Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Kuba i Adam widzę że się postraliście reset do 0 i od nowa bardzo dobrze bardzo serwer jak najbardziej polecam bdb kontakt z adminami dużo czasu spędzają na ts'ie SM dostępne na OX jak i za misje przynajmniej tak było kiedyś serwer godny uwagi!

Pozdro od GANDZIOR

Opublikowano

co z tą stronką nikomu teraz nie działa ...

------------------------------------------------------------

ok serwer działa ! xD

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Mi niestety nie działa. Włączam, patchuje się i nic. Nic pisze że gra zostanie uruchomiona a się nie włącza.

4adeeabf9551d8be.jpg

Discopolowa fala, mnie nie jara i nara

Ona tańczy dla Ciebie, dla Mnie niech wypiera**la

Opublikowano

Jak narazie jedyny minus który widzę to ta prezentacja. Co do serwera wygląda ciekawie i myślę że warto dać wam szansę

Opublikowano

Macie Panowie zainstalowanego Net Framework 4.0 ? - up

Bardzo ładny serwer , zero lagów nic kompletnie przyjemna gra , zapraszam Wszystkich gorąco na serwer !

Opublikowano

@edit juz all działa

Na serwer zapraszam jak najbardziej dopięty na ostatni guzik.

@edit2 Skąd wziąść można pety>?

Opublikowano

Wystarczy poczytać regulamin to nie jest jeden z 4 fanów gdzie nie obowiązuje Cię cenzura. Tyle w temacie.

@edit juz all działa

Na serwer zapraszam jak najbardziej dopięty na ostatni guzik.

@edit2 Skąd wziąść można pety>?

Można je w grze wydropić w grze ze szkatułek Bossów.

Np. Diablo, Elit. Król Pająków, Lord.

Opublikowano

gdyby bylo nieskonczonosc pelerynek i ten zjebany client inny byl lub obejscie bylo to bylo by bosko a tak to czeba czekac 3/5min na te pierdolone wlaczenie sie gry -.- i jeszcze nieda sie wlaczyc ... bo niema pliku exe bo plikow bin mi nie czyta -,-

czyli 1 slowem nie zagram ;/

chyba ze ktos pomoze co mam zrobic :D przez co uruchomic ? ;D

takie cos mi wyskakuje ....

04694850093480162629.jpg

Opublikowano

Setny raz pisze i ostatni Prawym klikasz na Mystiqe.exe > właściwość i>Zgodność>zaznacz uruchom jako administrator. Nie będzie obejścia tymczasem jest to Klient bez możliwości wejścia na modach itp i tak zostanie i Czyta się nasze forum co za Ludzie dajemy podpowiedzi a macie lenia w tyłkach i chcieli byście wszystko na gotowe. Tak samo z Misjami są dla ludzi którzy czytają uważnie nie są to misje jedz tam i zabij to masz z treści wywnioskować gdzie masz iść Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem pomyśleć ominą Cie nagrody. Tak Banuje za wulgi nie pozwolę żeby moje dziecko czytało takie rzeczy chcesz pisz na Pw to mnie nie interesuje za to nie będę Banował !!!! ale na Publicznym nie ma zmiłuj się!!!!

Pozdrawiam Narik

Opublikowano

jak by dali start dzis to bym zagrał

Zalosne.

Zagram na 100, serwer zapowiada sie kozacko.

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Setny raz pisze i ostatni Prawym klikasz na Mystiqe.exe > właściwość i>Zgodność>zaznacz uruchom jako administrator. Nie będzie obejścia tymczasem jest to Klient bez możliwości wejścia na modach itp i tak zostanie i Czyta się nasze forum co za Ludzie dajemy podpowiedzi a macie lenia w tyłkach i chcieli byście wszystko na gotowe. Tak samo z Misjami są dla ludzi którzy czytają uważnie nie są to misje jedz tam i zabij to masz z treści wywnioskować gdzie masz iść Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem pomyśleć ominą Cie nagrody. Tak Banuje za wulgi nie pozwolę żeby moje dziecko czytało takie rzeczy chcesz pisz na Pw to mnie nie interesuje za to nie będę Banował !!!! ale na Publicznym nie ma zmiłuj się!!!!

Pozdrawiam Narik

hehehe dzieki jednak tu nie bede gral :P a po za tym nie bede czekal 4min zeby odpalic klienta bo niechcecie zeby mod dzialal gowno mnie to obchodzi wiec nara

Opublikowano

Pozdrawiam Narik

No to w końcu się wypowiem, po pierwsze Administracja niech nie udaje kulturalnych bo za takich ich na pewno nie będę miał, banujecie jak wam się podoba i nie ma znaczenia czy przekleństwo czy upomnienie administracji by coś robił, chcecie się przekonać zacznijcie zgłaszac bugi zaraz polecą na was bany na wszystko by tylko inni nie widzieli, że nic nie potrafią zrobić Pisaliście ze serwer wystartował na nowo bo trzeba było go dopracować, sam pisałem Amaranthowi jak ma naprawić klienta i co zwalił, tylko, że to zwykły cham i im nie zależy na graczach tylko na frajerach którzy wydadzą na IS a potem kupią Navi, takie SS się tu wkrótce znajda póki co nie warto ich wrzucać 300 osób online z czego 2 krotnie licznik podkręcony a 1500 kont jak ktoś napisał, administracja zapomniała napisać, ze zostały konta z poprzedniej edycji.

Amaranth jest głównym Administratorem a nie zna podstaw tej gry, Adam znów oddał swój serwer w ręce 2 adminia który sprzedaje Navi, więc jemu jedynie współczuje.

A i najważniejsze o jakich zabezpieczeniach wy tu mówicie, jak ktoś chce jedno PW i wrzucam paker do tego klienta zrobienie moda to parę minut zabawy, więc się tak nie chwalcie bo nie macie czym.

NIE polecam serwera, znając administracje, zbieraną z graczy i Amarntha będziecie bardzo szybko spotykać Navi, liczą się tutaj tylko znajomości :)

Opublikowano

No to w końcu się wypowiem, po pierwsze Administracja niech nie udaje kulturalnych bo za takich ich na pewno nie będę miał, banujecie jak wam się podoba i nie ma znaczenia czy przekleństwo czy upomnienie administracji by coś robił, chcecie się przekonać zacznijcie zgłaszac bugi zaraz polecą na was bany na wszystko by tylko inni nie widzieli, że nic nie potrafią zrobić Pisaliście ze serwer wystartował na nowo bo trzeba było go dopracować, sam pisałem Amaranthowi jak ma naprawić klienta i co zwalił, tylko, że to zwykły cham i im nie zależy na graczach tylko na frajerach którzy wydadzą na IS a potem kupią Navi, takie SS się tu wkrótce znajda póki co nie warto ich wrzucać 300 osób online z czego 2 krotnie licznik podkręcony a 1500 kont jak ktoś napisał, administracja zapomniała napisać, ze zostały konta z poprzedniej edycji.

Amaranth jest głównym Administratorem a nie zna podstaw tej gry, Adam znów oddał swój serwer w ręce 2 adminia który sprzedaje Navi, więc jemu jedynie współczuje.

A i najważniejsze o jakich zabezpieczeniach wy tu mówicie, jak ktoś chce jedno PW i wrzucam paker do tego klienta zrobienie moda to parę minut zabawy, więc się tak nie chwalcie bo nie macie czym.

NIE polecam serwera, znając administracje, zbieraną z graczy i Amarntha będziecie bardzo szybko spotykać Navi, liczą się tutaj tylko znajomości :)

Mam rozumieć, że masz potwierdzenia tego co piszesz? Czekam na SS.

EQ z Navi chętnie zobaczę u ludzi, którzy tutaj grają.

Zrobiliśmy restart nie dla IS bo skoro tam grałeś to wiesz, że wszystko można wydropić w grze.

Po za tym konta graczy, które logowały się w kwietniu dostały rekompensatę w postaci SM więc faktycznie serwer dla IS :)

Mam nadzieje, że uda Ci się zrobić obejście do serwera.

Od 1 Maja wszyscy tylko obiecują a jak na razie tylko tyle co zrobili to wpis na MPC Forum.

Regulamin jest na forum i nie ma banów za nic.

Licznik podkręcony "haha" przecież sam piszesz, że Amaranth nie potrafi nic zrobić. Widocznie sam nie wiesz co piszesz.

Tyle w temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...