego nie widziałeś, to teraz wiesz.

Opublikowano

Kilka pytan.

Czekam na odpowiedz.

1. Ale po co Ci g1, skoro masz na P?

2. Bonusy wchodzą raz takie raz takie.

3. Te petardy będą u rybaka.

4. Ta broń jest na 1 lv, tylko tekstura inna.;/

5. Do nowego eq.. Hm... Można by wprowadzić, bo teraz nawet nie wiem czy działają.

6. System ulepszeń wygląda tak: Kupujesz kd +4 ulepszasz do 9 metalem..;p

7. Pod exp, czyli na potwory, hp ..

ahaa i skąd mogę teraz pobrać Clienta jeśli strona nie działa?

Client będzie dostępny ok. Godz 14/15 ..

Widzisz bo mam doswiadczenie i wiem ze im wiecej defa, to wiecej szycia wchodzi. A widac ty tego nie wiesz, to poco sie udzielasz, do Ciebie padly pytania? Nie, wiec morda, jak nawet sam tego nie wiesz. Odpowie ktos z teamu na pytania, zamiast osób postronnych którzy nawet nie wiedza co to szycie? Moze zagram...

@2x up. Nastepnym razem sie nie udzielaj bo twoja pomoc jest nie znacząca, wlasnie błysnąłeś swoja wiedza na temat metina. A poco na g1? Żeby nie upadać, łał zaskoczyłem Cię co nie? Magia nigdy tego nie widziałeś, to teraz wiesz.

Nie obrażajcie sie, wprowadze coś takiego jak cofanie danego skilla do g.

jud.png

Opublikowano

100% zagram. Jest to server na który czekałem. Pozdrawiam całą administrację i oczekuję stabilnego startu.

@Ludziska, czym polecacie grać ?? Ninja czy Szaman

sygna1.gif

Opublikowano

Kilka pytan.

Czekam na odpowiedz.

ziomek masz tyle pytań a odpowiedzi są w prezentacji widze weszłeś na prezke ale oglądałeś same ss a tam wszystko jest napisane a ty stwierdziłeś a poco bede czytał

Ja tez zagram na 100% na tym serwie bo widze że w 6/7 nie ma na klasy jak na tamty metin5

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Musimy mieć 8 broni na każdej klasie, co polecacie dorzucić jeszcze do każdej z klas? Bo musimy mieć rozstawienie:

70/100/125/150/175/200/225/250..

Słucham propozycji i czekam.

te expowiska okropne, moglibyscie dodac jakies nowe mapy z nowymi mobami ;x

A żebyś wiedział, że próbowałem.
Ale wolałem wykorzystać mapy które nie są używane.. Zyskujemy na stabilności serwera.

Dajcie Clienta lub lunchera

Za godzinę będzie do pobrania Client - Nie całą.

jud.png

Opublikowano

Posiada ktoś linka do downloadu ?

Musimy mieć 8 broni na każdej klasie, co polecacie dorzucić jeszcze do każdej z klas? Bo musimy mieć rozstawienie:

70/100/125/150/175/200/225/250..

Słucham propozycji i czekam.

A żebyś wiedział, że próbowałem.
Ale wolałem wykorzystać mapy które nie są używane.. Zyskujemy na stabilności serwera.

Ja bym wolał u szamana dodać jakąś ładną rózge ponieważ te bronie tak mi po wyglądzie nie przypadają do gustu

sygna1.gif

Opublikowano

Byla jakas zapowiedz? Czy odrazu prezentacja? Na serwer napewno wbije takie serwery uwielbiam. : >

Jest client juz do pobrania?

6/7 gdzie dropia? Duzy % na dropniecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...