Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jezu pojebały mi się zapowiedzi ;d ! na serwerze zagram mam pytanie ile mniej więcej zajmie wbijanie max lvl /?!'

i możesz podać cały system ulepszeń ? dla innych klas

Cały system znajduje sie na naszym forum nie podaliśmy wszystkiego ze względu na zbyt obszerną prezentacje

Opublikowano

Czy tylko mi nie działa ich strona, forum oraz prezentacja się nie wczytuje?

strona może CI nie działać bo jak dajesz kopiuj wklej to tam brakuje T :D

Opublikowano

Hmm...

Nie mogę się doczekać, mam nadzieje, że mnie zadowoli (jeszcze 2 godzinki ;D)

Opublikowano

Nie moge wlaczyc gry wyskakuje system nie moze otworzyc metin2client.bin , znaczy niewie czym otworzyc , a obejscia sie nie da zrobic , co Wam to da jak na serwerach zabezpieczonych przewaznie najmniej osob gra.

Zrobcie chociaz jakas ikonke do wlaczenia clienta albo nie pogram.

Opublikowano

zaczynamy za 7 minutek.

Pytanie odnośnie Patchera. Czy zawsze Patcher będzie sprawdzał pliki patchlist po uruchomieniu go ? Jest to zbędne myśle, bo trzeba czekać po każdym odpaleniu Mistiqe.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie moge wlaczyc gry wyskakuje system nie moze otworzyc metin2client.bin , znaczy niewie czym otworzyc , a obejscia sie nie da zrobic , co Wam to da jak na serwerach zabezpieczonych przewaznie najmniej osob gra.

Zrobcie chociaz jakas ikonke do wlaczenia clienta albo nie pogram.

Uruchom jako administrator

Opublikowano

Pff , takie zabezpieczenia a postaci sie usunac nie da , pozatym lagg i juz sie zalogowac nie moge.

Opublikowano

Cos nie działa... i kolejne serwer ,które nie wystartował zgodnie z obiecywaną godziną startu... zara będą ddosy :)

Opublikowano

Tak dziala:)

gówno działa nawet sie niechce spatchowac jebaństwo głupie bo jak sie zalogowalem do gry to lag byl i musialem wylaczyc metka .. zrobcie normalne odpalanie metka kurwa...

Opublikowano

Strona muli jak cholera, do rejestracji dochodziła z 5-6 min. przy necie 20mb :D

Edit:

Wkońcu <3Rejestracja przebiegła pomyślnie. Witaj, hubert!

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Lipne zabezpieczenia albo ich brak serwer padł + - 14 minut po starcie . Raczej nie będę na nim grał bo to nie ma sensu

Opublikowano

Lipne zabezpieczenia albo ich brak serwer padł + - 14 minut po starcie . Raczej nie będę na nim grał bo to nie ma sensu

nie po 14 minutach bo padl po niecalych 30 sec, jedynie postac mozna bylo zrobic i off

Opublikowano

nie po 14 minutach bo padl po niecalych 30 sec, jedynie postac mozna bylo zrobic i off

ja grałem cały czas wywaliło mnie około 10:14 i już nie działa

Opublikowano

a ja dalej nie moge odpalic, odrazu jak sciagnelem wiedzialem ze tak bedzie. Żaden serwer z tą ikoną (na brązowym tle z napisem M2) nie działa mi i o chu* tu chodzi -.-. Po patchowaniu odpala sie na ułamek sekundy cmd i znika. Jakieś pomysły ? odpalanie jaki administrator nic nie daje

Opublikowano

Wiecie może skąd mam pobrać klijenta ? Naciskam na stronie na download i nie można pobrać .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...