Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczyło przejrzeć poradniki :) Lub poszukać tutaj na forum.

Odpowiadając na Twoje pytanie wystarczy otworzyć plik jako Administrator.

w tym senk ze nie moge tego zrobic luncher odpalam jako administrator i co mi to daje skoro metin2client nadal nie moze zostac odtworzony ? luncher go nie wlacza poniewaz nie ma wybranego domyslego programu w odtworz za pomoca moze uchylisz mi rabka tajemnicy jak to ma byc ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MOge poprosic link do takowego dzialu ? forum jest bardzo skape i nie ma tam luznego dzialu z pomoca lub "poradnikami" instrukcja na stronie jest mi znana wedlug niej wlasnie postepowalem i mam problem.

po przewszukaniu tony zakladek zanalzlem dos ukryty malutki dzial dzieki. PROSZE O JAK NAJSZYBSZA ODP NA FORUM MYSTIQE zalozylem nowy temat byl juz taki sam wczesniej ale odpowiedz byla na pw a moglo byc publicznie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Children_Day_vector_wallpaper_167971.jpg

Od piątku do niedzieli włącznie będzie trwał event Dzień Dziecka.

TEAM Mystiqe przygotował małą niespodziankę na tę okazję.

Otrzymacie małe podarunki (warunek - ukończony biolog "Zęby Orka").

Przez trzy dni będą włączone bonusy:
- + 50 % doświadczenia
- + 50% więcej yang

Zapraszamy do zabawy!

Opublikowano

Dlaczego jak mi sie spatchuje ten patcher to zamiast gry wyskakuje mi metin2client.bin??!?!?!?!??! pomozde ktos?!

Gram na serwerach hamachi , i Privach . 

Opublikowano

Handlarze w ogóle się nie zgadzają. Lvl bije się koszmarnie (chociaż to nawet +). Mało ludzi, licznik na stronie zjebany. Usługa vip za sms jest nieaktywna a kase z konta bierze. Nie polecam : )

hisagi11.png
Opublikowano

Handlarze w ogóle się nie zgadzają. Lvl bije się koszmarnie (chociaż to nawet +). Mało ludzi, licznik na stronie zjebany. Usługa vip za sms jest nieaktywna a kase z konta bierze. Nie polecam : )

Handlarze odblokowywują się wraz z lv, więc nie wszystko jest widoczne od razu.

Lvl się biję długo bo jest do medium (widać w prezentacji).

Licznik nie jest podkręcany jeżeli to miałeś na myśli.

Usługa vip działa na forum a nie w grze bo nie jest to 4FUN.

Opublikowano

Wysłałem smsa za 30 zł żeby mieć VIP + SM. Odpowiedź zwrotna: Błąd usługa jest nieaktywna lub nie została zgłoszona

Witam to coś źle zrobiłeś wszystko jest ok z sms-ami poza tym niema sms-a o takiej kwocie.
Opublikowano

Napisałem 30 w zaokrągleniu. Najlepiej łapki umyć..

Jesteś jedyną osobą, która piszę jednym słowem - głupoty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam z tej strony LesIOoo , jestem graczem z Mystiqe.eu od samego początku gdy wystartował , serwer cieszy się małą popularnoscią co jest dla mnie wielkim zdziwieniem gdyż jest to najlepszy medium , przejdzmy do szczegółów :

* - Co weekend bonus exp / yang

* - Poniedziałek , Wtorek, Środa OX , a wygrane na OX to SM ! naprawdę rewelacja , itemshop jest bardzo tani a na OX możemy wygrać po 20sm , gdzie OX odbywa się 3x !

* - ZUO w każdy piątek - Bossy , Metiny dla każego przedziału lvlowego i jest tego mnóstwo !

* - Misje ! , bardzo ważna rzecz , tutaj za misje dostajemy super przedmioty wspomagające gre oraz znowu SM ! ( SM dostaje się za strony pamiętnika i nawet za jedną stronę nagroda SM może wynieść 40 ! .

* - Wszystko co w itemshopie można zdobyć w grze bardzo prosto w taniej cenie , lub dropnąc samemu z bossów :)

* - Prawdopodonie GA będzie planował prezenty dla nowych graczy , a w dodatku Ja w grze "SpaceBound" "Untitled" "Foszka" "EmSi" i cała nasza gildia CiZli , pomożemy

wszystkim początkowym graczom wystarczy napisać tutaj w temacie posta z nickiem jakim będziecie grać , zobaczymy was w grze i otrzymacie od nas pomoc która ułatwi wam początkową gre a potem będzie wam już szło miło i przyjemnie a serwer się rozkręci .

* - Bugi , Co najlepsze serwer ich praktycznie nie posiada a GA ciągle coś zmienia zawsze z myślą o graczach i nie ma nas w dupie :)

* - Teamspeak : Zapraszamy wszystkich na teamspeak , zawsze mozecie z nami pogadać otrzymać pomoc , porozmawiać z GA który jest bardzo miły i sympatyczny i pomoże we wszystkim oraz jego pomocnicy :)

* - Ulepszacze / Epiki - mmm świetna sprawa a ulepszacze zdobyć bardzo łatwo , ponieważ lecą z bossów takich jak , Wódz orków , 9 ogonów i wszystkie inne które łatwo zbić są w pełni odbugowane a w dodatku ulepszacze chodzą w przestępnej cenie :)

* - Zatruty Miecz / Miecz Żalu / Skrzydła Itp / - Żaden problem ! od 50-70 lvla można wejsć na podziemia , gdzię zabija się wodze orków a po zabiciu ostatniego wypada losowa broń 75 lvl ! można tam wchodzić co 4h , lub w miescie znajdują sie kwiaty które zrespią CI bossa / metka / żyłe za bylejaką opłata i możesz zrespić wszystkie bossy jakie można spotkać w grze , wystarczy mieć tylko odpowiedni lvl :) ( od 75 lvl można respić ripery itp wystarczy mieć 1kk i można go respić co 3h , wiec zdobyć broń na 75 lvl to tylko kwestia czasu a w dodatku Zatruty Miecz można sprzedać o 500sm ! .

* - Pety! : Świetna sprawa można je zdobyć łatwo w grze lub zakupić w is bardzo tanio , wbić mu można 5 lvl a bony są świetne : 2000hp 15% odp na potwory 75 wartość ataku ! rewelacja pod exp .

*- Wspólny exp - Kolejna zaskakująca sprawa , wbiłeś 90 lvl ale brakuje Ci buffa ? , hmm już Ci sie odechciewa bo będziesz musiał robić łącznika żeby zaprosić buffa ? w żadnym wypadku tutaj nie ma przedziału możesz mieć i maksymalny lvl i ekspić swoją postać w pt już od 1 lvla :)

Jeśli tylko się skusicie na gre piszczcie posty z nickami a pomożemy wam wszystkim a w grze możecie mnie znaleść pod następującymi nickami i zawsze pomoge wystarczy spytać . Pozdrawiam LesIOO , czekam na graczy !

Opublikowano

Wszyscy tak polecacie a widząc dwie, jedną osobę online o godzinie 7:00 troszkę mnie to odpycha. Ile jest w godzinach szczytu?

Opublikowano

w godzinach szczytu mają max 20-30 osób nie więceji i to na całą gre to w m1 niebiescy zobaczysz może 5 max

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Spokojnie mówiłem że mała popularność ale jak mówiłem pomożemy wszystkim i serwer sie rozkręci naprawde polecam ;) a co do tych osób online tak narazie jest mało bo nikt nie docenia tego serwera , ale za to spoty wolne bossy metki itp a serwer z czasem sie rozkręci :) , wejdzcie a mówie że zostaniecie cała nasza gildia sie o to postara a serwer zacznie cieszyc sie popularnoscią swojej fabuły i ciekawosci !

Opublikowano

Niedługo zamieszczę Ss'y jak ciekawy jest drop z bossów / metków , nagrody misji ox , wszystkiego co może was zaciekawić i gdzie takich nagród nigdzie indziej nie znajdziecie !

* - Po małym wstępie który wczoraj napisałem , ilość graczy zaczyna wzrastać nawet dochodziła do 100 z czego 30-40 graczy było nowych , otrzymali od nas pomoc , wytłumaczyliśmy wiele ciekawych misji i oni z chęcią na tym serwerze zostali i zapraszają innych tutaj :)

* - Jeżeli ktoś się waha czy zagrać czy nie , zapraszam smiało na serwer a udowodnimy że warto zostać i nie pożałujecie

* - Aktualizacje , na serwerze często są odbywane aktualizacje i są dodawane nowosci przez naszą szanowaną administracje które bardzo umilają nam gre :)

* - Pieczęcie bossów - świetna sprawa , nasz kochany Administrator zrobił drop szkatułek ebonitowych z mapy v3 pająków z których lecą pieczęcie bosów , które mozna respić bez limitu czasowego , poza m1 , m2 i mapy v2 itp aby złośliwi gracze nie bugowali serwera :)

* - Kredki - kolejna świetna aktualizacja - po zrobieniu misji z pamiętnikami mozemy zarobić ładną ilość sm , za malutką cześć ( 30sm ) możemy sobie kupić krędkę o danym kolorze i będziemy pisać ładną kolorową czcionką , możemy ją włączać kiedy chcemy i mamy ją na zawsze :)

* - Ubranie Króliczka - Kolejna świetna pomoc w grze od 50 lvla mozna kupić w IS lub od gracza , strój króliczka którym można handlować , który posiada 320deffa ma 3 sloty na kamienie duszy , a w 1-5 bonusach można wbić średnie obrażenia lub umiejętnosci ! .

* - 6-7 Bony - Kolejna Fajna sprawa i bardzo tania , za zaledwie 3 sm można kupić wbicie 6-7 bon a za 1sm zmianke 6-7 bonu , a w 6-7 bonach można wbić świetne bony niżej przedstawie jakie mniejwięcej można wbić bony

Buty - 15% Potwory / Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Zbroja - 15% Potwory / Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Miecz - 15% Potwory / Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Naszyjnik - /Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Bransoletka - Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Kolczyki - Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Tarcza - Wartośc Ataku 50 / 5% Ludzi / PE 250 / PŻ 500 / Wit , Int , Zr , Sił - 5 / Krytyczne , Szycie 5% / Otrucie 5% /

Będę starał się ciągle aktualizować temat i pokazywać nowe aktualizacje eventy itp które nas często spotykają ;)

Pozdrawiam LesIOo ( Zapraszamy do gildi CiZli ! )

Niedługo postaram się wstawić rózne ss'y co bardziej was zachęci :) , Jest to najlepszy medium bez żadnych bugów !

Opublikowano

LesIOoo jakie krolestwo? Postaram sie dzis wbic na serwer WP-WhosLast i Archer WhosNext. :)

Wbilem na serwer i jakos mnie zniechecil . Dziwny wyglad M1 i exp gorszy niz na PLU. Ale wbije 60-70lv i zobaczymy

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer stabilny i bardzo dużo dużo rzeczy jest na serwie po prostu unikalny zapraszam :P

dodam tylko to co up lesio napisał samemu można dropnac z bosow i jak sm tez z bosow i z misji można wydropic :P

pozdro ;p

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...