Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50% Exp , i 50% Drop yang na długi okres żeby zachęcić graczy serdecznie zapraszamy , @ ElPolako Jinno

• Odpowiedzi 254
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam z tej strony LesIOoo , jestem graczem z Mystiqe.eu od samego początku gdy wystartował , serwer cieszy się małą popularnoscią co jest dla mnie wielkim zdziwieniem gdyż jest to najlepszy medium , przejdzmy do szczegółów :

* - Co weekend bonus exp / yang

* - Poniedziałek , Wtorek, Środa OX , a wygrane na OX to SM ! naprawdę rewelacja , itemshop jest bardzo tani a na OX możemy wygrać po 20sm , gdzie OX odbywa się 3x !

* - ZUO w każdy piątek - Bossy , Metiny dla każego przedziału lvlowego i jest tego mnóstwo !

* - Misje ! , bardzo ważna rzecz , tutaj za misje dostajemy super przedmioty wspomagające gre oraz znowu SM ! ( SM dostaje się za strony pamiętnika i nawet za jedną stronę nagroda SM może wynieść 40 ! .

* - Wszystko co w itemshopie można zdobyć w grze bardzo prosto w taniej cenie , lub dropnąc samemu z bossów :)

* - Prawdopodonie GA będzie planował prezenty dla nowych graczy , a w dodatku Ja w grze "SpaceBound" "Untitled" "Foszka" "EmSi" i cała nasza gildia CiZli , pomożemy

wszystkim początkowym graczom wystarczy napisać tutaj w temacie posta z nickiem jakim będziecie grać , zobaczymy was w grze i otrzymacie od nas pomoc która ułatwi wam początkową gre a potem będzie wam już szło miło i przyjemnie a serwer się rozkręci .

* - Bugi , Co najlepsze serwer ich praktycznie nie posiada a GA ciągle coś zmienia zawsze z myślą o graczach i nie ma nas w dupie :)

* - Teamspeak : Zapraszamy wszystkich na teamspeak , zawsze mozecie z nami pogadać otrzymać pomoc , porozmawiać z GA który jest bardzo miły i sympatyczny i pomoże we wszystkim oraz jego pomocnicy :)

* - Ulepszacze / Epiki - mmm świetna sprawa a ulepszacze zdobyć bardzo łatwo , ponieważ lecą z bossów takich jak , Wódz orków , 9 ogonów i wszystkie inne które łatwo zbić są w pełni odbugowane a w dodatku ulepszacze chodzą w przestępnej cenie :)

* - Zatruty Miecz / Miecz Żalu / Skrzydła Itp / - Żaden problem ! od 50-70 lvla można wejsć na podziemia , gdzię zabija się wodze orków a po zabiciu ostatniego wypada losowa broń 75 lvl ! można tam wchodzić co 4h , lub w miescie znajdują sie kwiaty które zrespią CI bossa / metka / żyłe za bylejaką opłata i możesz zrespić wszystkie bossy jakie można spotkać w grze , wystarczy mieć tylko odpowiedni lvl :) ( od 75 lvl można respić ripery itp wystarczy mieć 1kk i można go respić co 3h , wiec zdobyć broń na 75 lvl to tylko kwestia czasu a w dodatku Zatruty Miecz można sprzedać o 500sm ! .

* - Pety! : Świetna sprawa można je zdobyć łatwo w grze lub zakupić w is bardzo tanio , wbić mu można 5 lvl a bony są świetne : 2000hp 15% odp na potwory 75 wartość ataku ! rewelacja pod exp .

*- Wspólny exp - Kolejna zaskakująca sprawa , wbiłeś 90 lvl ale brakuje Ci buffa ? , hmm już Ci sie odechciewa bo będziesz musiał robić łącznika żeby zaprosić buffa ? w żadnym wypadku tutaj nie ma przedziału możesz mieć i maksymalny lvl i ekspić swoją postać w pt już od 1 lvla :)

Jeśli tylko się skusicie na gre piszczcie posty z nickami a pomożemy wam wszystkim a w grze możecie mnie znaleść pod następującymi nickami i zawsze pomoge wystarczy spytać . Pozdrawiam LesIOO , czekam na graczy !

Mój nick to PortaBle - czekam na pomoc ^^

Opublikowano

Prezka fajna ale nie wszystko przedstawia :unsure: Serwer fajny polecam ;) CORAZ WIECEJ LUDZI ! RAZEM TWORZYMY SIŁE ! <3

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Faktycznie po odwiedzinach serwera potwierdzam, że znalazłam to czego szukałam.

Eventy są o ustalonych godzinach i dniach, kilka razy w tygodniu.

To co mnie interesowało w serwerach to wywalanie a tutaj nie ma żadnych znaczków. W końcu!!

Błędów takowych nie widziałam.

I są misję.. Z tego co widziałam są one autorskiego pomysłu ale pewności nie mam więc to zostawiam do potwierdzenia graczy, którzy grają tam dłużej.

Potwierdzam również, że SM są z misji i na OX. A IS w porównaniu do innych serwerów jest wyjątkowo tani.

Jedynym minusem to jest mała liczba graczy nie wiedzieć dlaczego o.O

Serwer POLECAM !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...