Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szymon czy w dalszym czasie planujecie otworzyć ten serwer na 24h czy poprostu od x godziny do x ?

Ostateczna wersja będzie działać bez przerwy.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie czytałem wszystkich postów, ale czy coś dostaje się na start?? Lub ewentualne raty serwera.Rozumiem, że to będzie serwer PvP więc chyba nie powinno być ciężko zdobyć dobre wyposażenie.

Życzę Wam powodzenia.

Dzięks Łapcie po lajku :)

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich postów, ale czy coś dostaje się na start?? Lub ewentualne raty serwera.Rozumiem, że to będzie serwer PvP więc chyba nie powinno być ciężko zdobyć dobre wyposażenie.

standardowo, full wyposażenie + 500 k uri + 2.5 mln lub 500k kredek no i ammo po 100k każdego

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dostajesz Full LF3, 8 irków, najlepsze generatory etc.
Dowolne konfy, co do statku, nie wiem.
Ale wiem że naprawa statku kosztuje 1k uri, a za ubicie wrogiego gracza dostajesz 1k uri :)

Opublikowano

Życzę Wam powodzenia.

Jestem na bieżąco, wiec mam nadzieje że Ci pomogę, Wyposażenie dostaniesz na start(stara FE bez LF4) do tego amunicji dostniesz pelno ktora sie nie bedzie konczyć. :)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Pytanie do Miszcza/Noobka
Czy zamierzacie zainwestować w lepszą maszyne żeby to hostować? (jak już skończycie wszystko robić, w wersji finalnej)
Bo nie ma tragedii ale mimo wszystko, lagi są, na PvP może to być uciążliwe

Opublikowano

Czy zamierzacie zainwestować w lepszą maszyne żeby to hostować? (jak już skończycie wszystko robić, w wersji finalnej)

Podpinam się do pytania + czy macie zamiar wprowadzić system kupowania czegoś tam, urki naprzykład ... no bo nie wydaje mi się abyście sponsorowali ten server z własnej kieszeni

a i jeszcze na start premka 4ever jest :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Pytanie nie do mnie, ale skoro mają lagi i cały czas pracują nad serwem to wiadome że bedą inwestować w jakis server VPS :)...

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Są nowe designy. Co do lepszej maszyny, to nie chcielibyśmy wprowadzać płatności. Jednak, jeżeli będą lagi będziemy limitować ilość osób online.

Opublikowano

Czy za wprowadzenie płatności nie groziłaby jakaś kara?

A jeszcze pytanko trochę z innej beczki: Czy będzie limit graczy?A jeżeli tak to jaki

Opublikowano

Tak mogą mieć podstawy do tego by zgłosić to do odpowiednich organów ścigania . No chyba że by Szymon i Noob opłacili Urząd Skarbowy .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

To miszczu np ustalaj na pw. donacje ze np ktos wplaci 5 zl to dziekujemy bla bla bla jakis wyjatkowy design i np troche urki c:

Opublikowano

Jeżeliby serwer się spodobał ( a na pewno tak będzie) to tez znalazły by się pieniądze. To może byc nawet dobry pomysł. Tylko jeżeli nie będzie tu graczy jedynie z MPC Forum to mogliby nie wiedzieć, że takie coś jest..

Opublikowano

Pieniądze? Jak Bigpoint usłyszy że jakiś "Lord Szymon" czerpie korzyści materialne za ich własność, to tylko problemy będzie miał.

Przecież on pisze to wszystko od nowa.. Więc czemu nie? :)

Opublikowano

Przecież on pisze to wszystko od nowa.. Więc czemu nie? :)

Bo używając grafik BP łamie ich prawa autorskie. Musiałby stworzyć własne grafiki.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Bo używając grafik BP łamie ich prawa autorskie. Musiałby stworzyć własne grafiki.

Z czasem pewno też stworzy. :)

Opublikowano

Pieniądze? Jak Bigpoint usłyszy że jakiś "Lord Szymon" czerpie korzyści materialne za ich własność, to tylko problemy będzie miał.

Gameforge nie ściga nikogo, więc nie sądzę.
Opublikowano

@UP Zmieni w pierwszy poście z Offline na Online.

Czy będzie limit graczy?

Sorki. Nie czytałem wszystkich postów

Opublikowano

Gameforge nie ściga nikogo, więc nie sądzę.

do DHO Bigpoint pisało, widać jak na forum ostrzegał jD przed kontynuacją swojego projektu, on wie czym to grozi.

Opublikowano

Zrobisz własne grafiki i chuja będą mieli do ciebie. Grafiki gui moge zrobić, ale statków nie dam rady, nie znam się na 3D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...