Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sciągnąłem clienta i nie chce mi się uruchomić gra. przeinstalowałęm, to pokazuje, że wykryto obejścia "_______" JAKIE OBEJŚCIA JA SIĘ PYTAM ?!

NIE CHCE URUCHOMIĆ MI GRY ! METIN2CLIENT.BIN NIE MOŻE ZNALEŹĆ, A JEST W FOLDERZE.

SpongeBob-SquarePants-10t-001.jpg

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Wszystko działa. Ludzie lvl wbijają.

Ataki były jak widać serwer się oparł.

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować !! Gdy wpisuję odpowiedź na pytanie pomocnicze to po lewo wyskakuje mi zółty trójkącik z wykrzyknikiem, a wszystko wpisuję dobrze :(.

@Edit.

Dopisałem kropkę po wyrazie i działa ;p.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Również zapraszam miło sie gra i fajnie .

Nie mogę się zarejestrować !! Gdy wpisuję odpowiedź na pytanie pomocnicze to po lewo wyskakuje mi zółty trójkącik z wykrzyknikiem, a wszystko wpisuję dobrze :(.

Też miałem ten problem, ale to nie od tego trójkąta chyba zależy potem wpisałem login hasło itp z małej litery wszystko i było ok

Opublikowano

Mnie nie działa. Wszystko się pobiera, a jak klikam start gry po pobraniu to mi znów się patcher uruchamia i tak w kółko ^^

Dokładniej chodzi o to że samo powinno się włączyć, a mi piszę że nie może otworzyć pliku "metin2.bin" czy jakoś tak.

Opublikowano

Mnie nie działa. Wszystko się pobiera, a jak klikam start gry po pobraniu to mi znów się patcher uruchamia i tak w kółko ^^

Dokładniej chodzi o to że samo powinno się włączyć, a mi piszę że nie może otworzyć pliku "metin2.bin" czy jakoś tak.

Uruchom jako administrator

Opublikowano

Uruchom jako administrator

Nawert uruchomienie przez administratora nic nie daje:(

Opublikowano

po spatchowaniu klienta jest napisane że usuwanie patchskin później "wykryto obejście" i mam otworzyć przez cośmistyqe.exe w takim małym okienku.. gdy otwieram ponownie patcher jest to samo ? ma ktoś ten problem ?

Opublikowano

po spatchowaniu klienta jest napisane że usuwanie patchskin później "wykryto obejście" i mam otworzyć przez cośmistyqe.exe w takim małym okienku.. gdy otwieram ponownie patcher jest to samo ? ma ktoś ten problem ?

Sprawdź przez samo obejście czy sie uruchomi

Opublikowano

Na forum Mystiqe są podane w dziale FAQ co można zrobić przy problemach z grą zapraszam

Opublikowano

musisz dać uprawnienia admina

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...