Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mega TuT/Bug] Grzyby

Creepas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z jakiegop kraju IP uzywasz ?

Ameryka, pobierz sobie z chomikuj z full crackiem (jak nie wiesz pisz PW dam link). Nie z każdego IP są reklamy, ale klikaj ukryj/zatrzymaj (Hide/Stop), aż do skutku. Na Video codziennie zarabiam około 10 - czasami więcej, czasami mniej. Ale tak codziennie ze znajomymi na gildię wpłacimy około 50 grzybków.

Opublikowano

Dodam, że jak jest filmik że trzeba polubić na fb, to wystarczy kliknąć mały napis "Skip" w prawym dolnym rogu. Od razu napis "Get reward" wyświetli się na zielono. :)

Opublikowano

Ameryka, pobierz sobie z chomikuj z full crackiem (jak nie wiesz pisz PW dam link). Nie z każdego IP są reklamy, ale klikaj ukryj/zatrzymaj (Hide/Stop), aż do skutku. Na Video codziennie zarabiam około 10 - czasami więcej, czasami mniej. Ale tak codziennie ze znajomymi na gildię wpłacimy około 50 grzybków.

Niewiem jak Wy tyle grzybow wyciagacie jak ja tym programem zmienilem IP z 50 x na kilku krajach do tego wysiwetlily sie 3 reklamy , 2 sie nie wczytaly za 1 nie dostalem grzybkow wogole a Ty piszesz ze po 10 dziennie cos jest nie tak ._.

Opublikowano

Na Platinum Hide IP jeszcze żadnego video nie widziałem. Ten Hong Kong też żadnej nie wczytuje. Nie wiem jak możesz 20 grzybow na jednym IP wyciagnac...

PS

Mógłby ktoś dać jakiś 100% program na zdobycie wielu grzybków, bo Security KISSem to 3-5 maksymalnie, a na Platinum to wcale nie można sie dorobić. Nie próbowałem z innymi programami, a z ankietami trzeba już dużo pokombinować. Tak jak mówi kolega zamiast sie chwalić to napiszcie co robicie, bo to już sie nudne robi :angry:

Opublikowano

Ja jak odpalam hide ip easy to mi niechce odpalic sf game ;/

Bo trzeba uzyc czegos co sie nazywa mozg, sory ale to logiczne ze najpier wchodzisz na sf a potem zmieniasz IP.

Opublikowano

i nic dalej niemam ofert mimo ze mam odpalonego trgo hide ip easy ;/ Jakies ip na ktorym sa filmiki na tym programie??

Opublikowano

Wchodzisz na sfgame - grzybiarz, następnie zmieniasz IP do skutku, aż pojawią się reklamy - właśnie na jednym IP nabiłem 6 grzybów -_- Żadna filozofia.

Opublikowano

A masz tego easy full wersje?? Jak tak to podalbys link do pobrania ;D

Tak. Chyba napisał że jeżeli ktoś chce to ma pisać na PW...

Opublikowano

Bardzo fajny tutorial i oczywiscie dziala mam juz 4 grzybki na s2

nie mogę się połączyc do żadnego serwera jakiś pomysł?

Rozwin bardziej swoj problem

xxx

Opublikowano

Jak tam na dzień dzisiejszy z grzybkami?

Dzisiaj akurat od rana nie było video. Nie wiem jak na IP szkolnym bo dziś nie byłem. Jak coś "nafarmie" to dam edita.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...